4.0.3'e guncelledim şeytan durttude.4.0.4 China ROM var i9100g için.4.1 için beklemedeyim ben asıl : )
Printable View
4.0.3'e guncelledim şeytan durttude.4.0.4 China ROM var i9100g için.4.1 için beklemedeyim ben asıl : )
Turkcell t20'de turkcell'in programlarını silmek icin room mu root mu ne bişeyler yapılıyomuş detaylı anlatabilcek olan varmı ? yada başka bi çözüm yolu ? nettekileri denedim beceremedim
CM9 yukledim geçen SII(i9100g) 'ye fakat simcardaki kişileri bir türlü gostertemedim.Bende stock ROM'a dondum
galaxy s3 4.0.4 ics kullanıyom bende 4.1 yüklerim ilerde bi cıksın deneyenler olsunda :D
ben suan 4.0.4 Sony Xperia S kullaniyorum ... sarj tatmin edici ve kullanimi da guzel... yazim sirasinda klavye ve google sesli yazimi aktif secenek olarak sunmasi da ayri bir kolaylik tabii yerine gore ...
samsung u pc ye bağlamak için pc suite olarak hangi programı yuklemek lazım kies mi acaba ?
Windows7 otomatik taniyor aygiti ama telefona kies indirip internet uzerindende telefinunuzu gorebilirsiniz. Pc e de kies kurarak ayni islemleri yapabilirsin.
pasaport kaydı yaptırmam gerekiyor aramızda bu işi yapan varmı yada bildiğiniz kişi veya yer ?
Android 2.1 (Eclair)'de whatsapp çalışıyor mu?
kardeşime birtane MOTOROLA FLIPOUT almayı düşünüyorumda??
Çünkü google store yokmu diye okudumda
Samsung Galaxy ACE telefonum dondu kaldı açılmıyor.. Google play store' dan route66 programını indirince oldu muhtemelen.. :soru:
Ne yapmam gerekir? Format fln atabilirmiyim servise mi göndermeliyim :confused:
Video indirmek için hangi programı kullanıyorsunuz acaba ?
http://img577.imageshack.us/img577/8692/adszffb.jpg
Uploaded with ImageShack.us
gerçekten güzel bi soru cevap olmuş :D
Abi kurabiyeleri çok kaçırmış :D
xperia s e instagram yükleyememenin sebebi android 4le birlikte gelen özelliklermiş meğersem.içinde instagramdakine benzer şeyler var.iş görür
beyler dns leri nasıl degiştiriyorduk ?
beyler galaxy SIII de video arama yaparken kamerayı açıp anında kapatıyo ve baglantı kurulamıyor hatası veriyo ? başına gelen daha önce yaşayan yada bilgisi olan varmıdır acaba ?
Bir kaç gün önce s3 aldım ama android e alışamadım henüz, sorularım anlamsız gelebilir kusurabakmayın şimdiden :D
omeganın rom unu yükleyecem ama farklı bir kernel kullanabiliyor muyuz, yoksa romun içinde kendine has bir kerneli oluyormu?
Telefonumda yüklü android sürümünü nasıl öğrenebilirim?
- Bişey sorucam, bitane yurt dısı s2 var. buna imei atıolarmıs galiba pasaport kaydı gerek kalmıo felan diye bişy dediler dogrumudur bu ?
Acil yardım, olmuyorsa bile pasaporta ihtiyacım var kayıt için yardımcı olabilicek varmı acaba :)
ben batmandan aldım s3 ü aynı dediğin şekilde.. başka imei var üstünde.. burda imei atmayı 5 tl ye yapan var 10tl ye yapan var :)
kıbrısa gidicem kışın gitmeden cakıcam orjinal imei yi dönüşte kendi adımada kayıt yaptırıcam.. ama şöyle bi durum var farklı imei oldugundan güncelleme atamıyorum telefona aynısı olucaktır sendede..
ayrıca o şekilde almayı düşünüyosan s3 al bence.. zxaten üstünde 4.0.4 le geliyo :) bataryasıda iyi.. şuanda 46% da ve 1gün 5saat 20dk olmus sarjı fulleyeli :)
3g'li telefona gerek yok herhangi bir nokia 3310 bile olabilir.
sirkeci / doğubankta 40 tl'ye yapıyorlar.
bana sorarsan pasaport kaydından daha güvenli.
çünkü artık pasaporta kaydını silip sizi açıkta bırakabiliyorlar.
Versiyon atmada tek sıkıntı teli wifi'ye bağlayıp "versiyon güncelle" diyerek versiyon atılmaması.
Yoksa gene imei çakarak versiyon atılıyor pc bağlatısı ile.
bakalım, bi tam olarak netleşsin s3 mu s2 mi karambolde alıcam bişey . sorunsuz oluyosa dediniz gib iimei attırırm olur biyer
ısrarla S3 derim :)
bataryadaki son durum :D
http://img421.yukle.tc/images/1600Sc...6-04-00-27.png
android xperia s imi sattım tekrar iphone a kavuştum şükürler olsun :D
Ben telefonuma bir tane rom yükledim global romdu android 2.3.4 yani telefonun ilk satıldığı zamanki romuydu. SI numarası farklı bir rom olmalı ki şuanda son güncellemeleri alamıyorum. SI numarasına göre tekrar 2.3.4 rom mu bulmalıyım yoksa gene global generic bir 4.0.4 bulsam olur mu ?
Bu arada telefon Xperia arc s
Selamlar
galaxsy s2 telefonuma navigasyon yukliyicem ama bir turlu beceremedim. igo diyo herkrs ama markette bulamadim. internete baktim cok fazla surum cikiyor ve boot felan diyor anlamiyorum bende boot frlan. sygic yukledim hem deneme surumu hemde cok karisik geldi beceremedim
route 66 yukledim gayet kullanisli geldi fakat gpa agini ariyor diyo oda arama yapmiyor.
bana detayli bir sekilde anlatabilecek vr mi bu isin icinden nasil cikarim.
Telefonun surumu 2.3.4 bu arada.
Birde internet paketinden degilde uydudan alan bi program olursa sahane olur.
Telefon ile birlikte gelen igo'yu upload ederim biryere istersen.
Mobil veriyi kapatıp sadece gps'i açık bırakırsan interneti yemeden de iş görür,ama çok fazla etkisi yok zaten internete.
bugün iphone4 satıp aldığım galaxy s2 mi satıp tekrar iphone4 almış bulunmaktayım :D
2 ay boyunca büyük çile çektim gerçekten ısınma sorunu güncelleme sorunu yerli yersiz kapanıp açılma vs bir türlü stabil çalışmadı
arkadaşlarım s2 yi verip s3 almasına rağmen kanmadım bu defa :D s3 gerçekten güzel telefon ekranı büyük falan ama aynı wifi ile bağladığım s2 ve s3 forumlarda yaptığım hız testlerinde ve oyun indirme - açma google play testlerinde s2 ve s3 hemen hemen aynı hızlarda çıktı çok gariptir ki bir türlü beğenmedim s3 ün hızını menüdede zaman zaman kasılmalar oluyor
fakat s3 ün şarjı sanırım yarım gün daha fazla gidiyor s2 ye göre :D
kısaca gerçekten iphone killer diyorum :D heheh
arkadaşının s3 ünde yada o anki baglantısında sorun olmus olabilir.. s3 kullanıyorum mobil veridede gerçekten hızlı.. youtube dan HQ videoları sıkıntısız izleyebiliyorum.. menude kasma olayıda yok hiç.. ayrıca batarya konusuna gelirsek :D
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...19673632_n.jpg
kendi ekran görüntümdür :D