Şuraya link koyuyorsunuz, Öyleydi böyleydi diyorsunuz..
X zaman sonra linke tıkladığımızda yayında değil uyarısı alıyoruz, neden bahsettiğinizi göremiyoruz.. Linkle beraber açıklamayı da kopyalasınız, sonradan baktığımızda biz de görsek..
Printable View
Şuraya link koyuyorsunuz, Öyleydi böyleydi diyorsunuz..
X zaman sonra linke tıkladığımızda yayında değil uyarısı alıyoruz, neden bahsettiğinizi göremiyoruz.. Linkle beraber açıklamayı da kopyalasınız, sonradan baktığımızda biz de görsek..
Peugeot 106 Quicksilver 2000 Model 13.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 64285325
araç 2000 model 106 quic. Sahibinin satış amacı "SATMA SEBEBİM AYNI ARACIN HER RENGİNE BİNMEK" imiş. Bu kadar temizse aracı neden aracı sürekli kaplaymıyor :) kaplamalar artık ucuz 500 lira kadar. Kendi alıp yapaiblir bile. Bir aracıal sat sigortası zaten bu paralara geliyor. Bana bu maazaret bence çok ilginç
ahaaha öyle izlersiniz işte'ye koptum :hehe:
sanki altında Ferrari var ulaşılması zor, ancak izleyebiliyoruz :D :D
Renault Megane 2.0 RXE 1998 Model 12.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62851165
" Etek alti boyali " yeni konsept :)
puhahaha yerlerdeyim :D
geçenlerde Cem abinin bizim araçla karıştırması sonucu denk geldi,
şuan ilanı yayında değil, aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum,
araç Malatyada, E36 321lik M3,
aracım M3 paket değil, orjinal M3'tür,
arada bir sürü gereksiz cümle var,
en sonda bi turbo (çift vanos) gibi bir cümle vardı :D :D
Sahibinden satılık modifiyeli Renault Clio 1.6 16V 149000 km' de Gümüş Gri renk 14.000 TL sahibinden.com'da - 25946029
fotolar eskidir araç şuan daha iyi duruyor ve hayatımda ilk defa öyle bir clio rs tampon gördüm :D
ahahahah :D :D
performans egsoz çok tatlı :soru:
İlanlara koptum ahahahah :&D Paylasimlarin devamini dilerim :D.
Sahibinden satılık modifiyeli Tofaş Şahin 1.6 195000 km' de Kırmızı renk 5.500 TL sahibinden.com'da - 55879620
heders,aç kapa egzoz,motor yarı tempra.. motoru yüklü anlaşılan :)