İzmite giden bazı arkadaşlar Mehmetçik opette buluşacaklar isterseniz orda organize olunabilir ?
saat 8 gibi ordan hareket edilecek die konuşuluyodu
İzmite giden bazı arkadaşlar Mehmetçik opette buluşacaklar isterseniz orda organize olunabilir ?
saat 8 gibi ordan hareket edilecek die konuşuluyodu
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
yanınızdayım mutlaka gelirim. tam net yazın ilk başlığa kesinleştiyse. hazırlığımızı yapalım bizlerde
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
İzmite gelicek arkadaşlar bu konudan devam edersek daha iyi olur http://www.techturkey.com/forum/sohb...elecekler.html
E-5 atakoyden topkapi istikametine azimsanmayacak sayida aracla konvoy var bir alakamiz yok herhalde degilmi?
psn: DAGHAN26
Pazar gunu saat 12 de edırnekapı sehıtlıgı ...
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
avcılarda Semt pazarından yaklaşık 60 araba ile hareke edip edirnekapı e-5 de 1 şerit hariç yolu trağe kapadık , yolda katılanlar ile yaklaşık 100 yakın araba olduk konvoyumuzda . eyleme yoldan gelen geçen bütün halk destek oldu TÜM TÜRKİYE BİRLİK İÇİNDE ...
daha sonra Şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun Evine gidip Annesinden helallik alındı ...
Hasan ORAN
firewall nezaman oldu bu olay? dün gecemi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
evet , saat 9,15 de avcılardan hareket edildi 11 civarı edirnekapıdaydık , 10 ile 20 km\h ile gittik yol boyu 12 gibide avcılarda şehidimizin evinin önündeydik .
Hasan ORAN
dün gece nişantaşından geçen ekipde varmıydın? yine en az 50-60 arac vardı? 11- 11.30 civarıydı sanrm
yok ordan biz avcılara şehit evine döndük .
E-5 Karayolu Üzerinde 'Konvoylu' Terör Protestosu
Hasan ORAN
durum çok vahimdi üstad... nişantaşında alakalı alaksız herkes söleniyordu kesicilier egsoz patlatmalar tek şeritli yolda sağa sola kaldırıma doğru kırmalar yüksek ses ybancı yerli pop müzikler... ben asker sandım önce sonrasında çözdük olayı... dışardan bakınca hiç mi hiç hoş durmuyordu... sanki milli takım tur atlamıs gibi bi konvoy olmstu... üzüldüm bu manzaraya.
Aynen çok saçma sapan bişi yaptılar şehitliğe gidene kadar iyiydi. Sonrasında herkes şekil yapmaya çıkmış gibiydi ordan zaten tünel'den kaçtım ben... Eğlenmeye çıkmış gibiydiler abi, gazlayanlar yok el frenleri yok vs. saçma sapan görüntülerdi. Şehitlikten sonra inan pişman oldum devam ettiğime...
bu işlerin içinde arabaları takip eden birisi olarak bende çok üzüldüm o duruma tünele geçtiğinizde bidaha tur atarsınz diye kamera açıp bekledm ama tünele geçmişsnz... ve bu şehit konvoyu bi parti ilemi düzenlendi? bir partinin işaretleri ve bayrakları vardı.. bazı araçlarda. şehitleri bile parti sahibi yapmışız nasıl iştir çözemedm... benim bildiğim şehidin tek bayrağı vardır oda ayyıldızlı , kırmızı beyaz türk bayrağımız. bu konda herkesin hassas olmasını kimseye hiç bi partiye izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)