Stock 4.0.3 ten cm10 4.1.2 roma gectim. Rom olayini ilk defa yapiyorum. Cm10 rom da hem hiz olarak hem batarya olarak bana cok guzel cevap verdi. Galaxy s2 icin tavsiye ederim :)
Printable View
Stock 4.0.3 ten cm10 4.1.2 roma gectim. Rom olayini ilk defa yapiyorum. Cm10 rom da hem hiz olarak hem batarya olarak bana cok guzel cevap verdi. Galaxy s2 icin tavsiye ederim :)
sans eseri galaxy tablet p1010 aldim ve 2.3.6 yuklu cihaz asiri derecede agir hemen hemen her yerde kasiyor bunu nasil biraz akici hale getirebilirim
android tabletler konusunda uzun bir araştırmadayım arkadaşlar xoom 3g ile asus tf201 arasında takıldım eleye eleye bunlar kaldı nederseiniz xoomda 3g cazip bir özellik ama ıps ekran yok fiyatı makul ikinci elde 500 lere bulmak mümkün.. tf201 de her bir şey var ama onunda yazılımsal sıkıntıları varmış.. xoom 2 3g lere bakdım onlar çok güzel ıps ekranda var ama gel görki bu motorolada güncelleme diye bir şey yok.. asus tüm tabletlerini jellbeam e yükseltmiş motorola hala ice da.
Sonunda yeni facebookla direk paylaşma özelliği gelmiş ;)
Beğen, yorum, paylaş şeklinde çıkıyor herşey :)
hee dün geldi :D
Samsung kiesi açınca internet bağlantısı sınırlı erişime dönüşüyor arkadaşlar.Sebebi nedir bilen var mı acaba ?
rom oalyını bi ben yapamadım allah bin belamı vermesin öğreten gösterende yok.1!!!1!
Edit. Düzelttim problemi.
dün note II kendini güncelledi ama ben bi fark göremedim 13mb küsürlük bir güncelleme idi
bir hafta önce bana da geldi yaptım ama dediğin gibi pek bir fark yoktu. aslında çok önemli bir güncelleme değilse fark olmasın zaten. sanırım sistemin iyleştirmek için yapılan küçük güncellemeler bunlar.
bu arada yaklaşık bir aydır bu cihazı kullanıyorum inanılmaz bağımlılık yaptı. bir gün takılmaz bir gün sapıtmaz mı bir cihaz. iş yerinde pc sıkıntılı çalışıyor bu aralar ben de yedek almak için telefona attım hepsini şu an hafıza ful sayılır gram kasma yok. vtec gibi telefon çıktı :)
Galaxy s2 var
Şarj durumu %50 nin altındayken Telefonu kapatıp yeniden açınca batarya zayıf konumuna düşüyo %10 -15 felan kalıyor bazen daaha az duruma göre ?
Neden böyle yapıyor acaba ?
beyler root olayına giricem hadi kazamız mübarek ola..
ama root'tan sonra tel garanti dışı kalıyormuş.
benim note turkcell çıkışlı.
rootladıktan sonra geri eski haline dönüş mümkün değilmi ???
peki gençler bir sorun daha var ?
root yaptıktan sonra ; kişiler,yükledim uygulamalar,falanlar filanlar siliniyorumu ?
geri dönüş mümkün
kişilerin google'da yedekli değil mi?silinse bile otomatik gelir ordan
root yaparken birşey silinmiyordu diye hatırlıyorum
S3 şarj konusunda tatmin sınırlarımı zorluyor artık :)
Bu kullanımda Fenerbahçe maçını digiturkplay ile wifi üzerinden izlemem dahildir :)
42 saat :D
http://i1201.photobucket.com/albums/...117-WA0008.jpg
uygulamaların gitsede hepsi google play'de kayıtlı
bugüne kadar yüklediğin her programın logu var.
root yapınca gitmemesi lazımdı diye hatırlıyorum, sen bak yinede netten.
android memnuniyetimi 1 ust basamağa tasıyarak rikomagic mk802III aldım. fly mouse ile birlikte az once elime ulaştı . 42" tvde denicem aksama bakalım perf falan nasıl olucak. aranızda var mı bu tarz ürün kullanan?
hep konuşuluodu root mood falan bende girdim bu işe :D
rootladım teli programla falan geldide :D
ben bunu niye yaptım abi root ne işe yarıcak :D
rootladıktan sonra hangi programları indirilmeli???
setcpu'yu indiridm misal başka ?
bu aralar galaxy Note 'umu kiese bağlarken sim kart takılmadı iletişime devam edilemiyor şeklinde bi hata veriyor. nedendir çözemedim yaw
Titanium backup kurarsan, telefonda bolt-on gelen ama kullanmadığın programları disable edebilir ya da komple kaldırabilirsin.
Mesela ben Google maps kullanmıyorum çünkü kullanmadığım zamanlarda kendi kendine arka planda çalışıyor diye disable ettim ya da tüm hub'ları game hub,social hub vs disable ettim.
Root sonrası bunları yapabiliyorsun vs
ozgur disable etmektense link2sd`den komple silmek daha mantikli degilmi kullanmadigin programlari? link2sd kullanim olarak asiri basit bi arayuze sahip + dondurma vs o programda da yapiliyo bi gozgezdir istiyosan..
bu vesileyle root sahibi diger kullanicilarda bakabilir tabi :D
Bende system app remover die bi program yukledim bi cok kullmadim seyi sildim social hub su bu salak sacma seyleri. Titanyum sadece bu isemi yariyor.?
ya varya şu yazdıklarınızı okuyorumda. sanırım ben benım tableti hic kullanmıyorum :D
bı yardımcı olun bana yau..
vodafone smarttab 10.1 alanlar el kaldırsın yau.
http://yesilcin.com/swipepad-hypersp...-t10447.0.html beyler bunu 1 deneyin çok acaip program ama izinleri biraz ürkütücü.
benim pilin max 20 - 22 saat gidiyordu.
set cpu ile hızı suan min 1000 mhz ile max 1400 mhz arasında yaptım.
daha cabuk sarjı bıtıyor ama kimin umrunda adeta uçuuyorum :D
daha dokunmadan makina uygulamaya giriyor,o derece :D
S2 ile ara sıra telefon çekmeme dışında memnunum : )
http://g1211.hizliresim.com/13/n/g3gm9.png
http://g1211.hizliresim.com/13/n/g3gnc.png
5 yerde mini şarj artışları mevcut :)
pc ye filan mı bağladınız?