mobil veriyi açıp kapatmak için açma kapatma düğmesine uzun basın. açılan kısımda "veri ağı modu" düğmesi mobil veriyi açıp kapatıyor.
Printable View
mobil veriyi açıp kapatmak için açma kapatma düğmesine uzun basın. açılan kısımda "veri ağı modu" düğmesi mobil veriyi açıp kapatıyor.
4.1.2 polonya sürümünde kies ve samsung smart çalışmıyor samsung smart çok önemli değilde kies çalışmıyor telefonu görmüyor tekrar 4.1.1 in türkiye sürümünü yüklesek düzelirmi
Eski telefonum S2'yi acil satıyorum.Garantili telefon , 700 TL son istiyorum arkadaşlar.
Yurt dışından bi tanıdığımdan Galaxy s3 LTE modelini aldım, evde kurcalarken yanlışlıkla EFS dosyalarına zarar vermişim şimdi *#06# yaptığımda NULL/NULL yazıyor imei uçtu yani.
izmirde tanıdığınız bildiğiniz telefoncu var mı 2 tanesine götürdüm yapamadılar çünkü.rom atıyoruz açılıyor alet ama imei gözükmüyor EFS yok.
merhabalar bende yarın galaxy s alıcam kullanan varmı aranızda yorumları nasıldır :)
Kullanışlı olmak şartıyla türkce İngilizce sözlük önerisine ihtiyacım var arkadaşlar,yardımcı olurmusunuz?
https://play.google.com/store/apps/d...RyYW5zbGF0ZSJd
google translate ya da çeviri yazınca çıkıyor.
türkçe ingilizce almanca arapça çince japonca vs vs 30 40 tane dil var. bi çoğunda seslendirme de mevcut.
ben çok memnunum. bazen dalgasına cümle yazıp okutuyorum.
ayrıca yazılı bi metinden çeviri için foto çekme özelliği ile fotodaki işaretlediğiniz metini de çeviriyor.
tek sıkıntısı online olması :D kotayı çok yemez ama.
iPhone 5 getirtmiştim kendime., fakat geldiği gibi ofisten biri yeni aldığı ama büyük diye kullanmadığı Note II'nin üstüne para verdi, dayanamadım ben de takasladım.:D
Sorun şu ki, uygulamaları indirmek için farklı bir Gmail hesabı açtım. Gmail'e onu kaydetti telefon.
e-mail uygulamasına da hotmail hesabımı kaydettim.
Bir de ofiste diğer avukatla kullandığımız av.tr uzantılı Gmail hesabım var ama onu bir türlü ne Gmail hesabına ne de diğer email uygulamasına kaydedemiyorum.
Hesap ekle diyorum fakat kaydetmiyor.
Yeri burası değil ama mazur görün.
Ne gibi tavsiyeleriniz olabilir benim için? 3 farklı e-mail hesabını kullanmak istiyorum ama telefon sadece 2'sine izin verdi.:S
arkadaşlar acil yardım telefon açılmıyor 4.1.2 polonya sürümünü kullanıyordum kiesi felan açmıyordu 4.1.2 almanya sürümünde çalışıyormuş onu indirdim telefona yüklerken son aşamada dosya hatası dedi yarım kaldı ve telefon iptal açılmıyor sonra 4.1.1 polonyayı tekrar yükledim bu sefer yüklendi fakat telefon açılırken çıkan samsung yazısında kalıyor ileri gitmiyor ne yapmam lazım tekrar 4.0.4 yüklemeye çalışıyorum o şekilde düzeliyormuş galiba.bu arada telefon s3
önce sakin heyecan yapma.. zamanında bi rom attıydım 15dk sonra samsung logosu duzeldı.. ne kadar bekledin ??
+ olarak
dl moduna
r. moduna vs alabiliyomusun telefonu ??
onlarda da samsung yazıp beklıyosa türk usulü çıkart pili bi 5dk sonra tak gene dene hangi moda girebilyosan
r. moda gırıyosan wipe cache yap data reset yap fix permissions yap
dl moda girebliyosan
ya biyerde hata yaptın yada yuklerken eksik dosya vs yukledın ondan kaynaklıdır(odinle attıysan x yerine y dosya koymus olabılırsın)
...
saat 5 ten beri uğraşıyorum 1 saattir bekliyordum ekran açık samsung yazıyor bi cacık yok aynı.telefonu dl moduna ve r moduna alabiliyorum odine bağlayabiliyorum şimdi pc de polonya sürümü duruyormuş onu deniyorum şuan yüklüyor bakalım çalışıcakmı.odinden tek dosya md5 uzantılı pda kısmından atıyorum
bosuna bekleme acılmaz.
odınle 4.1.2 flashlıyarakta sıkıntı yasarsın.
gene aynılarını yapabilir.
böyle durumlarda upgrade yada downgrade kurtarıyor fakat sizin upgradelik bi sansınız yok yok artık ***** 4.1.2nin üstü yok :D
sam mobiledan 4.0.4 orjinal tr versiyon flashla.
telefon acılır.
yedegını al daha sonra bi wipe çak sıkıntısız devam et.
