teşekkürler. telefondaki ünlem işaretini görmekten içim kararmıştı.
Printable View
Odin ile guncelleme yapabilirsiniz.
Yesilcin.com da odinle ile versiyon atma dite aratin.
Cok basit 10 dakkaya yaparsiniz
androidde sildiğimiz foto/videoyu geri getirebiliyormuyuz?
yoksa sil dediğimiz anda gidiyormu
Htc C Golf android4.0 var nasıldır kullanan varmı önerirmisiniz ?
Küçük yenilik ve düzeltmeler içeren Android 4.2.2 güncellemesi Mart ayına doğru kullanıma sunulacak.
Nexus modellerine sunulan Android 4.2.1 çıkalı epey bir zaman oldu. Key Lime Pie kod adlı Android 5.0 sürümünden önce verilecek son yazılım güncellemesi olan 4.2.2 de bu ayın sonunda yada mart ayının başlarında kullanıcıların indirmesine olanak verilecek. Android 5.0 ise Mayıs ayında telefonlardaki yerini alacak. Tabi öncelikli olarak Google cihazlarında görebileceğimiz en güncel android sürümü, geliştirici gruplar tarafından yakın zamanda diğer modellere de uyumlu hale getirelecektir. 4.2.2 sürümünde ne gibi değişikliklerin olduğu net olarak bilinmezken çıkışıyla birlikte tüm yeni özellikler liste halinde yayınlanacaktır. Şu sıralarda yeni sürüm özellikle Nexus 4 üzerinde test ediliyor.
yeşilcinden alıntıdır
Dün telefona 4.1.2 güncellemesinden sonra birde 50 mb lık bir güncelleme daha geldi. Bu güncellemenin ne işe yaradığını bilen var mı ? ben sadece "google play müzik" diye birşey geldi onu fark ettim.
arkadaşlar galaxy s3 telefon aldım ama navigasyonu bi türlü çalıştıramadım :( iphone lardaki ( google maps ) gibi bi harita varmı önerebilceğiniz ücretsiz ???
sygic veya iGo öneririm navigasyon olarak.. s3 de mavi ok simgeli navigasyonu kullanamıyoruz türkiyede diye biliyorum. saçmalıyo cihaz zaten :D
note 2 ye 4.1.2 yükledikten sonra hızlandı ve daha az ram kullanmaya başladı.. şarzda fena değil..
bu 4.2 note 2 için ne zaman çıkar acaba ??
bide bildiğiniz güzel fotograf uygulamaları varmı pudding camera ve powercam var ama.. farklı bişilerde olsa güzel olur efektli falan..
Pixlr-o-matic programı çok profesyonel efekt konusunda.
4.1.2 yaptıktan sonra başka güncelleme almadım ben note 2 ye hangi cihaz bu 4.1.2 den sonra 50mb güncelleme alan?
edit: otomatik güncelleştirme kapalıymış şuan 64mb lık güncelleştirme alıyo :D
arkadaslar ben herlade b.k yedim android e gecerek :D:D:D
yahu şimdide telefon uygulamalar a dokundugumda çok yavas bi şekilde geciş animasyonu yapıyor yani çok yavaş bi şekilde sanki böyle yavaşlatılmış çekimdeymiş gibi açılıyo neler oluyor bilen varsa nolur yardım etsin :(
Bu 4.1.1 güncellemesinden sonra ChatON programı kendi kendine açılıyor telefonum s3 yeni güncellemeyi de yaptım 4.1.2 oldu ama sorunum hala devam ediyor.Yardım bekliyorum.