android in en son sürümü nedir ???
ben bunu telefonuma nasıl yükleyebilirim ???
s3 aldım yeni ..
arkadaslar yardım lütfen :(
Printable View
android in en son sürümü nedir ???
ben bunu telefonuma nasıl yükleyebilirim ???
s3 aldım yeni ..
arkadaslar yardım lütfen :(
sğer s3 de kendi imeisi varsa ayarlardan güncelleştirmelere girip direk alabilirsin son güncelleştirmeleri ayrıca otomatik olarakda takip eder güncelleştirme olunca indirip kurar.. ancak farklı bi imei çakılıysa telefona güncelleştermeyi indirir ancak kurarken hata verir bendeki gibi.. 9mb lık bi güncelleştirme gözüküyo mesela indirdikten sonra kurarken yüzde 31 de hata veriyo.. kendi imeisi ile kayıt yaptırdıktan sonra güncellicem mecburen ama zaten üzerinde android 4.0.4 ics ile geliyo.. güncelleştirmeleri kamera yazılımı ve sistem stabilitesiyle ilgiliymiş sanırım.. benimki yeterince stabil calıstıgı için sıkıntım yok şimdilik :)
https://firsat.milliyet.com.tr/firsa...f=MilliyetForm
fiyata bakın ne kadar düşmüş.
xperia P mi yoksa Xperia ARC S mi pampalar ikiside hemen hemen aynı fiyat
S3 kullanan herkes memnun sanırım :)
muhtemelen s3 ve one x sahiplerinin büyük oranı mutludur ...
Çok mutluyuz s3 ile :D Gerçekten fena bir telefon. Ayfon alıcaktım aslında bi durumlar oldu s3 ısmarladım. Geldi telefonum akşamına arkadaşımın ayfonunu kurcaladım biraz oyuncak gibi geldi o an anladım çok doğru bir tercih yaptığımı :)
Dün samsung apps den real racing oyununu indirdim kurmaya 45 dakika falan bekledim ama görenler hayran kalıyor bende dahil :)
arkadaş saolsun igo yu attı ama 3 kere farklı hata verdi. ikisini halletim biri olmadı sildim bende. internette sygic buldum şimdi 560 mb onu indiriyorum. onu deniycem bide.
telefonun kendi navigasyonunu kullanmanın bi yolu yok mu bu arada?
2 haftadır bi navigasyon işini çözemedim helal olsun bana :)
Yurtdışı cihaz olunca farklı bir imei çakınca telefonu güncelleyemiyor muyuz kendi üzerinden?
Pasaport olayı daha iyi sanırım o zaman, hoş boş pasaport yok.
Aynen pasaportla kayıt ettirdinmi o sıkıntı olmuyor.Şirketten 2kişi aldı çinden,getirdikleri gün değiştirdim versiyonlarını sıkıntısız.
Thy'de kanalın var olm oradan bul:D
Aynen birinin pasaporta işletcez artık malı bi alalım da :D
Orjinal halde kullanırım hiç öyle nokia gibi ugrasasım yok.
galaxy note icin igo apk si olan var mi?
Abi real racing hakkaten asmisssssss asmis yuhhhh diyorum. S3 hakikaten telwfonun dibi su an icin
Real Racing
Bundan mı bahsediyosun abi :confused:
Asil simdi gecenlerde gordugum oyunu ariyorum usengecligime indirmedimm. Bildigin counter gibi oyun. Simdide bulamiyorum
Buldum indiriyorum şuan,isteyen olursa,link verebilirim ama denemedim kesin çalışıyor mu bilmiyorum :D
galaxy s3 üme orjinal imei sini çaktırsam güncellemeleri yapıp tekrar şuanki farklı imeiyi çaktırsam olurmu ki ya ??
yoksa imei atılırken formatmı yiyoki :/
Lowridet banada mesaj atarsan sevinirim
400 mb sygic indirdim oda kendi kendine kapaniyo.
kafayi yicem
igo'da şöyle bir problem var,sd kart içinde ki igo klasörünü de sildiğim için yüklenemiyor.o klasörleride bulmak lazım internetten.
sen sygic s3 için mi kurdun?
Google sygic full turkce indir yazip ilk cikan siteye girdim. iki part toplam 540 mb indirdim kurdum turkiye haritasini sectim indirdim sonra kapandi aciyorum sygc yaziyo haritalar yukleniyo diyo siyah ekran oluyo ve atiyo. 3,4 kere sildim yukledi. olmadi.
Telefon s2 bu arada 2.3.4 surum var ve rom root felan hic bi sey yok kutudan ciktigi gibi
İgoda ise missing or in complate folder diye bi hata veriyo acmiyo programi. internette hatayi yazinca hic cikmiyo cevap. ayni hatanin daha uzunu var o cikiyo
arkadşımın s3'üne yükledim,netten 5-10mb'lık apk'yı indrip telefona kurduk daha sonra telefon üzerinden 200-300mb'lik haritayı indirdi.s2 iiçin bilgim yok sygic ile ilgili
sdcard içeriği olmadığı için o hatayı alıyorsun.sadece apk yeterli değil kurulma igo'da
Beyler hic ihtiyacım yok ama bu ara bı galaxy note sevgisi oluştu bende.surekli İPad kullanıyorum ama Nokia e6 yi satıp İPad in yanına note alasım var , ikna etsenize beni :D
Birazdaha elle tutulur bişeyler lazım :D
Dead Trigger diye bi oyun var 149 mb indirmelisiniz,harika bi oyun.
Hakan abi aradığın oyun bu olabilir belki.
S3'de facebook'dan fotoğraf yükleyemiyorum sürekli hata veriyor. Çekilen fotoğrafın boyutundan kaynaklı olduğunu düşünüyodum boyutu küçülttüm ama çözüm olmadı.
Aynı problemi yaşayan çözüm bulan birileri varmı ?
Instagram'da problem yok yükleniyor.