ben hangi kafayla okudusam fiyat sorulmus gibi gormusum :D
sacma gibi derken hangi degerler?
Printable View
Galaxy S3 CF-Root 6.4 (Kernel Değildir, Sarı Ünlem Çıkmaz) - Galaxy S3 Android Geliştirme
Ben buradaki root'u yaptım arkadaşımın telefonuna, odin ile flashlıyorsun.
Herhangi bir şey silinmez ama sen yine de telefonun yedeğini al ne olur ne olmaz.
rootlanınca düzelmesi lazım problemin.. bide vitamio codec paketi var google store da onuda bi yükle
pc'ye attıgında veya telefondan dosyalar uygulamasından gırıp vıdeoları buldugunda uzantısı ne ? pc de izlemeyi dene ilk başta telde calısmaması sorun degıl..dedıgım gıbı sd kartı komple bosaltıp pcde bır klasore formatlayıp sıfırdan takmayı dene telefona .. root ile nasıl calıscak ki ?????? medya codeclerinin hepsini denemişsin ztn root ne kazandırcak ?
Hafiza kartinda problem olabilir.
Kendi cektigi videoyu oynatmasi icin codec, yeni program gibi biseye ihtiyac yok.
Ben 32gb hafiza kartimla problemsiz kullaniyorum. (Telefonda root erisimi yok)
Baska hafiza kartin varsa onunla denemeni tavsiye ederim.
Root icin de cf-root diye birsey var onu kullanabilirsin. Guncel surum 6.4 tu yanlis hatirlamiyorsam.(Galaxy s3 cf root diye aratirsan bilgiler cikacaktir)
Hem telefona hem pc'ye flv, mp4 programlarinin tamamini yukledim, uzantisi pc'de mp4 ama acilmiyor,
herkes harici kart uzerine catir catir cekiyor mu anlamadim :(
nette cozum root atip sonra cekilecek video'lar calisir yaziyor.
Iphone alicam ama Hong Kong'da bile 64gb 1450usd.
root atıp cekılcek vıdeolar calısır yazmıslar eskiler calısır yazmamıslar ki :D aynı sorun bnm basıma geldı normal sd kartımda rom atınca sorun cıkmıstı sd kartı bıcımlendırdım mevcut acılmayan cektıgım vıdeolarıda convert ettiydim sorun duzeldıydı.. root etmek kotu oldugundan degıl convert ıle cevrılmedıgı surece root eskı vıdeolları gene calıstırmıcak..
telefon uzerınden degılde card reader ıle pcde bıcımlendırsen daha guzel olur dıye dusunuyorum.. birde eski vdeolar convert ettıgın surece pcde calısır sorun olmaz:icon_tup:
arkadaşlar bu google navigation türkiyede çalışmaz diyor, bunu bypass etmenin yolu va rmı
nette buldum onu şimdi peki adobe flash player 11 i neden indirmiyor
çok ilginç bişey oldu, ben işin içinden cıkımadım.
bana nolur biri açıklasın :D
1. resimdeki benim galaxy notu'mun bildirim alanı.
2. resindekide kız arkadaşımın notu'n bildirim alanı.
benim telefonum turkcellden alınma kız arkadasımki yurttdışı.
2side şuan 4.0.4 versiyonda.
bunlar nası farklı olabilyor ?
birde 2. resimdeki bildirim alanının sağ tarafındaki çark simgesi (ayarlar) hiç bir türlü işlemiyor.
http://imageshack.us/a/img41/6859/40933762.png
Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/a/img140/9011/97866624.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Oyun tavsiyeleriniz var mı düzgün grafikli can sıkmayan
motorola atrix için android 4.0 güncellemesi olacakmı bilgisi olan varmı
Onu oynuyorum zaten sürekli :)
Onu bitirdim ben ya :D Blood and Glory tavsiyemdir kaptirirsiniz kendinizi :cool:
benim note da yurtdışı.
seninki ile aynı.
kız arkadaşınkinde bi gariplik var
ayrıca Jelly Bean ne zaman geliyor. çatladım vallahi
iki gündür bu yorumları okuyorum gaza geldim :)
iphoneyi bırakıp, turkcellden taahhütlü s3 alacağım.
inş. iphone 5 iyi birşey çıkmaz :D
arkadaşlar, s3 aldım.
şimdilik kurcalıyorum, yanlzı bu arkaa planda çalışan programları nasıl kapatağım ?
androidde müzik resimlerini hangi programla değiştiririz??
gece uyurken dizi izliyorum tabletten,genelde uyuyakalıyorum. Zaman ayarlı auto close tarzı bir uygulama var mı ?
program ve oyun tavsiyelerinizi bekliyorum ilk defa android telefon kullanıyorum çok cahalım :)