bu icecream san. samsung galaxy s2 ye de cikicak mi ? bilgisi olan var mi ?
Printable View
bu icecream san. samsung galaxy s2 ye de cikicak mi ? bilgisi olan var mi ?
forumda başka site adresi vermek serbest mi? Ona göre ilaçlı uygulama indirebileceğiniz bir site adresi vericem :D
otomobil için en çok tavsiye edilenler Torque OBD+Car ve garmin mechanic var.
Torque programı piyasadaki neredeyse tüm OBD bluetooth scannerlarla çalışabiliyor. OBD den tüm bilgileri okuyabiliyor. hata kodlarını görüntüleyebiliyor, hata kodlarını silebiliyor.Ancak henüz OBD parçam gelmediği için deneyemedim
Garmin Mechanic programı sadece Garmin Eco-Route denen bir aletle çalışıyor.O da temel olarak aynı işi yapıyor ama extrası yakıt tasarrufu için ideal vites noktalarını gösteriyormuş.Garmin biraz daha yakıt tüketimi odaklı.
diğer programlar tırt desem yeridir.:D
Navigasyon programı olarak Desire HD nin içinde gelen programı kullanıyorum ama deneme versiyonu bitince Google Navigation kullanıcam o biraz daha isabetli çalışıyor
şuan ICS sadece Google Galaxy Nexuslarda var o da boş android ekstra bir arayüze sahip değiller.şubatın ortalarına doğru tüm markalar kendi versiyonlarını çıkarıcaklar acele etmeyin daha bunun root işi var:)Mart'ın ortasını bulur
digiturk web tv apk çıktı, ama sevinmeyin. Avea ve vodafone da çalışmıyor sadece turkcell de çalşıyor
genelde ztn kendi sızdırıyo dıye soylenıyo..mıllet denıyo edıyo öyle yanı 2012nin ortaları deniyo daha 1 3-5ayı var tahmınımce.. :)ama son guncel surum gayet stabil..ama daha ıyısının cıkcagını bıldıgımden dolayı dun sadece denemelık yukledım sıldım tekrardan 2.3.6 gıngerbread orj. +2,6,7 kernel devam suan için.. :)
beyler biri bana rom yüklemeyi anlatsın :D
şuan bundan daha üst resmi sürüm yok önümüzdeki aylarda Android 4.0 Ice Cream Sandwich çıkıcak
resmi surum suan en son 2.3.6 ics'yi sızdırıyolar habire deniyoruz zaten :D 10numara olcak :) ics'nin stabil bi surumu bu arada suanda mevcut.
I9100XXLP2 ics 4.0.3
I9100XXLP2 Samsung Galaxy S 2 Android 4.0.3 - YouTube
VİSİONary siyah ekranda takılıp kalıyor meger downgrade yapmam lazımmış.. oda çok kasıntı ya komut işlemi falan yapıyorsun.. yokmu anadolu yakasından bir arkadaş bir araya gelsekde bana göstererek custom rom yüklese.. yimek ısmarlarım bende ona :D
arkadaşlar bende android dokunmatik bi telefon istiyorum bütce1,500tl sıfır almayı düşünüyorum sizce ne almalıyım ıphone hariç herkesde varr farklı olsun istiyorumm...
s2 tavsiye edilir o bütçeye..
Galaxy SII
HTC Sensation XE ve ya XL (beats versiyonu bunlar)
Motorola Razr
Motorolayı araştırdık arkadaşım alıcak diye pil ömrü ve karbon-kevlar yapısı parayı alır :D
s2'ye acaip ısındım artık
iphone'dan feci sıkıldım,s2'ye ikna edin beni:D
İncecik
Büyük Ekran.
Adam olana 2 sebep çok bile. :D He bide Android özgürlüktür. :D
forumda lak lak yapma arge
miopocket indir navigasyonu baştan yarat:D
arkadaşlar , şimdi ben 3 boyutlu çizimleri panaromik alıyorum , sonra o panaromiği başka bi programda .mov uzantılı bi dosya haline getirip ; bilgisayarda quick time da içinde dört dönebiliyorum.Sanal tur gibi bişey.Panaromik foto.
Bu izlemeyi androidde yapabileceğim ; .mov uzantılı dosya açan quicktime türevi bi program mevcutmu?
Androitciler bu androit telefonlarda hangisi iyi hanginden almak lazim :D varmı inceleme yapanlar :D
Android'in kendi müzik çalarını pek beğenmedim 5800'daha güzel ses veriyordu kulaklıktan sesleri daha net alabileceğim güzel basit arayüzlü bi müzik çalar önerecek var mı ?
MixZing Basic senin işini görür eko ayarı bile var, çok kullanışlı
teşekkürler abi deneyeyim bi
[ROM]{CWM}İCS REMİX ROM V7.4 XXLP2 4.0.3 resurrection NO-WİPE.CWM.zip - xda-developers
Türk arkadaşımızın/kardeşimizin yaptığı rom.%99 değil %100 perf. ile çalısıyo resmen denemek isteyenler için :)
Yükledim,mutluyum huzurluyum :D
valla fm radyo ztn kullanmıyorum calısmayan app yok.enfes hızlı sarj olarak bugun daha yenı yukledım (daha evel alperin yaptıgını denemıstm sorunlu bıraz) bunda sıfır sorunvar+sarj konusu ıcın dedıgım gıbı bugun bı full sarj edıp bakıyım yarın daha net yazarım kaç saatte ne olup bıttıgını :) ama tek kelımeyle enfes.
+ekleme yapıyım fm radyoya gerekte yok internet radio app dolu varken :)(şahsen)
pil mevzusunda görüşlerinizi bekliyorum bende bir deniyim temizlik vakti gelmişti zaten telefonda :D
Valla şuan sıfırlanmasını bekliyorum şarjın(genelde öyle şarj etmeye çalışıyorum evdeyken :) Batarya kalibrasyonu yapmadan denicem bugun inşallah :) Yarın öğleden sonra belli olur ztn ne kadar gittiği kaç saatte yazarım :) ama umutluyum suan ıcın memnun olmayan yok.Bu arada non wipe bi rom ama her zmn rom firmware yuklerken(şahsen) vibe f.reset ve cache yapıyorum daha stabil oluyo..Mesela xda'da yazmıslar ıste kılıt ekranı olmuyo wallpaper vs diye gayette herşey oluyo :)