arabasıda tuhaf , başlığıda tuhaf
Volkswagen Golf 1.9 TDi Comfortline 2001 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 77961537
Printable View
arabasıda tuhaf , başlığıda tuhaf
Volkswagen Golf 1.9 TDi Comfortline 2001 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 77961537
Aslında cidden ihtiyacı olupta ihtiyaçtan yazanlar diğerlerinin arasında kaynıyor..
Ağır apaçi çıktı bu abimiz.. O nasıl ilan öyle :) Enteresan ya..
Edit: "moanesi" ???? 2013 6 aya kadardır
bunlar ilan değil dünyadan edebiyat örnekleri.
encıl far var bide :)
Arkadaşlar 50 defa şuraya sadece link kopyalamayın dedik. Demekle kalmadık ilk mesaja yazdık, ilk mesaja yazmakla kalmadık konunun başlığını değiştirdik...
Ondan sonra ben niye ceza aldım.. kötü moderasyon kaka moderasyon..
Varsa eşi bırakırız bu işi :D
Galeriden satılık modifiyeli Fiat Palio Sporting 90800 km' de Kırmızı renk 20.000 TL sahibinden.com'da - 78766695
Orjınal kit car mış lan bi git yaaa :D :D
Honda Civic 1.6 VTEC LS 2005 Model 26.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 79284855
Dışı Honda içi Reno :)
Sahibinden satılık modifiyeli Citroën Saxo VTR 175000 km' de Mavi renk 13.500 TL sahibinden.com'da - 76245797
başlık beni benden aldı " iyi bir SAXO size her şeyi unutturabilir............" yazmış
ilan açıklamasında da "
Öncelikle şunu belırtmelıyımkı.aracım sayılı nadir temız kalan 1,6 vtr saxo lardan birisidir.Ufak tefek çöp kovasına vurma sürtünme harici kesinlikle kazası yoktur.Saz gibi kaportaya sahiptir.Lokal olarak boyalar mevcuttur.Orjınal 175 bın kmdedir.Motorda kesinlikle modıfıye yoktur böyle bir arac bide motor modıfıyesı uygulandıgında aracın nasıl bısey olacagını az cok saxo kullanalar bılır.1,6 motor cok serı yıpranmamıs bır motora sahıptır.Seri oldugu kadar cokta ekonomıktır kmde 210 krs yakmaktadır.Daha orjınal yaylar vardır ustunde arac basılmamıstır.Orjınal koltuk kılıfları hala uzerındedir.KULLANMA KLAVUZLARI dahı durmaktadır.Ben aracın 3, cu sahıbıyım benden öncekı sahıbı cıtroen yetkılı calısına olup tum bakımları orda yapılmıstır faturaları mevcuttur,gelen arkadaslara gösterecegım.plakam acık dıledıgın expere sorgulat.Piyasakı hosaf yorgun coluk cocugun altında ezıyet gören sagında solunda ıslem olan araclarla kıyaslanamaz.Kısacası orjınal arac arayanlar dogru yerdesınız aracın baslıca extraları,
ATİKER MARKA SIRALI SİSTEM LPG(GARANTİLİ FATURALARI ELİMDE)1100 TL
16 İNÇ YARI OFSETLI JANT LASTIK TAKIMI(2 AYLIK GARANTILI 2 YIL YOL YARDIM)1350 TL
7 RENKLI DEVİR.YAG HARARET GÖSTERGELERİ(BAGLI CALISIR DURUMDA)
SPOR DIREKSIYON+SPOR VITES TOPUZU
ZENON FARLAR(DANDIK ZENONLAR GIBI CUKURLARDAN GECINCE SÖNUP YANMAZ)
SONAR MARKA SEFFAF ARKA STOPLAR
PERFORMANS EGZOS
MİRROR AYNALAR
TYPER MARKA ÇAKARLAR
ÖZEL YAPIM ÖN PANJUR
SUNROFF
kırmızı ile işaretlediklerimi okumak yetiyor araçtan koşarak uzaklaşmak için.
Özellikle mirror aynalar kısmıyla neyi kastetmek istedi acaba ?
ya ben çok gülüyorum burda wallahi ya adam yırtınıyor link vermeyin diye hemen altına tekrar link koyuyorlar :)
mirror aynalar :D
Miror diyerek nfs de gorduklerini yazmis heralde arkadas :D.