keyfe keder boyalı kelimesi neden bu kadar sorun ki?
boyası eskimişse aracın boyatılmaz mı yada proje yapılırken boyanan araç keyfe boyanmış olmaz mı?
o cümleyi yazanların %90ı keyfe boyatmamıştır belki orası ayrı konu
keyfe keder boyalı kelimesi neden bu kadar sorun ki?
boyası eskimişse aracın boyatılmaz mı yada proje yapılırken boyanan araç keyfe boyanmış olmaz mı?
o cümleyi yazanların %90ı keyfe boyatmamıştır belki orası ayrı konu
-çılgın yan makinası 06-34-42-35......
-geçen oto pazarında siyah bi e36 coupe var
arabada deri kotuk,klima,sunroof,otomatik cam var abs felan full+full diye bağırıyo gittim yanına ne var bunda diye harbi indivi bişiy zannettim dedim varmı PDC,fabrika çıkış M'mi?, müzik sistemin hi-fi'mı? ısıstmalı recaro'mu var ne varda full diye bağırıyorsun dedim adam demezmi ee bu paraya bu kadar full
dedim o zaman öyle bağır çektim gittim
bir de genelde fiberli araçlarda "ilgiden sıkılmayanlar için" yazmış, resimde olan da araç etrafında çocuklar toplanmış![]()
K.Atatürk
banada komik geldiği için yazdım,herşeyin detaylı acıklamasınımı yapıcam sana,gereksiz kirlilik diye bir şey yok buna sen karar veremessin admin gerekli görürse zaten silerdi,ben uzatmaya gerek duymam da sen fazla üstüne düştün bu konunun bende gerekli cevapları veriyorum sana,madem çok bilgilisin şu şöyle olur kardeşim dersin ilk baştan bende tamam abi derim olur biter neden uzatıyorsun ki ! Benim yazdığıma senin karışma hakkında yok ya işte arada oluyor böyle şeyler neyse kapatalım konuyu burada tartışmaya gerek yok gerek duyarsan özelden pm atabilirsin...
destan gibi kocaman yazılarla sayfayı doldurup,altınada ''fazla söze gerek yok '' yazanlar![]()
barnak bassam olurmu ?
!!!Full orjinal!!!
Aracta logo iptali angel far zenon bagaj iptali ledli stop degisen boya var ama nedense bu cumle standart.
güvenlik paketli civic ilanları çok hoşuma gidiyor, araç full + fullmüş vs.vs
ulan en boş 206 xr de aynı donanım var![]()
Seyyar Tayyar
tuhaflıktan çok otomobıl ılanlarında ozellikle hep aacın orjınal ozellıklerını sankı kendı eklettırmıs gıbı yazıyolar bı sayfa dolusu yazı ful aracın geçmişini anlatıyyor. Onlar zaten resmı sıtesındede yazıyo vuruğu çarığı oldugunu yazsa daha kısa surer hemde okuyan bılınçlenir. Buna kıl oluyom bende![]()
DR. OWL
ben şeyi anlamıyorum, herşeyi orjinal diyorlar, jant farklıı, boya vaar, tamponlar fiber, apaçi resmen, nasıl orjinal be güzel kardeşim![]()
Bilgi eksiği olan vosvosçular çok kullanır mesela ;
"Orjinal Alman" > Replica Alman da mı var ?
Brezilya ve Meksika üretimi sanılmasın diye Alman yazmak Ok de baştaki orjinal kelimesi sanırım secere misali ana-babasının da alman oldugunu temsil ediyor
"Son Alman" > 74'lere yazarlar genelde, halbuki 80'e kadar Almanya üretti
Yada yeryüzünde kalan son Alman vatandaşını satıyor
"Krömiyer,Gramer,Kramer,Gramyer ... direksiyon" > Kremayer direksiyon kutusu deme çırpınışı
"Full Orijinal" > Kargaya yavrusu Şahin görünür
"Big motorlu" > 1.6 motorluları Big sananların deyimi
"2.Sahibinden" > Çoğu satan ilk sahibi olduğunu söylediği için her alan kendini 2.sahibi sanır ve bu geleneği sürdürür
"Motor'u el'den geçti" > Ne yapıldığı yazılmaz,sorulunca buji,filtre platin .vs
"160km'i görür" > Tek kendi aracı o hız'a ulaşabilir sananların deyimidir genelde
"Kış'ın tek marş" > Evet diğerleri de baharda çift,yazları üç,kışları tek marş çalışır
"Benzini kokluyor" > Depo boş olduğu için kokusuyla yetiniyor demek heralde
"Polis arabası" > Fenomen'den öte değildir,her cikcik duydugunu satar
"Mangens,Manges,Mangeles jant'lı" > Mangels jant'lı yazabilme girişimi vol.I
"Çürükleri bile orjinal" > Fabrika'dan çürük raporu almış olabilir !![]()
"Orjinal Big" > Çin de veya Tahtakale'de çakması yapılmadı daha rahat ol
"Tek yapmanız gereken benzinini koyup gitmek" > -ee far yanmıyor,silecek çalışmıyor,korna bozuk ...... *He onlar bişey değil ya HALLOLUR
"Hastasına satılık" Elinizde serum şişesiyle gitmenizde yarar var![]()
Baktım yazan varmı diye ama kimse yazmamış
Benimde sinir olduğum ve son zamanlarda sıkça görmeye başladığım :
- Araç 1 hafta içinde satılmazsa ilandan kaldırılacaktır !
Ne bu ? Tehditmi.. Hani okuyanda şu intibayımı bırakmak istiyor :
Hassiktir sayılı günümüz kalmış parayı denkleştir çabuk gidip almamız lazım kaldırıcak adam ilandan..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)