Ford Focus Alırmısın 2008 Dizel ?
kesinlikle dizel al biz kullandık az yakıyor çok kaçıyordu![]()
1.3 70 hp astra kullandım bi süre kasa kodlarını bilmem ama bu güncel kasa öncesi idi çok hantal kalıyor kanser edebilir seni
O nedenle 1,3 90 hp lik motor seçeneğini tercih edersen birde güzel yazılımla 110 hp civarı tadında olur sıkıntı çıkarmaz
Ama bu segmentte ben olsam astra almadım dizel olacak focus hb olsun bence
ıkı motor secenegı mı var bunlarda?2005 2008 arası ıcın konusuyorum...
Tek seçenek var 90 hp...
Çekiş konusuna gelince de hacmine göre gidişi güzel, motoru devrinde kullanman gerekiyor zorda kaldığın zaman.
benimki nie çok yakıyo yahu,
simdi yaylarıda söktüm jantlarıda özelliklede az yaksın die 5 kollu teneke taktım daha hafif die , bende 5.6 ya düşüyorum genelde ama 5 yakan var ve benim aracımda gayet müsait durumda suanda o tüketime,
19" larla 7 nin altına zor düşüyodum ama değiyordu ,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
motor olarak sadece sarj dinoma kömürleri bitti 80k da başka sorunu olmadı yağ su dışında
1.3 cdti için
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
1.3 90hp lik motor tercih etmelisin bro...
75likler saglam olsalarda gerçekten çok güçsüz ve zayıf kalıyorlar...
yedek parçaları çok ucuz fiat albealar ile aynı motor kullanılıyor yakıt zaten az.
lpg işine girme bro oda artık çok pahalı oldu hamallık![]()
gitmez diyen neye gore gitmiyor diyor yahu araba gayet kendi halinde gidiyor 1,5-1,6 110 luk dizeller biraz fazla gidiyor ama uzun yolda basarken bir araba geliyor 190 da tıkanıyor kalıyor digeride 200 lerde kalıyor yani arada fersah fersah fark olmuyor o yuzden otomatik astra gayet yeterli.
Bende 1.3 cdti kullanıyorum Tünay. Performans pek tatmin edici değil ancak 6 litreden fazla yakmıyor araç ben tüketim için alınır. Yazılımla performans işide çözülür.
Ms2k