Benim pil şarj olmuyor. Oluyor ama 7 saatte %40 civarında dolacak kadar şarj oluyor. Nasıl çözerim ben bu durumu ya, telefonu kullanamaz oldum.
Printable View
Benim pil şarj olmuyor. Oluyor ama 7 saatte %40 civarında dolacak kadar şarj oluyor. Nasıl çözerim ben bu durumu ya, telefonu kullanamaz oldum.
Drag racing + multiplayer modunda oyun benim şarjın içine ediyor sizlerde de öyle oluyo mu? Oyuna küstüm o sebeple haha
kilit eranı güzel oldu transformersla :)
http://g1302.hizliresim.com/16/1/jnd0q.png
CSC değişim programında uyarıyı okumama rağmen Cancel yerine Install'a basınca telefon kapanıp açıldı ve komple sıfırlandı. Dikkatli olun beyler. :)
Android telefonlarda eski görmüş olduğu " Bluetooth " eşleşmeleri silinebiliyor mu ?
ARKADAŞLAR ACİİLLLLLLLLL YARDIM :(
yeni s3 aldım iphone u verip 4.1.2 yükleyemiyorum yani yazılım güncellenmiyor..telefondan zaten güncelleyemiyorumda bilgisayardan yapim dedim kies programı indirdim telefonu kabloya bağladıgımda kies programında cihazınız eşleşmiyor die bir yazı yazıyor..napmalıyım lütfen acil yardım telefondan nefret ettim :(
Sakin olunuz. Telefonda önceden Türkiye tabanlı bi rom mu vardı? Ya da geldiği ülke hangisi? Çünkü bi ülkenin romunun güncellemsi varken diğerinin olmayabiliyor.
Ayalar > cihaz hakkındayı tıklayıp oradan ana bant sürümünü yazar mısınız?
s3 te video çekerken ekran parlaklığı normal ama videoyu oynatınca %30 oranında kısılıyo parlaklık. bunun ayarı nereden bileniniz var kurcaladım bulamadım bi türlü
Samsung galaxy 8150 telefonum eşşek gibi oldu çok fazla yüklü de değil rehbere çok geç giriyor programlardan çıkınca bekletiyor vs. sürümü 2.3.6 yardım edebilcek kimse varmı ?
SG S2 4.0.3 telefonumda veri kullanım uyarısı kaldırmak için ne yapmam lazım arkadaşlar ?