şimdilik böyle iyi
hızı yetmemeye başladığında girerim rom işlerine,bir çöziyim helede yaparız onlarıda
Printable View
Ya Özgür daha rodaj tamamlamadan kurcalayayım diyosun bi dur 24 saat geçmedi üzerinden :D
birşey sorucam
iphone da home tuşuna 2kere basınca açık progrmaları gösteriyor hızlı geçiş yapıyorduk,s2 de var mı bulamadım ben
Home tusuna basarsan ikikere farkli bir menu cikar karsina..aracta konusmak icin yada sozle kumanda etmek icin bir menu..
S2 de basil tut menu tusunu acik proglari gorursun
Htc desire s telefonum var rom yüklerken indirdiklerim hep zip uzantılı oluyor ve o şekilde hafıza kartına atıp yükleyebiliyorum ama asıl sorunum orjinal stok rom yüklemek istediğimde ortaya çıktı uzantısı exe nasıl yüklerim bunu telefonuma usb ile bağlayın cihazı diyor bilgisayardan çalıştırdığımda bağlıyorum cihaz bulunamadı diyor ? yardıma çok ihtiyacım var :D
ahmet feysten mesj attım grmedın sanırım istanbuldaysan win7 cdn varmı :hehe:
bu arada ahmet full kullanım ile birlikte romlu olarak oc yapmadan 1gün 8saat raht kullanıyorum ben.. internet konusma mesajlasma normal arama nette surf arada wifi hotspot..
ozgur j.defender'a gerek yok Rechild'ın task killerını ındır whn sikrin off ve crazy yap canavar :)
j.d kasıyo telefonu = ) bıde a.task kıllerın widget'ını masaustune koy arada kendınde basıp sonlandırırsın..
Androiddaşlar bir sorum olacak.
Gmail ve Hotmail'de gelen maili telefondan sildiğim zaman sunucudan da silinmesini istiyorum , nasıl yaparım?
İs adami alert !!
Hotmail app indir vardir ayarlarda..
samsung galaxy note aldım..bana yardımcı olun ne yükliym şimdi buna???
Advanced taskkiller ReChild
Pix o matic (nstgram gbi prog)
Msn
Face
Tiny Flashlight
Bikactane oyun
Hotmail app
Bu kdr :D
@ozgur
Valla bilemiorum kullanmadigim bise olduu icin n desem bos..
destroy boxes diye bir oyun var onuda yükleyin çok sarıyor :D
soruldumu bakmadım ama merak ettim xperia S nasıl bir telefondur alınırmı can alıcı özelliklerini bilen eden yazarsa çok sevinirim
bu galaxy s2'ye dondurmalı sandviç ne zaman gelecek bilen eden var mıdır ?
geldi ztn.. ama beta sürüm..
stabil istiyosan birçok rom var..
resmi olarakta betası (stabil) yayınlandı zaten.
icecream sandwich çıktı ama henüz türkiye harici başka ülkeler
yakındır gelecek fakat okuduğum kadarıyla çok memnun değil insanlar
türkiye versiyonunu bekliycez o zaman. önceki telefonumda romları fazla kurcaladım elime aldım cihazı, orj. stabil sürüm gelmeden bir şey yapmam daha :D
Xperia S bende var, galaxy note'dan buna geçtim hiç de pişman olmadım. Samsung'dan daha hızlı tepkileri var, kamerası zaten çok iyi, ICS'ye geçildiğinde daha da güzel olacak.
Tesekkurler bende 5 yil sonra appleden vazGectim haftaya aliyorum ins xperia s bakalim androif kullanabilcekmiyim
xperia s mat beyaz diyorum fenaa :D
salı günü benim yanki xperia alıyo,buraya üye zaten yorumlarını yazar beyler,kendisi donanım haberdeki telefon tanıdan pislik herife benziyo..ıncığını cıncıgını yazar :D
hako pil durumu nasıl note'un=
beyler YANDEX uygulamasını indirim efsaneee :D
xperia arcS e kurduk az önce moruk şakur şukur :D
onu bırak 3gs e kurdum o bile canavar :D
deniyim bi:D