User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet konvoyu - İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parti mi bilmiyorum. Benim amacım şehitlerimiz için görevlerimizden birini yerine getirmekti ama herkes bi hava atma sevdasında çıkmış. En başında şehitlikte ayrılmadığıma pişman oldum denebilir. Utandım valla yalan yok... Nişantaşı, etiler tarafına gitme amacını da hiç anlayamadım zaten... Dedim herhalde askeriye dolmabahçe tarafına gidecekler, sonra baktım saçma sapan yerlere çıktık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işlerin içinde arabaları takip eden birisi olarak bende çok üzüldüm o duruma tünele geçtiğinizde bidaha tur atarsınz diye kamera açıp bekledm ama tünele geçmişsnz... ve bu şehit konvoyu bi parti ilemi düzenlendi? bir partinin işaretleri ve bayrakları vardı.. bazı araçlarda. şehitleri bile parti sahibi yapmışız nasıl iştir çözemedm... benim bildiğim şehidin tek bayrağı vardır oda ayyıldızlı , kırmızı beyaz türk bayrağımız. bu konda herkesin hassas olmasını kimseye hiç bi partiye izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
    Herkes ordan taksim tarafına çıktı sanırım tekrardan bilmiyorum ben şehitlikten sonra herhalde dolmabahce tarafına falan geçilir sandım o yola gidilince bi baktım nişantaşı, etiler serseri mayın gibi geziyoruz ordan ben soldan tünele kaçtım dolmabahce tarafından onlar sağdan gittiler sanırım akaretlerden taksime çıkıcaklardı. Hoş görüntüler değildi hiç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah yarın böyle saçma görüntüler yaşanmaz...

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taxime cıkıyolardı onurum, bızde iyiki sehıtlıkten sonra ayrılmışız.cok ateslı arkdslar wardı zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taxime cıkıyolardı onurum, bızde iyiki sehıtlıkten sonra ayrılmışız.cok ateslı arkdslar wardı zaten.
    Millet arabasını göstermeye çıkmış oraya Engin'im...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam fordclubtr ile birlikte taksime konvoy yaptık ama dolapderede tacizler oldu arkamızdan molotof atıldı arkadaşlar bu şerefsizler içimizde ne olacak böyle içimiz yanıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşam fordclubtr ile birlikte taksime konvoy yaptık ama dolapderede tacizler oldu arkamızdan molotof atıldı arkadaşlar bu şerefsizler içimizde ne olacak böyle içimiz yanıyor...
    Yok artık ya... Zarar gören oldu mu sizden?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    durum çok vahimdi üstad... nişantaşında alakalı alaksız herkes söleniyordu kesicilier egsoz patlatmalar tek şeritli yolda sağa sola kaldırıma doğru kırmalar yüksek ses ybancı yerli pop müzikler... ben asker sandım önce sonrasında çözdük olayı... dışardan bakınca hiç mi hiç hoş durmuyordu... sanki milli takım tur atlamıs gibi bi konvoy olmstu... üzüldüm bu manzaraya.
    dün akşam kağıthane tünel girişinde toplandık taksimde ne yazık ki o ekiple karşılaştık , ilk etapda birleştik sonra bahsettiğin üzücü görüntüler yaşandı çok ayıptı ,çoluk çocuktu yol verdik sonra 20-30 araç şehitliğe gidildi ,fatiha'lar okundu bu şekile program sonra erdi valilikten izinli konvoy bizdik 20-30 km ile konvoyu tamamladık , heyecanlı gençler mcde buluşmuşlar ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurAvci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok artık ya... Zarar gören oldu mu sizden?
    bnm işyerim orada, açıkçası geçmek istemedim taksim harbiye müzesinin önünde bayrağımızı açtıktan sonra yine aynı istikametten geri dönecektik , kasımpaşaya inerken polis bizi durdurdu valilikten izinli grup siz misiniz diye sordular olayların çıktığını söyledi bizi oraya göndermedi sonrasında u dönüşü yapıp grubumuzu toplamaya çalışırken diğer "düğün konvoyu" (!) geldi neyse artık onlara diyecek bir şey yok , çok şükür zarar gören yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm işyerim orada, açıkçası geçmek istemedim taksim harbiye müzesinin önünde bayrağımızı açtıktan sonra yine aynı istikametten geri dönecektik , kasımpaşaya inerken polis bizi durdurdu valilikten izinli grup siz misiniz diye sordular olayların çıktığını söyledi bizi oraya göndermedi sonrasında u dönüşü yapıp grubumuzu toplamaya çalışırken diğer "düğün konvoyu" (!) geldi neyse artık onlara diyecek bir şey yok , çok şükür zarar gören yok...
    Hepsi arkadaşımdır fordclub'ın. Sevindim sizlere birşey olmamasına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama asıl konu şuydu , dolapdere'de yani istanbul'un göbeğinde 10-15 yaşındaki çocuklar o an ellerinde molotof olsaydı bize atacaklardı ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama asıl konu şuydu , dolapdere'de yani istanbul'un göbeğinde 10-15 yaşındaki çocuklar o an ellerinde molotof olsaydı bize atacaklardı ....
    Her zaman çocukları öne sürerler bilinen birşey bu... Çocuk yaşta olduklarından alacakları cezayı göz önüne alıyorlar. Evlatlarını böyle bir pisliğin içine atabilen şerefsiz, haysiyetsiz, insanlıktan nasibini almamış kişiler bunlar... Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FiReWaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet , saat 9,15 de avcılardan hareket edildi 11 civarı edirnekapıdaydık , 10 ile 20 km\h ile gittik yol boyu 12 gibide avcılarda şehidimizin evinin önündeydik .
    Bende tesadüf bakırköye gidiyordum bi baktım konvoyun içindeyim
    Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin, ailerine ve Türk halkınada sabırlar versin

FiReWaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WRX_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende tesadüf bakırköye gidiyordum bi baktım konvoyun içindeyim
    Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin, ailerine ve Türk halkınada sabırlar versin
    e-5 havalimanının orda beklerken yanımdaydın gördüm . tek accent sendin yanılmıyosam gruptaki
    Hasan ORAN

1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk

Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...

WRX_STI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FiReWaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e-5 havalimanının orda beklerken yanımdaydın gördüm . tek accent sendin yanılmıyosam gruptaki
    Doğrudur başka accent göremedim bende.Sendeki araç neydi ben genelde bi leon arkasındaydım

FiReWaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WRX_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğrudur başka accent göremedim bende.Sendeki araç neydi ben genelde bi leon arkasındaydım
    bende şirketin araba vardı inci akü logolu connect
    Hasan ORAN

1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk

Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç konvoy gördüm buakşamda gördüm yanlız birşey dikkatimi çekti. Nekadar gaza gelmiş adam varsa konvoy yapıyordu yani şöyle yaklaşıp bayrakları görünce anladım ne olduğunu uzaktan resmen draglara yahut yarışlara gidiliyormuş görüntüsü vardı. Son ses müzikler açık çatarapatara egzostlar, filitreler falan. hoppa sol şerit sonra gene sağ pati çekerek kalkmalar ve birçoğu daha. Daha fazla pist organizasyonu yapılırsa bu tür kutsal meseleler şov haline dönüşmez kanaatindeyim..

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teyp bile açılmaması gereken yerde gazlayanlar dahi oluyorsa
    iş amacına hizmet etmekten çıkmıştır
    ki akşam haberlerde gördüm gerçekten durum içler acısı konvoylarda :S
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 kez şehitlik buluşması ve konvoyu organize ettim, neden 3.sü olmuyor diye soruyorlar sürekli...

Tek nedeni bu işte, it köpek gibi gazlayanlar şehidine bile saygısı olmayan köpekler yüzünden...

2 şehitlik bulusmasında da binlerce insan geldi, istisnalar dısında gazlamalar vs olmadı, polis tamamıyla tüm kadrosuyla destek verdi ama bir 3. düsünmüyorum artık.
    Abi haklısın iki organizasyonada katıldım 2. sinde honda cem de arabama vurmuslardı..
    pasword:JDM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)