Yazıklar olsun böyle insanlara....
Teşekkürler uyarınız için ;)
Printable View
[QUOTE=FatihR.;6368827]aracın önden büyük bi kazası var şaseler egilmişti airbag ler açılmıştı. sahibindene şikayet ettik ama kaldırılmadı. sattıgımız adam toplamış ama ilanda yanlış bilgiler var.
kaldırılmaz tabi.. her şikayet alan ilan kaldırılırmı hiç ? herkez yanlış bilgi veren kişinin ilanını kaldırtmaya kalksa ilan sayısı yarıya düşerdi..
inş satamazsında elinde patlar o araba.. milleti enayi yerine koymaya ne gerek var.. ne cins insanlar var ya
Bence araç güzel...sahibine göre fül+fül
Volvo 850 2.0 T5 1995 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 83559167
Sahibinden satılık modifiyeli Tofaş Şahin 1.6 43000 km' de Kırmızı renk 11.000 TL sahibinden.com'da - 102746289
sallayan gördümde vitrine koyup sallayanı görmedim bunedir aga ya
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 13.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 104963153
rs için çok ucuz değil mi pert gibi bir şey herhalde
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 105259922
'bütün bakımları yeni yapılmış olup köpeğe vurma yüzünde ana yatakları orjinal japon malı ile değiştirilmiştir'
Bu nasıl bir köpektir? :P
fazla söze gerek yok..... :),
Nissan Sunny 1.6 EX 1993 Model 9.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 105413382
satılık değil nedir ya :) reklamın iyisi kötüsü olmaz diyecem ama hani fabrika çıkışlı, torpitosu soyulmuş onun reklamımı?
İlanı veren tamam da, bu ilanı onaylayan sahibinden.com çalışanı neyin kafasını yaşıyormuş ? 1 milyar km ötede bilmem ne dükkanının adı görünüyo diye ilan onaylamayan site bu ilanı nasıl onaylamış ?
---------------------------------------------------------------------
Adam 6 serisiyle yatak taşımış, biz olaysızca dağılalım.
hahaha yatagin ustundekini anlayamadim ben merdivenmi acaba ? :)
edit
katlanir sandalye galiba :D
Sunny'i favorilerine ekleyen arkadaşları araç sahibi gibi bende takdir ettim :)