htc wildfire s kullanıyorum arkadaşlar sms çok gönderiyorum klavyesi çok küçük sözcük dağarcığı çok kısıtlı, bunlara bir çözüm var mı?
Printable View
htc wildfire s kullanıyorum arkadaşlar sms çok gönderiyorum klavyesi çok küçük sözcük dağarcığı çok kısıtlı, bunlara bir çözüm var mı?
Buraya bakabilirsin .
Müzik playerla ilgili apk dosyası.
HTC Sensation XL aldım 4 gün önce pek anlamam android'den falan tam olarak ne oluyor bu rom yüklesem herhangi bi sıkıntı olur mu ?
sağda solda htc hd2 için bişeyler görürseniz haber verin benim bulduğum ıce versiyonlarında ya kamera çalışmıyor yada sd karta yükleme yapmıyor
beyler, galaxy note almaya karar verdim ama boyutlarından çekiniyorum. herkes çok büyük diyor. kullanan var mı aranızda?
yahu bişey sordum bi yardım edebilcek misiniz ?:cool:
Rom bi nevi kernel firmware + temalarin. İrlesiminden olusan bi paket bole dusunebiliriz. Aslinnda siz root ettiktn snra felefonu ztn istedgnz gbi herseyi yapabiliosunuz. Rom biraz hazira kacmk ggibi oluyo ama mantikli :)
4.0.3 ics icin sarj durumu bildiriyim.
5saatte %35sarj yedi. telden yaziorm ztn suan,pil sifirlanana kdr tekrar yorum yaparim.
Ekrn parlakligim en dusugun bi ustunde , veri paketi etkin 3g acik.
7s 25d pil durumu %28.
2.3.6 + siyah kernel 2.7 15/18saatle-1,5gün gidiyodu.
Ama bu hız ve gosterıs+kullanım kolaylıgı ıle ben 4.0.3ics rom'unda kalmaya karar verdım sahsen.Eskiden iphone kullanmış biri olarak ztn sgs2 şarj konusunda fazla gıdıyodu bıraz fedakarlık yapcaz artık napalım :) (bugun veya yarın 2.8 siyah kernel atıp deneme yapcam) tahmınıme gore o sekılde cok daha fazla gıtcek gıbı gelıyo şarjı :)
sevgili androidciler
nette okuduğum yorumlarda hep , ios kullanmaya alışan android'e alışamaz vs tarzı yorumlar var.
ne kadar doğrudur?
ben galaxy s imi aldığımda android 2.1 vardı ve flash player desteklemiyordu, market yoktu sonra. 2.3'e root ettim ama şu an versiyon yükseltemiyorum ne yapmam gerekli?
Samsunglarda farklı mı bilmiyorum ama HTC'lerde böyle durumlarda telefonunuza ait üst sürüm RUU dosyası bulun pc üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz yalnız daha sonra root işlemini tekrar yapmanız gerekir
Beyler downgrade için komut işlemi yapıcam ama "iş dosyası olarak tanımlanamıyor" diyor.. dogru dizindeyim dogru komutu yazıyorum ama yok yapmıyor.. kafayı yicem yaa
http://img513.imageshack.us/img513/6523/catswyc.jpg
OHA yiğit sen hala ugrasıyomusun :D ogunun ustune 3tane rom 2tane firmware degıstırdım suaon son rom'umu denicem update geldi :D :hehe: samsung al bro :D rahata er :D
htc wildfire s'im war
son güncellemeden sonra 2.3.5'e yükseldi tel
ve sarj sürem inanılmaz düzeldi
1 gün giden şarjım 2.5 gün rahat gidiyor hala %30
bariz bir hızlanma söz konusu
warsa inatla telefonlarını güncellemeyen arkadaşlar,
şiddetle tavsiye ediyorum
ocak ayında ıcecream gibi bişey gelicekti hd'lere bilgisi olan varmı?
kanka sovcem şimdi yahu bi downgrade etsem sonrası kolay , custom rom yüklemek zor değilmiş yahu şu aşamayı geçebilsem 1 kere yaptıktan sonra istersen 1000 kere rom yükle.Gülme yardım et :D
Eğer biliyorsan yapmayı ciddi yardım et kanka yemin ederim telefonu satıcam iphona geri döncem öle sinirlendim.Dün aksam bitiririm die basladım bide goldcard yaptım hafıza kartıma onu yaparken format attım yaw bombos telefon su anda.. Bide forumlarda kimse yardım etmiyo yaw ben böle sey görmedim iphone kullanıcıları öyle değil en ufak sey sorsam cevap veriyorlardı hemen android kullanıcılarının sknde değil kimse deli oldum. Yapabilirsen downgrade i teamviewer dan yap bana.. telefonu yap yani :D
Flash Flash Flash
Wildfire s teki meshur dahili hafıza problemine cozum uyguladıktan sonraki durum :) baya sevinçliyim :D
Az önce aldıgım ss
http://d1202.hizliresim.com/u/3/2csn7.png
Mobilism • Releases
ücretli programları ilacıyla istiyorsanız bu siteyi takip edin... :)
mobilism candır :D
bu arada
HTC, Ice Cream Sandwich güncellemelerini hazır hale getirmek için yoğun uğraş verdi. Mart sonunda HTC Sensation, HTC Sensation XE, HTC Sensation 4G ve onları takiben yakın bir süre sonra da HTC Sensation XL için ICS güncellemesini kapsayan ilk dağıtımımızı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.
Ek olarak, HTC Rezound, HTC Vivid, HTC Amaze 4G, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G, HTC Incredible S, HTC Desire S ve HTC Desire HD için Ice Cream Sandwich güncellemesinin yıl sonunda geleceğini onaylıyoruz. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak Ice Cream Sandwich ile alakalı yeni bilgilendirmeler için bizi takip edin.
HTC Facebook
Android markette google chrome'u bulamıyorum kaldırıldı mı acaba bilgisi olan var mı ?
marketteki chrome uygulamalrı resmi değildi güvenlik açığı nedeniyle kaldırıldılar diye biliyorum.
Ayrıca Chrome Android 4.0'da vaysayılan tarayıcı olarak geliyor
com.android.chrome-1.apk - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Dosyayı indir telefonda sdcard a at
sonra menüdeki dosya yöneticisi yardımı ile kur :)
ics kullanmak isteyenler xda yi ziyaret etsin gayet stabil srumler mevcut..