4.1.2 hiç ugrasma guzel değil ;)
her surumu kullandım galaxy note ile.
en sorunsuz en sıkıntısız TR 4.0.4 rootlu ;)
4.1.2 polonya yani eski kullandığımı tekrar yükledim düzeldi şuan sorunsuz çalışıyor demekki benim indirdiklerimde dosyaları hatalıydı o yüzden sıkıntı yarattı
arkadaşların s3 üne 4.1.2 geliyo bana halan gelen giden yok. üstte youtube açık altta tech açık olsun istiyorum :D
Xperia Z Özellikleri | 5 inç Dokunmatik ekran - Sony Smartphones (Turkey)
s3ten üstün olabilir
artısı suya toza dayanıklılığı
443ppi ekran
4.1.2 polonya sürümünü 3-4 tane s3 e yaptım .. abimin arkadaşların vs ... açılmamak , kasmak , vs vs herhangi bir problem yaşamadım ... odin ile attım sonrasında 2 telefona wipe data yaptım , diğer ikisinde wipe da yapmadım ... sorunsuz devam hepsi..
arkadaşlar 4.1.2 türkiye rom linki varmı :) hali hazırda polonya kullanıyorum bi süredir .. hiç sıkıntımda yok ama türkiye türkiyedir :) sammobile da falan gelmemilş henüz
Tek kelimeyle başarılı( zamanında iphone da kullandım, symbian işletim sistemli tel de, aralarından en çok, ki bb 9700ımı da çok seviyordum app çeşitsizliğinden ötürü s2ye geçtim, şuanki android işletim sistemi ve s2den memnunum) s2nin önceki telim bbden sonra tek kasan noktası şarjı. Ona da alışıyor insan. :D
Arkadaşlar s2 için en güncel resmi sürüm hangisi acaba ?
Beyler HTC Sensation XL'a 4.1.1 jelly bean gelmeyecekmiş sanırım...
Root nasıl yapıp yükseltebilirim,yardımcı olur musunuz ?
Dün Onur'a (Mr.K) sordum pek anlayamadım :D
beyler s3 te "GO Locker" programını kullanan var mı?
telefonun kendi uygulamasında tuş kilidi kendiliğinden açılabiliyor, şifre vsde koymak istemiyorum. bu programı veya başka bir program önerebilirmisiniz?
htc one v'mde 1gb sd card var. 8gblık kart aldım şimdi düşüncem şu 1 gblktai kurulu herşeyi direk 8liğe kopyalasam uygulamarın çalışmasında sorun yaratır mı?
note için jelly bean ' i sabırla bekliyorum. bi gelmedi a.... :D
motorola atrix teleonumun sürümü yükselirmi 2.3.4 mu öle bişi hızından şarzndan inanılmaz memnum internet kullanmazsam 3 gün gidiyor kullanırsam 2 gün .
Yok mu yardim edecek ? :(
yesilcine baktınmı ?
Bir önceki şarj sürem 1 gün 5 saat iken, şimdi %50si 6 saatte bitti. Ki kullanım şekli de hemen hemen aynıydı. Bu konuda çalışan programlar işe yarıyor mu?
Tavsiye edeceğiniz program var mı?
şu işe yarar güzel app leri ilk mesajda yazsanız iyi olucak 118 sayfa olmuş 5 sayfa geri okudum sonu gelmez ilk mesajda bir düzenleme yapılıp en iyi app ler yazılırsa bence güzel olur.
Android system cleaner'i dün kurdum. Teşekkürler önerin için.
3-4 faydalı bulduğum programı paylaşayım ben o vakit.
Android system cleaner telefonun ön bellek ve geçmişini temizlemenizi sağlıyor.
Zedge çok başarılı ekran fotoğrafları mevcut.
e devlet kapısı e devlet sisteminin mobil uygulaması
Hacker's keyboard alternatif ve de bence başarılı bi klavye uygulaması
Accuweather Türkiyeyi bilmiyorum, fakat burada tahminleri genelde tutuyor. :D
Tripadvisor gezi yardımcısı. Otel restaurant vs. bulma konusunda yardımcı bi program. :icon_tup:
task manager lar bir işe yarıyormu bazıları yaramıyor diyor bazıları yarıyor diyor ben kurdum ama arka planda çalışan şey gene çalışıyor yada android otomatik açıyor.