User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: volvo c70 hakkında

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timmaah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim aciklama icin siz neden vazgectiniz almaktan?
    Bir de bu ilandaki arabayi bilen var mi acaba?
    Şuanda 2001 S40 kullanıyorum piyasası c70 kadar düşük değil maksimum 1 ay içinde rahatlıkla satarım ama C70'e bakıyorum ciddi anlamda satmak isteyenler ölü parasına satıyor bu yüzden cebimdeki paraya biraz daha ekleyip önümüzdeki sene model yükseltmeyi düşünüyorum aracımdan çok memnunum yedek parçasından vs korkmanıza gerek yok bi bmw bi mercedesten yüksek değil

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı palamut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 sene kadar c70 kullandım kimseye tavsiye etmem.
    abuk subuk parçaları aşırı rakamlaradır ve sık sık bozulurlar.
    koltuk mekanizmaları gibi iç aksamları çok canınızı sıkabilir.
    genel olarak keşke aynı özelliklerde ama sorunları daha az olan bir araç olsaydı dedirtiyor.

edit: linkteki araç ETS li google a volvo ETS fault yazarsanız almamanız için birincil sebebi görürsünüz. düşmana tavsiye edilecek araçtır elektronik gaz kelebekli olan motronic 7.3 işletim sistemli versiyonları.

2.0t ler genellikle ets li me7 dir kronik elektronik sorunlu araçlardır.
    2.3 t5 ler çok daha sorunsuz olan distrübütörlü mekanik gaz kelebekli eski teknoloji motronic 4.5 araçlardır çok daha sorunsuz ve güçlülerdir.
    şu mesajdan sonra araçtan tamamen soğumuş hissediyorum kendimi sanırım daha fazlasını kaldıramıyacam konu kapanabilir benim için c70 2.0t5 bitmiştir....
    no car no fakin fuel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım ben S70 T5 kullanıyorum aynı zamanda 2006dan beri. 2.0T olanlar 4 silindir motorlardı. S70 T5 ve C70 T5 de aynı yürüyen aksam vardır. 2.0T 180 hp dir. T5ler tamamen farklı porschenin geliştirdiği makinelerdir. Benim aracımda otomatik ancak ben tamamen manuel gibi kullanıyorum. Aldığımdan beri komprasyona da sokuyorum ne ses var ne bişey. Sapasağlam. Sadece yazın bütün gün Assosta güneş altında durmasından dolayı konsol taşıyıcıları plastik olduğu için onlar kırılmış hafif tıkırtı sesi var masrafı 400 tl. 2006 dan beri başka masrafı olmadı. Sadece biraz fazla yakıyor 18lt civarında. Konfor olarak Volvoyu şu anda kullandığım Megane RS e değişmem. Uzun yolda ve şehir içinde uçak gibi sesiz sedasız yürür. 5 silindirin homurtusu ayrı güzeldir.
    IN BOOST WE TRUST

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı palamut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 sene kadar c70 kullandım kimseye tavsiye etmem.
    abuk subuk parçaları aşırı rakamlaradır ve sık sık bozulurlar.
    koltuk mekanizmaları gibi iç aksamları çok canınızı sıkabilir.
    genel olarak keşke aynı özelliklerde ama sorunları daha az olan bir araç olsaydı dedirtiyor.

edit: linkteki araç ETS li google a volvo ETS fault yazarsanız almamanız için birincil sebebi görürsünüz. düşmana tavsiye edilecek araçtır elektronik gaz kelebekli olan motronic 7.3 işletim sistemli versiyonları.

