puntoyu beğeniyorum ama bayan kullanılcaksa kesinlikle şehir içinde micra diyorum goruş açıları falan daha iyi parkı manevrası çok kolay
puntoyu beğeniyorum ama bayan kullanılcaksa kesinlikle şehir içinde micra diyorum goruş açıları falan daha iyi parkı manevrası çok kolay
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Puntonun görüş açıları biraz zayıf.. O yüzden alışana kadar sıkıntı yaşayabilir... Motor olarak ikiside başarılı.. Micra bir bayana için çok sempatik dizayn olarak.. o yüzden micra dedim..
Tango-1 never dies.
Micra agirlikta bakalmm![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Tesekkurler.
kız arkadaşımda var dı micra.bende çok kullandım.bende punto araştırıyorum.micra bence bayan için inanılmaz uygun.kullanımı çok rahat.kör noktası neredeyse yok.
micra dci deli gibi yol tutuyor, hızlı kullanmama rağmen hiç sorun çıkarmadı, motoru arabayı uçuruyor, mini kadar olmasa da karakter sahibi bir araba,
Micra 1.2 otm kiralamış biri olarak, micradan yol tutuşu beklemeyin diyorum. Ama böyle bir park kolaylığı ve kullanım rahatlığı yok. Konfor vs. sınıfına göre gayet normal bence tercih edilesi bir araç. Ancak dizelleri sadece düz vitesle satılıyor biliyorum.
.
Nissan Micra Tekna'yı tercih ederdim ben alacak olsam.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar.
Zaten duz vites bakiyorum.bizimki otomatik sevmiyo
Tekna ile digerleri arasndaki fark nedir?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)