Uygulama indirene şok! Dikkat vergi kaçakçısı olabilirsiniz! - En Son Mobil/Telekom Haberleri - HTEkonomi
Printable View
çarşamba nöbetciyim sürükleyici oyun önerisi alayım :D
Abilerim kardeşlerim;
Sony Ericsson Xperia Arc S kullanıcısıyım
Bu cihaz için jelly bean yani android 4.1 yüklenmiş videolar izledim
Son sürüm olarak bunu kullanan arkadaşlarımız var mı? yoksa 4.0.4 mü kullanıyor kullanıcıların çoğunluğu
htc one v nasıl root olur nasıl rom atılır detaylı kaynak bulamıyorum yardım beyler :/
ne zmndır HTC Wildfire S kullanıyorum boyle sure ilk defa gordum. geliştirici seceneklerinden arka plan işlem yok secenegini secince pil konusunda cag atladı makina :D buarada kullandıgım ROM CM9
http://imageshack.us/a/img690/4551/s...2100811503.png
android için jetpack ve subway surf çıkmış.
birde angry birds'ün domuzları ile olan bad piggies var çok süper :)
beyler gio'ya cyanogen 9 ics 4 yükledim ama yüklemeden sonra encrypted unsuccessful hatası veriyor telefon kaldı öyle bir yardım edin :D
beyler bişey sorucam bu internet explorer ların mesela işte chrome indirdim marketten buda internet sitesini mobil olarak açıyor yani atıyorum www haberturk com yazıyorum ama o m.haberturk.com dan baglanıyor sitenin mobile versiyonuna , pc deki gibi normal baglanan internet gezgini yokmu yaw yoksa bunun bir ayarı falan mı var ?
telefonumu güncelledim.internet ayarları gitti.ayarları nasıl yapabilirim.
htc evo3D
daha 2 gun önce abim 2 tane htc desire c telefon aldı. yengeminkinde bugun ekranın en üstünde koordinat gibi sayılar yazmaya basladı ve ekrana tıkladıgımda tıkladıgım yerde cizgi oluyo sanki paintte resim yapar gibi nasıl cozebiliriz bu sorunu
Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-İŞaretley.konum.göster seçeneğini kapatın
Sorun değil bu,kendiniz kurcalarken açmışsınız.
teşekür ederim :)
Ya android icin facebook indirdim sankinonunindirdikten sonra pilim daha hizli bitmeye basladi.
http://i1277.photobucket.com/albums/...psfbb48c3c.png
http://i1277.photobucket.com/albums/...ps651dc193.png
Sizce bu hizli pil bitis normalmi :)
Gs3 e şirket mailini nasıl kuracağız? Mail hesabı eklev deyince pop 3 bilmeme seçenekler çıkarıyor. Hangisini seçeceğiz yada hangi uygulamayı kullanacağız?
sultanoglu abi
:D tavsiyem whatsapp hariç bütün senkları kapatmak en iyi verim öyle alınıyor pilden ;)
birde geçen burak özcivitin kamoroyu gördüm nasıl saçma bişey o ya bal sarısı olan :D
birden 4.1.1 celi bin note' a ne zaman geliyor bilen varmı?
S3 için dağıtılmaya başlanmış diye duydum
Arkadaşlar xperia arc s kullanıyorum android 4.0.4 güncelledim video çekiyorum çekerken sorun yok çektikten sonra izlerken sorun yok..
FAKAT KAPATIP VİDEOYU GALERİDEN TEKRAR AÇINCA VİDEO TAKILA TAKILA İLERLİYOR...
var mıdır xperia arc s kullanıcıları
arkadaşlar s2 kullanıyorum telefonumda android 4.0.3 var surekli donma mevcut ve çok ısnma yapıyo sizce sebebi nedir
Tabletin toplam dahili hafıza 16gb, fakat uygulamalar için kullanılabilir 500mb falan. Kalana sadece film,resim müzik vs yükleniyor sanırım. Uygulama alanını arttırabilir miyim, dahili yada hafıza kartı takarak ?
Not : Henüz hafıza kartı denemedim sd oluyor sanırım.
Teşekkür ederim :)
uygulamalar icin alan tanıtmak nasıl oluyor ? Kart takınca direk uygulama alanı mı genişliyor ?
Abiler hepsiburada.com imeisi klonlanmış telefon satar mı ? benim nuhnebiden kalma nokiam var bu ara borçlar falanda biter gibi oldu s3e niyetlendim.Ama forumda okuyoruz kaç kişi mağdur oldu o sebeple bu akıllı telefonlarada yaklaşmak pek istemiyorum ama işte bir yandanda s3 cazibesi.hepsiburada güvenilir bir alışveriş sitesi sanırım yapmaz öyle puştluk diye düşünüyorum.
HB'de şu an 2 farklı fiyata cihaz var.
Birisi 1499 diğeri 1699
Ucuz olan ithatlaçı firma , diğeri Samsung tarafından ithal ediliyor arada ki fark o yüzden.
Ucuz olanda resmi olarak ithal edildiği için garanti vs hepsini vermek zorunda, aynı şekilde kayıtlı olarak giriyorlar ülkeye o yüzden klon imei falan olmaz.
Ara ara takip et güzel kampanyalar oluyor 1500'e kadar düşüyor Samsung ithalatı cihazlar.
1499luktan aldım.yani güvenerek içim rahat alabilirmiyim ? Biraz bilgisizim teknoloji konusunda ama sanırım alabilirim sıkıntı çıkmaz ?
Alabilirsin tabi sonuçta Samsung dışında da olsa resmi olarak ithal ediliyor o cihazlarda.
Şu an en uygun burada sanırım, internette de baya iyi yorumlar var haklarında.
http://www.androidtelefonlari.com/ca...laxy-s3-i9300/
Ben konuşmuştum baya bir, her sorduğumu cevaplamışlardı.Güven vermişti bu site bana.
1250 liraya Turkcel'den 25 ağustosda aldığım mavi s3'ü satarım istersen
Özgür abi sağolasın cevapladığın için.Koray abi eyvallah abi sıfır almayı planlıyorum birde beyaz olsun istiyorum teşekkür ederim teklifin için. :)
Abi kırmızıyı geçen bir bayan arkadaşımda gördüm,inceledim pek erkeksi değil o renk yada bana hitap etmiyor.İşte bir beyaz aşkıdır gidiyor. :)
Kırmızısı çok güzel. Bende ocak ayında Türkiye garantil Mavi'yi elden çıkartıp kırmızı almayı planlıyorum. Yada kum beji gibi olan gri yi.
Yazilim guncellemeyo kontrol ettim ve 25 mb lik bir guncelleme geldi yukledim. Kendi web browser i degismis bieaz. Ama baska degisiklik varmi diye merak ettim. Bu konuda her hangi bir bilgisi olan var mi ?? Telwfonum S3