2.0t ler genellikle ets li me7 dir kronik elektronik sorunlu araçlardır.
    2.3 t5 ler çok daha sorunsuz olan distrübütörlü mekanik gaz kelebekli eski teknoloji motronic 4.5 araçlardır çok daha sorunsuz ve güçlülerdir.
    yazı çok ağır olmuş

hem t5 hemde 2.0t kullanan arkadaşlarımdan farklı olarak birçok tanıdığım uzun sure s70 modeline bindiler sorunsuz şekilde

bence bu bahsettiğiniz durum aracın bakımının ustasından tutunda tum şartlara gore değişir

ama iç parça olayına kesinlikle katılıyorm

mekanik parça sıkıntısı sıfır iken içinde konsolunda biryere bişey olmasın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazı çok ağır olmuş

hem t5 hemde 2.0t kullanan arkadaşlarımdan farklı olarak birçok tanıdığım uzun sure s70 modeline bindiler sorunsuz şekilde

bence bu bahsettiğiniz durum aracın bakımının ustasından tutunda tum şartlara gore değişir

ama iç parça olayına kesinlikle katılıyorm

mekanik parça sıkıntısı sıfır iken içinde konsolunda biryere bişey olmasın
    motronic 7.3 için durum böyle malesef 4.5 de bir o kadar sorunsuzluğuyla tanınır ama ikisindede aynı mekanik aksam var temel olarak onunda bazı sorunlarından bahsetmek lazım.

aliminyum bloğun ve gömlek patlamasınında karşılaşılan sorunlar olduğunu söylemekte fayda var üstelik open deck oluşundan dolayı yüzeyde yamulma olur kapağıda üzer 2 tarafı karşılıklı taşlarsınız 2nci defa aynı şeyi yaşarsanız pek yapacak bişey kalmıyor. elimde hala sıfır forged wiseco piston ve rsi kollar çelik contası ana kol yatak takımı durur sıfır olarak. bol bol kırıldığı için yedeğim çoktu.

şans işi biraz ama volvoda sorun yaşandığı zaman asla ucuza hallolmuyor 3-5binli rakamlar da 17bin liralık araçlar için ufak rakamlar değil. ikinci el araç almanın kinderden süpriz yumurta almakla eş bişey olduğunu düşünürsek biraz riski fazla bence

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şukur senelerdir herhangi bir problem yaşamadık

bugun zaten terfi edip s60 2.4 t5 premium aldık c70 duruyor ne olur bilmiyoruz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok şukur senelerdir herhangi bir problem yaşamadık

bugun zaten terfi edip s60 2.4 t5 premium aldık c70 duruyor ne olur bilmiyoruz
    güzel seçim hayırlı olsun. c70iniz muhtemelen mekanik gaz kelebekli olan modellerden yani motronic 4.5 dur
    çünkü 70 serilerinin son dönemlerinde kullanılan magnetti marelli ets sistemi s60 serisinde direkt olarak bosch olanla değiştirildi ve volvonun gelmiş geçmiş en sorunlu serisi magnetti marelli kelebekli tırnak-şeritli tpos okuyuculu olanları arkadaşın ilk sayfada verdiği linkteki araç gibi. benim canım yandı uyarımı yapayım dedim şans işi tabii başına hiçbirşey gelmeyen de var ama risk almaya değmez almışken motronic 4.5 olanını almakta fayda var sorunsuzluk konusunda çok daha iyi bir şöhreti var

silentpr
    Misafir
    BORKED

geçenler öylesine seyrtemiştim volvoyu severim madem almaktan vazgeçtin hayırlısı olsun tr de zor ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S70 T5 üzerindeki motor volvonun en iyi motorudur yükleme konusunda. Volvo BTCC yarışlarında dayanıklılığından ve veriminden dolayı S40 lar üzerinde bu motoru kullandı. AFR değerleri çok fakire kaçmadığı sürece stock internal 350hplere kadar sorunsuz kaldırıyor. Yurtdışında birçok örneği var. AFR olarak 11.5 maksimum. Boost olarakta kendi turbosu tatminkar Soft yazılımla zaten makine 270 hpleri görüyor. AFRye dokunmadan. AFR ve avans ile 285 hpler alıyor üzerindeki enjektörlerle.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)