Eskişehirdeki 106 nın ilanını okurken yoruldum ya adam ilanda böyle yazdıysa arasan neler söyler acaba offf düşünemiyorum:D
Printable View
Eskişehirdeki 106 nın ilanını okurken yoruldum ya adam ilanda böyle yazdıysa arasan neler söyler acaba offf düşünemiyorum:D
abi darbe 80'de oldu! hahaha ne güldüm ya. :D
Araç belden aşağı boyandı, ama aracın belden yukarısı yok, araç cabrio zaten :D
Edit: Mesajımı silip, ceza puanı veren arkadaş bana ulaşabilirse sevinirim.
bi ara facebook ile sahibinden i karıştırmış .
Mercedes - Benz / 190 / 190 E 2.3 / AMG AMG 190 2.3 .16 .V GEL GÖR AL GİT ACİL ACİL FİYAT DÜŞTÜ sahibinden.com'da - 74540791
Nakit ihtiyacından ötürü satılıktr
Takas tekliflerine açığım :D
bir ilan açıklaması.
Aracım FuL + FuL £n Üst ModeLLer,de ßiLe Yok KoLtuk Isıtma Sanruf YoL ßiLgisayarı
Siyah FLim CamLar Konfor £ksiksiz.. ßu Paraya ßu Konfor.. Araßam Gercekten Süper..
GeL Gör Sözü Gerek Yok Aracım 2000 Motor ArsLan ßesLeyen Yemini Düşünmezz..
ßana Yakıtı Ne Vergisi Ne Gibi SoruLar Sormayın.. GörSeLLige Önem Veren ßiriysen Araßan ßu oLmaLı..
Mesaj Ata ßiLir Sormak İstediginizi Sora ßiLirsiniz.. Aracımda 1000tL Degerinde Tesisat Var.. Fiyata DahiL DeqiL Ama AnLaŞıLa ßiLir.. Kazası ßeLası Yok Araßanın.. ßoyaLı YerLeri Mevcut GüneŞ Yanıgından..!!
BMW 7 Serisi 7.30i 1990 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 74504159
YENİ SAHİBİME İTHAFEN
.ŞU AN BU YAZIYI OKUYORSAN DOĞRU YERDESİN DEMEKTİR.HER NE KADAR 1990 MODEL OLSAMDA,İNAN BİR ÇOK ARABAYA TAŞ ÇIKARTIRIM.TEMİZLİK AÇISINDAN SİTEDE VEYA TÜRKİYE'DE TEK MİYİM BİLEMEM AMA BİLDİĞİM TEK ŞEY BU YAŞIMA RAĞMEN KUSURSUZ OLUŞUMDUR.NEDEN KUSURSUZSUN DİYENE SAHİBİM BANA ÇOK İYİ BAKTI.YAĞIMI DEĞİŞTİRDİ,SUYUMU EKSİK ETMEDİ,BAKIMLARIMI YAPTIRDI,ALTIMA CİLLOP GİBİ 4 ADET YENİ MICHELIN MARKA LASTİK ALDI,İTALYAN MARKASI OLAN LANDİRENZO SIRALI LPG'MİDE TAKTIRDI(3000TL)SARI FARLARDAN ÇOK SIKILMIŞTIM ONLARIDA ZENON YAPTI.YAKITIMA GELİNCE KM'DE 30 KURUŞ İLA 35 KURUŞ YAKARIM.NEYSE KENDİMDEN ÇOK BAHSETTİM GALİBA ARTIK GERİSİNİ SAHİBİM ANLATSIN....ABS,KLİMA(ÇİFT YÖNLÜ İKLİM KLİMA) SUNROFF,PARK SENSÖRÜ,,VS...........
NOT:::::MANTIKLI VE KAFAMA UYAN TAKASLAR DEĞERLENDİRİLİR.
:D :D
Sahibinden satılık modifiyeli Rover 216 Cabrio 140000 km' de Lacivert renk 14.000 TL sahibinden.com'da - 74931952
DERGİ KAPAK ARABASI (Allah Allah kim tutar seniii:D)
Yalnız bu araçların daha çabuk gittiğine şahit oluyoruz aynı zamanda da. 3-4 ilan baktım hepsi satılmış:)
BMW 5 Serisi 5.20i 1997 Model 21.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 61838819
Evet arkadaşlar memurdan acil tertemiz 5.20
ÇOKKKK ACİLLL TÜPLÜÜÜ ARACIM MEMUR ARACIDIR İÇİ DIŞI PIRIL PIRILDIR MOTORU YÜRÜYENİ HATASIZDIR GELİP İSTEDİĞİNİZ YERE GÖSTEREBİLİRSİNİZ KM DE 300.000 YAKIYOR YANİ YAKITI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ DEİLDİR İSTERSENİZ DENEYEBİLİRİZ KAZASI BELASI YOKTUR DEĞİŞENİ YOKTUR 5 PARÇA FELAN BOYA VARDIR ÇOK ORJİNAL BİR ARABADIR ÇALIŞMAYAN Bİ AKSAMI YOKTUR TEKRAR SÖYLÜYORUM İÇİ PIRILPIRILDIR DERİ DÖŞEME 6 LI CD CHANCER ACS ABS ERS HEPSİ VARDIR SANRUF VARDIR KISACA FULDÜR ALICAK KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
bir memurda bmw ne gezer anlamış değilim. :D:D KAZASI BELASI YOKTUR DEĞİŞENİ YOKTUR 5 PARÇA FELAN BOYA VARDIR ÇOK ORJİNAL BİR ARABADIR ÇALIŞMAYAN Bİ AKSAMI YOKTUR 5 parça falan lokal boya ha hangi parçada boya olduğunu bilmiyormusun?
@maxo, neden ? bi memurun 20 bin tl si olamaz mı ? yada o ilandaki tuhaflık nedir, msj yazmak için yazmayın yahu.