Bağlamadım açıkcası ama öyle gözüküyor nedense...
Printable View
Bağlamadım açıkcası ama öyle gözüküyor nedense...
S3'ümü aldım sonunda.
Şincik sizlere soruyorum :D
pilim 18 saat anca dayandı full wifi açık saat başı çıkartıp oyundu internetti zart zurt herşeyi yaptım.
ayarlar>pil diye girince ekran-hücre askıda vs'nin altında2 adet oyun açık gözüküyor bunları nasıl kapatırım. kusura bakmayın acemiyim biraz.
HTC incredible s var ama yurtdışı verizon herşeyinde verizon geçiyor. günceleme falan yapamıyorum ayrıca mac desteği yok incredible s kullanan var mı ?
olum 6$ fena paralan nasıl verdin :D :Bravoo::scared:
rootlu tele versiyon gelmiş ?
güncelle desek root bozulurmu?
bu yontemi kullanan var mi?
Galaxy S2 Root ve CWM Recovery Yükleme (Sayaç Artmaz, Ünlem Çıkmaz) - Galaxy S2 Android Geliştirme
şaka dimi :D
daha rootla yeni uğraşıyorduk şimdi nasıl unroot yapıp eski haline döncez??
bide tel galaxy note acep bu gelen güncelleme 4.1.1' midir ?
oysa hiç unroot yapmim 4.1.1 multi wiew olmicakmış.
4.1.2'yi beklim unroot için ????
ayrıca 4.1.2 versiyonda şuanda root mümkün değilmiş :(
ben en iyisi beklim 1kaç ay :D
@hocu;
Yapmıştım bunu sanırım ama diğer yöntem ile yapıyorum ben(CF root), bunu sevmemiştim nedense
Maalesef şaka diil :)
Kasım ayında çıkan güncelleme 4.0.4 sürümü olarak gözüküyor.
Note için sadece universal 4.1.1 sürümü çıkmış yani muhtemelen sana gelen güncelleme 4.0.4 sürümüdür. (hata giderme falan yapmış olabilirler.)
Eğer 4.1.1 sürümü istersen telefona direk atabilirsin.
Sammobile internet sitesinde samsung için stock romları bulabilirsin.
Unroot olayıda çok kolay orjinal romunu bilgisayarına indirip kiesle veya odin ile direk telefona atıyorsun :)
An itibari ile Android 4.1.2 sürümünü S2' e yükledim Note II ve S3 ün özelliklerinin entegre edildiği güzel bir ROM şuan test romu yalnız bence CustomRom' lardan daha iyi en azından Samsung yapmış bakalım şarj olayları nasıl olacak :icon_tup:
Şuana kadar memnun kaldığım olmadı, hepsinde ufak tefek sıkıntılar oldu ama en uzun kullandığım Onur abinin tavsiye ettiği ROM oldu başkada kullanmadım şimdi OEM Test Rom' una geçtim şuanlık görünüş açısından vb şeyler açısındanda güzel duruyor ama Androidde önemli olan Şarj Süresi :) Altta verdiğimi uzun vadede kullandım bende çoğu ROM' lar MTP Sorunu yarattı ama bu ROM' dayken o sıkıntıyı çözmüştüm bundada kalmıştım :)
Kullandığım ROM
" OlloSII XWLPG MoNsTeR Pure Final "
ah anladım ;)
benim tel zaten 4.0.4
sanırım gelen 4.1.1 dediğim gibi.
Galaxy Note için Jelly Bean Sızdırıldı - ShiftDelete.Net
böyle 1 haber okumuştum geçenlerde çünkü.
ilginiz için teşekkürler :)
Note 2 için 4.1.2 yayınlanmış. Twitter da gördüm demin. Note a direkt 4.1.2 gelicek sanırım. Bi yerlerden okumuştum
tool amca gecmıs sayfaları arat xda linki attıydım ordan bakarsanbulursun ( en son surumu sorunlu bı oncekını ındır abı daha stabil;)) yenı gnclleme geldıyse (kasım tarıhlı) onuda kurabılırsın duzeltmıstır o zmn :)
Ben suan hangi rom'u kullanıyorum bılmıyorum aşırı sıkıntılı ama sevdıgım bıkacozellıınden dolayı sılmedım acıkcası bu ay bende bıraz keşif yapıp(1er hafta deneme ile 4farklı rom:)) gene en stabil olanını seçicem:)
@ramiz
kieste cıkmayabılır fakat android forumlarında vardır odin ile yukleyebılırsınız.Orj. rom oldugu ıcınde samsung surumu root vs zartzurt yada sayaç sorununuz olmaz.
bende simdi rootladim gereksizleri silerken arada saatte silindi uygulamasi yani. nasil geri getircem?
birde silecegimi sildikten sonra root yapinca gelen 2 programi ve titaniumu kaldirsam ne olur?
