Özgürüm teşekkürler yesilcin acılmış tekrar...
Printable View
beyler mw yi nerden indirdiniz ? arkadasın verdıgı lınkte not here yazıyor.? napmak lazım ?
most wanted indi. oynadım biraz süper bi oyun olmuş. 10 numara
Güldürdü :) Bizde hala jeli meli gelen giden yok nolcak :DAlıntı:
Bunlar süper iş yapıyor. daha 4.1 tüm cihazlara gelmedi 4.1 S2 ye gelecek mi gelmeyecek mi kavgaları yeni bitmişken şimdide bu mu çıktı? vay anasını arkadaş milletin eline süper oyuncak veriyor bu google. hiç arayı soğutmuyor. bakalım ne zaman bu 4.2 alevi yanmaya başlayacak forumlarda. 4.4 ü yoğurtlu iskender ismi ile çıkartmalarını talep ediyorum.
beyler güzel bi navigasyon varmı ? route 66 yükledim iyi güzelde gps i açtığım halde çoğu zaman bulamıyor .
valla arkadaslar benim s3 te gec sarj olma sorunu devam ediyor.kiesten yedekleri alip fabrika ayarlarina dondureyim diyorum.cihazi pc ye bagladiktan sonra 3-5 dk bekleyip cihaz taninmadi diyo.biri lutfen bana yardimci olsun kafayi yemek uzereyim:(
Android ve iOS işletim sistemlerinin her ikisine de hakim kimler var arkadaşlar?
Her ikisinde de bilgi sahibi prof user lara ihtiyaç var. Terleteceğim biraz :)
merhaba arkadaşlar bir müşterime çok fonksiyonlu bir yazıcı sattım , müşterimin benden isteği note2 cihazından benim makinayı kullanarak yazıcı çıktısı almak istiyor bu konuda yardımcı olabilecek kişi varmı acaba ?
beyler six gun diye bir oyun var markette oynayan var mı nasıldır acaba? 900 mb indirmeye başladım ama değer mi acaba?
Durum şudur..
ios ta olmayan ancak android te olan özelliklerin listelemek istiyorum.
Ancak sağdan soldan menü geliyor vs gibi aksesuar farklılıkları kastetmiyorum.. Süs onlar :D
Örneğin "ayarlar"ın içinde öyle bir özellik/ayar vs vardır ki bu özellik ios ta yoktur.
Bunları listeleyebilir misiniz bana?
dün ufaklığın tablete çocuk oyunu diye hill climb carcing diye bir oyun indirdim bana bağımlılık yaptı. biraz kurcalarsanız eylenceli olduğu belli oluyor. :)
play'dan ücretli bşr uygulama indirmeye çalışıyorum kartımı kabul etmiyor sebebi ne olabilir ?
- s3 te en iyi rom ORjinal olan, diğerleri trıvırı.
S3 te izlediğin yolu bir tarif edermisin ?
Gün itibariyle telefonu kurcalama kararı aldım. Siyah kernel + orjinal romu kullanmak istiyorum.İlk defa böyle bir işleme kalkışıyorum.Telefonu kurcalarken bozmak istemem tabiki.
*Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir ?
*Siyah kerneli yüklemek için telefona root işlemini yapmalı mıyım ?
*Tüm işlemleri yaptığımızı farzedelim.Memnun kalmadığımızda geri dönüş yolumuz var mıdır ? *Varsa nasıldır ?
Sürümüm 4.0.3
Yapım no LP7
edit : cfroot ile root işlemi yapmaya çalıştım.Kernele uygun sürüm indirdim.Odinle telefona attım.Daha sonrada superoneclickle root yapmaya çalıştım. sonucunda bu loglrı aldım. Fakat telefona cwm ve supersu kuruldu.
SuperOneClick v1.6.5.0
Killing ADB Server...
OK
Starting ADB Server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
OK
Waiting for device...
OK
Pushing psneuter...
3055 KB/s (585731 bytes in 0.187s)
OK
chmod psneuter...
OK
Running psneuter...
ROOTED
Pushing busybox...
3024 KB/s (1062992 bytes in 0.343s)
OK
chmod busybox...
OK
Getting mount path...
FAILED
Bana 4.1.1de arızajb V0.2 diye birşey yüklemiş ersin, baya memnunum.
Torque programını playden ücretli alamıyorum kk kabul etmiyor nasıl yapıcaz bu işi kırık programda kullanmak istemiyorum ne yapabilirim ?
Neden alamıyorsun, hata mı veriyor?
Kırık kullan, zararı yok ki.
tablet alıcam ice cream ile jelly beam arasındaki fark nedir hangisi makbüldür.
beyler bugun otg kablosu aldım galaxy note için
hayatımda boyle bırsey gormedım :D
dunya kolaylastı.
bı deneyin derim
ofiste çalışanların cok işine yarayacaktır.
logitech kablsouz klavye mouse'la denendi.
printerda denendi.
usb bellekte denendi.
otg olayı çok güzel gerçekten. kısa zamanda almam lazım. özellikle ofiste çok işime yarayacak.
otg benimde aklımda var ne zamandır,unutuyorum hep almayı
gitti gidiyorda 35 tl orjinali ;)
***** sitede 15-20 arası satılıyor.
35tl vermeye gerek yok ya,kralı 3-5$ :)
Az önce gördüm Samsung Galaxy S3 Usb Otg Host Kablosu diye 5 TL fiyatı var 3,5 TL kargoyla 8,5TL'ye geliyor.Yüksek fiyatlı olanlarla aralarında işlev bir farkı var mı merak ettim.
Aklima ilk gelen veri kullanimi analizi androidde cok daha detayli.
Bir programin hangi tarihler arasinda ne kadar veri indirdigini gorebiliyorsunuz. (ios ta belki bir programla yapiliyordur belki ama normalde cok detayli degil.)
Ayrica 4.2 de gelen kullanicilar ozelligi de cok iyi.
Androidde su an biraz kasiyor ama ilerde duzelicektir.
klavye mouse bana gereksiz gibi geldi yahu hadi note2 vs belki islevsel olabilirde s2-s3 icin gereksiz bence,yani en azindan ben kullanmam yada oyle diyelim..
bana kargo dahil 35 tye bu geldi ;
baya orjin gözüküyor.
http://img339.imageshack.us/img339/2939/otgsamsung.jpg
Uploaded with ImageShack.us