anlasılan 6 lt mazt yakıyor bu da koylu hesabı 22 kurusa gelır e tuplede max 25 kuru syakacagım dusunulurse...dızelın sınır stresıne hıc gerek yokkazanan 1.6 lpg
![]()
tamam bugun 1 ay sonra arabayı kullanırken dikkat ettim ,jantlardan sonra ortalama tüketim 5.5 i geçmedi büyükçekmeceye floryadan git gel 4.2 lt ortalamayla gittim hafif dur kalk olmasına rağmen
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
lpg takınca avm lere giremiyorsun ama lpg bence dizeline göre daha mantıklı...
chip yapınca elektronik bir sürü arıza veriyor, motor küçük olduğundan baskı balata daha erken değişmek durumunda kalıyorsun, benim ortalama 6.6 lt'nin altına kesinlikle inmedi....
mazot olmuş 4 lira... şu anda dizelin tek ve en buyk handikapı yakıtı az tuketmesı. ama oda kullanıma gore degısıyor ve artık araca gore bıle degısıyor.
1.3 mj iyi hos guzel sessiz falanda 90lık olmasına ragmen o kasaya agır kalıyor ve rampada filan ciddi kanser eder hele klima acıksa poff diyorum. ama duz de ve klimasız iyidir.
keşke 1.6 105 koysalarmış astralara peynır ekmek yapar satarlardı. kı o zaman 1.6 benzınlıye kımse bakmazdı ama oyle bı secenek yok.
1.6 benzınlı+lpg su an icin iyi.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
dizel + chip![]()
Cdti daha mantikli. volan kronik sorunudur. Belli bi zamandan sonra cdtilarin genelinde mazot pompasinin o-ring leri kacirmaya baslar bunun devaminda gec calisma yapar elini mazot pompasina attiginda elin siyah olursa fiyattan 300lira kır. O-ring'in tanesi maksimum 10kurus ama asagi fiyata yapmiyorlar. onun disinda 2 adet cdti sahibi olduk bunlarin hicbirinide anlattiklarimi yasamadigimizi belirteyim. Arkadaslarimin araclarindaki sıkıntılar anlattiklarim. Ben chipletmistim ayni motorlu corsayi gayet keyifliydi 90bin kmde sattim. Suan astra var ablam kullaniyor 40bin oldu bir sorun yasamadik ayni sekilde. Makyajlida her ne kadar far ve stoptan baska fark yoksada goruntude makyajli almak daha mantikli olur diger kronik hatalarin giderilmis olmasi demektir makyajlamak
Dizel H kasa 95 HP lerden tercih etmeniz mantıklı olur J kasalar daha ağır ve yakıtı fazla hızlanması daha yavas diye biliyorum
şimdi hiç biriniz konunun hort olduğunu farketmediniz mi![]()
1.3 90 lık arkadaşımda var..çok hor kullanmasına rağmen hiçbir problem çıkarmadığını söylüyor..gayette tatminkar gidişi var![]()
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)