Eyvallah abi sağol (: Nişantaşındayım ben.
Müzik indiğinde üst toolbarı aşağı çekip tıklarsan müzik açılmayabilir.Telefon müzik bölümüne girip,müziği bulup zil sesi olarak seçebilirsiniz.Telefonunuz nedir marka model ?
Eyvallah abi sağol (: Nişantaşındayım ben.
Müzik indiğinde üst toolbarı aşağı çekip tıklarsan müzik açılmayabilir.Telefon müzik bölümüne girip,müziği bulup zil sesi olarak seçebilirsiniz.Telefonunuz nedir marka model ?
Uzun zamandır android kullanmıyorum ama Myt diye bir program vardı müzik için, hala var mı bilmiyorum.
android müzik indirmek için MYT MP3 diye bir program var ama android marketten değil googleden bulup yükleyip izin vererek çalıştırmanız gerekiyor..markette yok bu program..
ismi aratıp buluyorsun ister dinle izler videosunu izle istersende indir hemte tek tık la.![]()
2000 A3 8L
arkadaşlar birde android cihazın dışardan müdahale edilip izlendiğini nasıl anlarız..s6 edge için bahsediyorum gözle görülür bir yavaşlama vs. hiç bir şey yok ama bu konuda biraz pimpirikliyim..varmı başka bir yolu izleniyor dinleniyormuyum vb şeyleri nasıl anlarım..format attım zaten ama mac adresi vs. bişeyle dışardan cihaza bakılabilirmi ?
2000 A3 8L
beyler 6,0 güncellemesinden sonra wifi sürekli kopuyor..bunun çaresi nedir telefondan hiçbir şey anlamaz oldum masada boş duruyorwifi kopuyor sürekli
2000 A3 8L
5.0 güncellemesindede wi-fi saçmalamıştı çekiyor gösterip girmiyordu, muhtemelen kısa zamanda minik bir güncellemeyle düzeltiyorlar yada kendiliğinden normalleşiyor
1881 - 193∞
Beyler note 5 kullanıyorum ilk defa samsungdan memnjn kaldım bununda şarjı az gidiyor.
Tel 2.el garantili , sabah 10 da şarjdam cektim bugün cok az konusmama ve internetide keza az kullanmama ragmen şarj suan %39 note 5 ler böylemi yoksa yine bahtsızlıkmı?bir el atın gerekirse servise gönderecem.ara sırada ses net grlmiyor???
Note 5 in pili az gidiyor. 6.0 güncellemesi ile biraz toparladı ama max 10 saat işimi görüyor o da dikkatli kullanım aksi halde 6 saatte bitiyor.
htc m7 var kara listeye düştüm, imei kayıt yapamıyor mu yuz bunaVar mı bilen illa telefoncuya mı gidicez
Yani note 5 le günü çıkaramayacakmıyız?
3000 mah bataryası var, bu kadar çabuk bitmemeli, benim telefonumda sorun olabilirmi? Yada 6.0.1 güncellemesinden sonra bu durumu yaşıyor olabilir miyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)