ilan sahibi gerekli açıklamaları yazar, buraya kadar ilan gayet ii açıklama olarak ve alttına şunlar eklenir
sunrooftan (cabriolarda tenteden) su almamaktadır (anlamını tahmin ediyorsunuz)
vtec açmasında hiçbi sorun yoktur (ulan bi vtecin vtec acmasında sorun olacak kadar miktiysen gerisini düşünmek istemiyorum)
alaşım jant vardır (aslında arabanın orjinal jantı ultra kalitelilerden marka bir jant, takılan ise.... bildiniz made in china)
subi & suzi
Boya var mı sorularına karşı cinnet geçiren araç sahibinin ilan başlığı
"BELEŞ ARABA VAR GELİN 40 bilemedin 45 taklalı"
Fiat Palio 1.4 EL 2000 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60614617
biz yapana kadar en iyisi BU!!!!![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
- fulün fulü
- Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
- bundan daha iyisi fabrikasnda kaldı
- nakit ihtiyacından satılık (seçeneklerde takaslı)
- bu adam beni satıyo
- manita avcısı
- bakmadan geçme
- gir bak hasta olursun
- hastasına satılık
- sanruf - koyulovır - eirbek - eyirbeg - airbak![]()
(zaten imla hataları kelime yanlışları başı çekiyor)
en son araba pazarında başımdan geçen bi olay
ben : hocam aracın durumu nedir ? ( araç 206 gti, saçma sapan bi tampon - ön cam çatlak - kaporta doğu anadolu bölgesinin arazi yapısı gibi vs.)
satıcı: babuş bu araba 235 yapıyo tabloyu siliyo, motoru ben yaptırdım ufaktan bi tıklamış ön camı çatlatmış ama değişen yok (gülmemek için zor tuttum kendimi)
ben : sunroof sen mi açtırdın ? ( tavanda zorlama yapılmış bişey var ama sunroof demeye şahit lazım)
satıcı : yok babuş orjinal bu kendinde var :d bunun bi kaç modeli var bu ondan
ben: eyvallah hayırlı müşteriler.
okadar cok guluyordumkı yazınlara aklıma gelenlerı yazayım...
yeni sahibimi arıyorum...
babam beni satıyor...
hastasından hastasına satılık....
aracta ofsetlı jant ınce yanak hız lastıgı vardır( lastıkler nexen)...
sahıncılerden bazıları 14 borbet takmıslar BORBETLI SAHIN SATILIK...
aracım full modıfıyelıdır butun işlemler en kaliteli malzemeler kullanılarak ve titizlikle yapılmıstır ( yapılan işlemler spor yay jant ve xenon![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
No Gti No Cry ONLY HONDA Only FLY
Sade And Caca
FULL MODİFİYELİİİİ ARAÇ GELDE GÖRRRR KİLİSTE TEKKK
sınıfının birincisi
MODİFİYE DİYORSAN BAKMADAN GEÇME DERİM BENDE
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Okadar cok varki mal insan yada oc mi demeli.vtec acmasnda sorun yoktur yazarlar.snra passatlara bakarken comfort sunroflu olur en fulu derler yada exclusive en ful derler ulan aynisi bende var neresi ful kodugumun yalancisi.keyfe keder boyali,boyasiz hatasiz lokal boya var derler,hatasiz etek alti boyali degisek kazasi yok boyali.daha neler neler millet palavraci olmus bizde maliz yerizz
He bide arac yer ucagidir
Dunyada tek esi daha cikmadi
Oxford'dan diploman olacagina beyaz bir doganin olsundan ayri yazilmis bide hayran oldum
![]()
daha iyisi varsa
daha düzgünü varsa
bedavaya vericem yazanlar vardı 306 GTi ilanlarında hepsine cevap attım kimse geri dönmedi
full + full yazıyorlar araba otomatik vites değil :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)