hangi program ile deniyoruz bunu biri söyler mi ? :D
edit: buldum programı 1766 verdi sonuç desire s için fazla değil mi galaxy s den fazla epeyce
Printable View
drag race ...
güzel bence bi bakın isterseniz;
https://www.facebook.com/android.uygulama
Arkadaslar galaxy s2 sahibyim android surumunu yukseltmek icin servis 50tl istiyor parasnda degilin fakat ben her surum guncellemesinde bu parayi vermek istemiyorum bunu yapan arkadaslar varmi ya nasil guncellendigi konusunda bilgisi olan
telefon orjinal ve rom falan yüklenmemiş ise
samsungun kendi programı olan KIES üzeriden bilgisayara bağlayarak yeni versiyonu kurabilmen lazım.
Ben geçen hafta yükledim
2.3.3 idi 2.3.5
kies programı samsung web sayfasında mevcut
onu bilgisayara kuruyorsun
sonra çalıştırıyorsun
sonra s2 nin usb kablosu var telefonu o kablo ile usb portuna takıyorsun
kies programı telefonu görüyor
zaten otomatik olarak yeni güncelleme var yüklemek istermisin diye soruyor
aynen kies den rahatlikla yuklenebiliyor, bende gecen hafta 2.3.5 versiyonunu yukledim...
dün uyarı geldi yeni sürüme gecti desire hd. cok güzel olmuş.htc seviyorum :)
wildfire s deli olcam hala guncelleme yok
Icecream sandwich in rom yükleme dosyalarını bulabilen var mı :)
ocak ayında cıkmıcakmıydı o?
o zaman eli kulagındadır artık :)
nasıl farklar var peki bu kadar meraka değer mi? :D
icecream sandwich şuan kulladığım bütün android sürümlerinden farklı :) Merak etmeye değecek hatta fazlasıyla değecek.
internette bir çok cihazda videoları var ama dosyalarını bulamadım :) şuan icecram ile satılan cihazlar var. Ondan sormuştum
Bu arada icecream için her cihaza ayrı ayrı bir rom çıkmayacak tek rom kendini cihaza adapte ediyor olacak.
2.3.5 gozukmuyor bnde suan kullandigim 2.3.4 e en son surum diyor guncelle dedigimde. Bu surumler telefona gore degisyormu ?
Bugun 2.3.5 yukselttım her2telefonuda 10no 5 yıldız oldu..ılk basta bıtanesını guncellemedım hız farkına bakma acısından..2.3.5 2.3.3e gore 2sanıye kadar hızlı tepkıme suresı olarak..Gmaps degısmıs maıl deısmıs karakterler degısık ekranda tatlı guzel bı mavımsılık var syfa sonuna geldıgınızde veya suruklemek ıstedıgınızde vsvs.. Takılma donma zerre kadar yok..(bunun etkisi formatlada alakalı olabılır bılmıyorum)..Kısaca guncelleyın en kısa zamanda :)
Drag Racer in Tune ayarlarından anlayan var mı arkadaşlar, özellikle vites aralıklarını yapamadım, araba gitmiyor :)
Yarış kazanamıyorum ..
Carbuzz ve Auto Expressi yuklemeyen varsa hala eger siddetle oneriyorum heleki carbuzz :) auto expressin birde kendine ozel widgeti var cok ise yariyor. Otomobil dunyasindan habersiz kalmiyorsunuz ikisi sayesinde :)
Torque Pro yu kullanan varmı ?
Arkadaşlar Sahibinden'i yükledim ama giriş yapamıyorum sorun neden kaynaklı olabilir ?
Başka sitelere giriş yaparken sorun yaşamıyorum ama.
sahibinden pek kullanışlı değil..ben beğenmedim açıkçası..
uygulamadan giriyorum şuan bir sorun yok..çok hızlı çalışıyor.
fakat çok eksiklikler var..hergun güncelliyorlar..
Giremiyorum ben poffff :ofk:
internet browserınızdan girin sahibindene çok daha hızlı oluyor
galaxy s2 kullaniyorum alet inanilmaz hizli herkeze tavsiye ederim su an piyasadaki en kral telefon diyebilirim.
en sevdigim 2 oyunu tam surum olarak sizinle paylasiyorum . stock rom kullaniyorum yani yuklemeniz icin telefonun modlu olmasina gerek yok verdigim dosyalari usb kablosu ile telefonunuza atin ve kurun sonra wifi ile bagli kalsin telefon cunku oyunlar ciddi buyuk dosylar biri 700 mb digeride 500 mb galiba :) ama beklediginize degicek.
programlari bizzat samsung galaxy s2 de denedim indirdikten sonra sorun olmaz
indirme linki : Dosya.tc - cretsiz, Hizli ve Kolay Dosya Paylasimi
modern combat 3 full izlemek icin
SAMSUNG GALAXY S2 MODERN COMBAT 3 GAMING REVIEW.mp4 - YouTube
real football 2011 izlemek icin
Real football 2011 Galaxy S II - YouTube