Cooper S yakıt tüketimi hakkında kullanmış olanların veya bilgisi olanların düşüncelerini alırsam sevinirim.
Cooper S yakıt tüketimi hakkında kullanmış olanların veya bilgisi olanların düşüncelerini alırsam sevinirim.
ortalama sehır ıcı 9lt yakıyor.
sehır dısı kullanımda tek depo 800km yol yaptık cooper s ile.
spor arabalara nazaran az yakar cok kacar![]()
Evet yine de 10lt ve uzerını goze almak lazım
ama o konfora ve keyıfe gore cok degıl bence.bır cok spor arabaya nazaran normal yakıyor.
9.7lt/100km
egzantrik
headers
vs. olan bi gp aracım
biraz önce otoparka inmiştim o sırada baktım yol bilgisayarına![]()
61.000 km 2004 cooper (s değil) 9.4lt ortalama şehir içinde trafikte 10 13.2 arası 100kmde sabit 5.4 6.2 arası 800km herhalde dynoda. ben fluencle o kadar zor gidiyorum gazlayınca.
edit: tiptronic araç.
11 Yada 12 bazen basınca ama hard kullanım 13 leri goruyorum en sevdiğim anlık tüketim oluyo bazen bı bakıyorum devirsiz yokuş yukari 5 te falan yakalanıyorum 21. 22 leri goruyorum anlık tüketimdeyakiyo baya bı ama Cooper a binmenin zewki var
C R M performance
R56 ile R53 arasında ciddi fark var
hatta 2011 r56 lar ile bir önceki nesil R56 lar arasında bile fark var tüketim olarak motor revize edildi
hergün dur kalk trafiğe girerek köprüyü geçerek 10.3 yakıyodum bi kere izmite gittim geldim izmit içinde bikaç yere girdim istanbula gelince 6.3 tü oratalamam 100 civarı bi ortalama hızla gittim geldim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)