@10ur_K okadar kasmaya lüzum yok beklerim kiesi :)
Arkadaşlar S3'de android sürümüm 4.0.4'dü güncelledim.Bu aralar cihaz bilgisina bakarken android sürümün 4.1.1 olması gerekirken gene 4.0.4 olduğunu gördüm.Yeni güncelleme de bulunamadı diyor.Sebep nedir.Bilgisi olan var mı?
Benim cihazin da 4.1.1 yuzu gorme vakti geldi :)
buradan saat'i bulup
https://spreadsheets.google.com/spre...=0&output=html
burada ki anlatımlara göre geri getirebilirsin
i9100 tüm orjinal apk dosyaları ve hangileri silinebilir listesi - Galaxy S2 Android Genel Bölüm
galaxy s2 için bu ama
buda s3 için
I9300 tüm orjinal apk dosyaları ve hangileri silinebilir listesi - Galaxy S3 Android Genel Bölüm
SamMobile Firmware Page
galaxy note 2 için 4.1.2 orijinal sızıntı sürümü indirme linki. kırmızı ünlemli olan.
teşekkürler :)
beyler one x plus kullanan var mı forumda
1.7 ghz işlemci ve 4 çekirdekli baya artısı var
iphone 4s verip almak mantıklı mı sizce
Anlık değerim budur günlük kullanışım 4.1.2 biraz çabuk bitti gibi geldi ama bilmiyorum CustomRom' a da geçmek istemiyorum bunun duruşu kullanışı daha bir hoşuma gitti biraz kasmalar yapıyor galiba Test sürümü olmasından tam entegre edemediler ama iyi bence sadece Şarj hızlı indi :)
http://c1211.hizliresim.com/13/q/g5f2v.png
galaxy note ile 4.0.4 Alman sürümünden dün yayımlanan 4.0.4 Türkiye sürümüne geçtim. ne varsa toprağımızda var. Almana göre baya hızlandı telefon. şarj olayı nolcak bakalım artık.
S3 su an cogu arkadasimda var ve sunu soyleyebilirim 4s daha seri bir telefon kesinlikle s3 surekli gereksiz yerlerde takiliyor cok sinir bozucu ve cirkin bir telefon
One x zaten hizli bir modeldi simdi one x + cikti 1.7 ghz ve islemcisi daha iyi 4+1 cekirdek sanirim degisik br model olmus :D ekran kalitesi zaten cok daha ustun s3den youtube videlarini izledim iphone5 ile hemen hemen ayni gibi hiz olarak
Sahibindende 1500tl civari one x + daha kvk tr cihazlari yok sanirim one x ise 1100-1200 tl sifiri kararsiz kaldim aslinda 4s den de baya memnunum ama one x+ kullanicisi olsa yorumlarini ogrenirdik
task killer indirdim güzelmiş :D ama kapattığım program yine kendiliğinden açılıyor ?
bugun superonline aboneliğimi yeniledim.. huawei tablet geldi yeni abonelikle.. android 4.0.3 yüklü içinde.. 3G si yok sadece wi-fi.. güzel cihaz 8gb dahili hafıza var microSD kart desteği falan var..
ama whatsapp falan yükleyemiyorum markette cihaz desteklenmiyor diyor :D
android de iblaclist de.. arama engellediğinde karşı taraf 1 kere çalıyor vede meşgule atıyor..
sms engellemede ise sms leri görüyorum karşı taraf iletildi raporu alıyor. bende sms leri görüyorum ama sms kutusuna değil dosyaya atıyor..
başka yolu yok değilmi ?
eminim içinizde yapanınız olmuştur,lütfen yardım edin, fikir verin:)
gb'den ics'ye geçmek istiyorum ancak çok fazla sorun yaşandığına dair yorumlar var.. sizce ne yapmalıyım?
ben yapmaya çok istekliyim ancak şu anda sürümden de telefondan da çok memnun olduğumdan dolayı sıkıntı yaşama ihtimali gözümü korkutuyor..
telefonum xperia u, fikirlerinize ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler:)