3 liraya 2 tane yıkıkda olsa ayagımı yerden kescek şahin alırım akü
ip4s 3000 ken, ip4 leri 2000den aşağı elden çıkarmamak lazım. Spariş veren varmıdır acaba çok merak ediyorum 3000e
Fusion35 ------> OnurD.
Valla beyaz 16gb İOS5 lim var.. agzımada çok gözümede hatta fazla bile zorladım bu telefon işini bıktım artık onu al bunu al... o fiyatlarada cidden araba alınır yazık...
4s kullanan biri sıkıştığında şunu diyebilecek. "üzerine minimum 500-600 tel alabileceğim şekilde iphone 4 takaslı 4s"
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
ingilterede şuan sim free 4s satılıyormu birde fiyatı nedir ?![]()
gidiş donuş uçak bileti alsam ortalama 1200tl1 gece kalıp donsem daha karlı gibi
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Paraya Bak Ben O Telefonu Alsam Kullanmam Hiç Bir Ortama Gitmem Gezdiğim Mahallere Dikkat Ederim Kaybolursa Kafama Sıkarım![]()
![]()
ios5 ler ciddi hızlandırdı telefonları özellikle 4 çok çok iyi oldu bencede 4s şu an mantıksız gibi görünüyorbu leptabı olup ipad almak gibi gereksiz bir hadise
![]()
Çok para çooook![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
3 mılyar telefona verenın aklında şüpe ederim telefona okadar para ver git bide ücretli yazılımından para kıtlesın apple yemınle zeki şirket
DR. OWL
arkadaslar 3 bin tele epilin fiyati degil....
ulkemize getirenlerin fiyati
daha evvelki postlarda da var... adam gidis gelis bilet + gezmesi + epil ayfon dort daha ucuza geliyor
tanidik olan getirirse 2 500 tele den su gibi satar![]()
1000$ a ocakta getirim ben bi kactane![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
650$ a al 3bin tl ye sat ! vay be ..
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)