http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77508642/detay
NOT ARAÇ ÜNLÜ BİRİSİNE AYİTDİR: ESRA CEYHAN
oldu o zaman 2bin daha fazla verelim :D
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77508642/detay
NOT ARAÇ ÜNLÜ BİRİSİNE AYİTDİR: ESRA CEYHAN
oldu o zaman 2bin daha fazla verelim :D
ahaha en çok şey var öğretmenden doktordan lan sanki öğretmen doktor olunca arabayı özenli kullanıyo hipokrat yemininde var sanki :))
ayrılık sebebı olabilır:D bıtıyorum bunu yazanlara:)
Asıl doktor dan olan araçlara dikkat etmek lazım. Hiç bakmıyorlar adamlar arabalarına. Gerçek hayatta çok sosyopat kişiliklere sahipler. 8 yıl tıp fakültesi okuyorlar ondan sonra adam beğenmiyorlar. Kullandıkları arabanın yağına suyun vs. bakmıyorlar öküz gibi kullanıyorlar. Arkadaşım bağcılar otocenter de calısıyor. Hafta sonu yanına gittim. 2006 model vtec 2 getirdi doktor un biri. aynı aracı da ordan almış. markası ne bilmiyorum ama replika 17 jant vardı üstünde tahminimce bayağı ağır bir janttı. Honda tabi bende hastalık. Dedim dur bakayım motorda bişey yapmışmı adam filtre felan diye düşündüm. Açtım kaputu şok oldum resmen. Adam arabayı sanki ofroad da kullanmış motorun heryeri toz ve camur icinde motor zor görünüyor. motoru gördüm arabadan buz gibi soğudum valla. Doktor moktor olayı yalan. Adamlar araba kullanmaktan anlamıyorlar. Yani herkez araba kullanır ama herkez şöför olamaz. Benim ki doktor icin olandı. Bayan icin de aynı olabilir bir başka kurum icinde.
Honda Civic 1.6 Elegance 2010 Model 34.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 77783036
modeli 2010 görünüyor ama araç makyajlı kasa değil, fiyatıda piyasada fiyatından 4-5 bin tl düşük. İnşallah düşen olmaz bu köpeklerin tuzağına
Satılırsa ekime satılmazsa kasıma kadar :D
doktoru bayanı yaslısı gencı yok bu ısın temız araba kımdeyse onu alacan ben ne doktorlar gordum arabasını hor kullanan.ben zaten bayandan araba asla almam asıl o arabalar leş oluyor vurulmadık yerı boyanmadık yeri kalmıyor vallaha:) zaten o koca koca cukurlara gırdıklerını gordukten sonra o araclarda amortisör kalmadıgı kanaitindeyim:)
alıcıyı nasıl bir yağlamadır bu arkadaş :D
Sahibinden satılık modifiyeli Mazda 323 GLX 115000 km' de Mavi renk 15.000 TL sahibinden.com'da - 75310271
başlık "DAHA İYİSİ VARSA ODA SANA YAKIŞIR" :D
aynı şahsın bi diğer bombası: :)
"BEN BİNİCİYİM VE ARABAMDAN GAYET MENNUNUM KIMSE YALANDAN ÇAKALLIK YAPMASIN"
ETEK ALTI boyalı araç gördüm geçen gün. Bel altı tamam da, etek nedir. Nasıl bi fanteziniz var ?
sapıklar. :D
hahaha İvedik geldi aklıma abi :D
emel yaktın beni emel bunca yıldır koruduğum şeyi aldın benden emelllllll - YouTube