User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Mini Cooper S Yakıt Tüketimi ?

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tesekur ederım bılgılerınden bende alıcaktım ama sanırım artık almıcam

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt için almiycaksan bendede alma kardesim her yiğidin hakkı değil zaten Cooper s ben 40 liralık arabaya binipte benzinin hesabını yapan adamı anlamam sen en iyisi Clio sembol al az yakar çok kaçar
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıt için almiycaksan bendede alma kardesim her yiğidin hakkı değil zaten Cooper s ben 40 liralık arabaya binipte benzinin hesabını yapan adamı anlamam sen en iyisi Clio sembol al az yakar çok kaçar
    E30 dan ındıkten sora bıraz yakıt dusunmek zorunda oluyo ınsan yakıtın bana koyucagandan degıl gereksız olmasından ıstemıorum cooper s dedıgın araba buyutulcek bıseyde degıl cok daha fazlasına bındım farklı yerlere cekmessenız sevınırım kımın parasıyla napıcagını anlamanız gerekmıo sizi ilgilendiren bı durum değil zaten ınsan gıbı bı konu actım altına sacma sapan fıkır gelsın dıe degıl yınede eyw

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemizdeki benzin fiyatını da hesaba katarsak Benzinin hesabını yapmak lazım ama dimi? Hee haftasonu biniyorsan o ayrı. Ama günlük biniyorsan Kimse kusura bakmasın ben benzinin hesabını yaparım... Mini kullanıcısı olarak arkadaşa katılıyorum. Bence de mini ''Yaa miniye biniyorum tabiiki yakacak'' düşüncesi kadar önemsenecek bir araba değil

Kardeşim benim 2006 model R53 s ile 12.2 litre ortalamam var. R56 jcw ile de kardeşimin ortalaması 9.0 falandır. Kardeşim biraz daha önemser yakıt tüketimini. Ben pek önemsemiyorum önemsemediğim kadarıyla da 12.2 yakıyorum bilgine

silentpr
    Misafir
    40 liralik araba bizde gidip 50 küsür lira verip az yaksın diye reno aldık cümlen yanlış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkemizdeki benzin fiyatını da hesaba katarsak Benzinin hesabını yapmak lazım ama dimi? Hee haftasonu biniyorsan o ayrı. Ama günlük biniyorsan Kimse kusura bakmasın ben benzinin hesabını yaparım... Mini kullanıcısı olarak arkadaşa katılıyorum. Bence de mini ''Yaa miniye biniyorum tabiiki yakacak'' düşüncesi kadar önemsenecek bir araba değil

Kardeşim benim 2006 model R53 s ile 12.2 litre ortalamam var. R56 jcw ile de kardeşimin ortalaması 9.0 falandır. Kardeşim biraz daha önemser yakıt tüketimini. Ben pek önemsemiyorum önemsemediğim kadarıyla da 12.2 yakıyorum bilgine
    Teşekür ederim

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooper S dediğin araba sıradan bir hothatch... Sanki adam ben camaro alıcam ama madem 15lt değil 17lt yakıyor almayım bari demiyor...
    Everyday I ** Çapulling!!!

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin ol şampiyon
    Livestrong

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 hızlı hothatch arabada bana az yakan bi model söylermisin. 106,vti,,saxo veya typer 50 liraya ne kadar gidiyosa cooperS te okadar gidiyo. ne fazla ne eksik. onun için çok yakıyomuş diye vazgeçmek saçma. ozaman bu modelleri kafadan eliceksin hiç bu sevdaya girmiceksin. kullanıcıdan kullanıcıya çok fark var biri 50 liraya 50 km gider biri 100 gider biri 150 gider..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan en az yakan benzinli araba bile 35 40 kuruş yakmıyomu ? cooper s için normal rakamlar bunlar yani tuncer'e katılıyorum
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu kapansa daha ıyı olucak ınsanlar anlamamakta ısrar edıyo tatsızlık cıkmasına gerek yok herkese teşekürler

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle yapan adamlar zaten modelin de yazmışlar yakıtın fazla ama hızlı olduğunu gti,vts,vti,cooperS diye

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben diyorumki bı araca 40 lira 50 lira vericem sonrada yakıtını düşüncem param var temelli alıyorum 40 liralık bı araba o zaman söyle yapalım zewk diye hızlı diye Cooper Typer alalım tüp takalım ben sende para yok demedim madem böyle dusunuyosun alma dedim 207 Gt den Fiesta dizele bindim benzini unuttum noluyo dedim fiestadan Cooper a bindim benzinciden çıkmıyorum ama bana göre albenisi güveni kaliteli oluşu beni cezbediyor ewet bı camaro değil bı corvet degil ama bı şey aliyosun katlanicaksin bı laf var Aslan besleyen yemine katlanır .

Konuyu gereksiz yerlere çekmeye niyetim yok benim fikrim böyle sana uymaz saygı duyarsın bende senin fikrine duyarım
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben diyorumki bı araca 40 lira 50 lira vericem sonrada yakıtını düşüncem param var temelli alıyorum 40 liralık bı araba o zaman söyle yapalım zewk diye hızlı diye Cooper Typer alalım tüp takalım ben sende para yok demedim madem böyle dusunuyosun alma dedim 207 Gt den Fiesta dizele bindim benzini unuttum noluyo dedim fiestadan Cooper a bindim benzinciden çıkmıyorum ama bana göre albenisi güveni kaliteli oluşu beni cezbediyor ewet bı camaro değil bı corvet degil ama bı şey aliyosun katlanicaksin bı laf var Aslan besleyen yemine katlanır .

Konuyu gereksiz yerlere çekmeye niyetim yok benim fikrim böyle sana uymaz saygı duyarsın bende senin fikrine duyarım
    Baştan bu şekilde anlatsaydınız zaten hıc gelmezdı konu buraya yınede teşekür ederım fıkrınıze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R56 Cooper S düz vites şehir içinde çok agresif yada çok sakin olmayan kullanım tarzında 12 lt/100 km. civarı tüketir. Çok agresif kullanım tarzında da 16 lt/100 km. civarı yakıyor. Gaz pedalini yumurtayı ezmeyecek kadar yumuşak kullanır, sıkışık trafikte dolaşmaz, fazla hızlama yavaşlama olmadan ve 2500 devir civarında vites büyütecek şekilde kullanırsanız 9.5 - 10 lt/100 km. tüketirsiniz fakat bu tüketim rakamını ancak birine cooper S'in ne kadar az yaktığını ispat etmek üzere ve ancak 100 km civarı bir sabırla yakalayabilirsiniz.

erhan.demir
    Misafir
    11 üstüne çıkmadım 9,5 - 10, 5 degişiyor

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 haftadır amortisörümde sorun var die esnaf modeli geziyorum 7.9 şehir içi ortalamam

arabada stadnart deil
    Team PAŞAOĞLU

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende s3 var, eşimde countryman s var .Ben kesinlikle daha az yakıyorum. Şehiriçi 11lt den aşağısı zor.
    Ali Can Calis

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ben kasınca ist da 7.9 diorum ankarada heralde 7 litreye düşerdim
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)