Beyler sonunda bende android'e geçtim dün ölüden Turkcell T20 aldım, harbi memnun kaldım yani...
Yüklemem gereken programlar nedir sizce ? Şarjımı öldürmeden :D
Printable View
Beyler sonunda bende android'e geçtim dün ölüden Turkcell T20 aldım, harbi memnun kaldım yani...
Yüklemem gereken programlar nedir sizce ? Şarjımı öldürmeden :D
bilgisayar üstünden kullanabileceğiniz son derece kullanışlı bir program öneriyorum
MyPhoneExplorer
FJ Software Development
İ.C.S yalan olucak gibi ha çıktı çıkıcak
Bilmiyorum önceki sayfalarda verildimi ama aşağıda linkini verdiğim navigasyonu kurdum çok başarılı Desire S'te kullanıyorum buyrun buradan;
TR haritası ve program;
Free Online Storage & File Upload with FileServe
Klasörlerin atılacağı Dizin "/content/ klasörünin içine atın
Telefonuzda ilk önce Dosya Gezgini ( oi file manager tavsiye )olmasi lazim bu programi yüklemeden önce, yoksa market den indirin Hafiza Kartin icindeki görmek icin.
1.rar dosyalarini acin
2.iGO dosyasini ve iGOMyWay_8.4.2.139242_800x480.apk hafiza kartina kopyalayin
3.iGO My Way 8.4.2.139242 instal yapin.
Laz Navigasyon Ses Paketini İndirin :D
content/voice/ içene kopyalayın.
http://www.candark.com/voice_tur-f221.zip
buda TR haritası ve program;
Free Online Storage & File Upload with FileServe
-Alıntıdır- Ama kendim denedim sorunsuzca çalışıyor, Laz uşağı navigasyon güzel :D
Turkcell t20'nin arka planda çalışan uygulamaları vs kapatma gibi bi lüksümüz var mı herhangi bi programla ?
office communicator application var mıdır?
Advenced task killer Rechild. 'ın yaptıgı when screen off secenegını kullanır ve crazy secenegınıde secersen ekran kapalıyken uygulamalar otomatık olarak sonlandırılır.
taskiller'a tıklıyorum
Released: XX M
Available: XX M yazıyo, daha sonra tıkladıgımda released'de 0 yazıyo sonra kendi kendine artıyo ..
valla t20 hiç kullanmadım ne diyim ki şimdi :)
bada işletim sistemine sahip telefonu androit'e çevirebiliyormuyuz?
Arkadaşlar htc rhyme almayı düşünüyorm hazır konu varken sorayım dedım ne dıyosunz ?
Connect Android with your car's ECU. Torque App.
Güzel bir navigasyon programı tavsiye eder misiniz arkadaşlar? Yandex nasıldır sizce? Kullandığınız programların isimlerini yazabilir misiniz?
Yandex iyidir..ayrintili..
yandex'in apk link vs var mı ?
ben igo kullanıyorum lazm oldukca suana kadar hıc uzmedı(gerek mesafe,gerek uyarı sistemi,hızı vsvsvs)
Aramizda ideos x5 kullananlar var mi?
x5 kullanan arkadaslar ayarlar -> hesaplar -> hesap ekleden google play e baglanabiliyorlar mi? Telefonumu yeni aldim ancak eski android market yeni adiyla google play e baglanamiyorum. Ancak internete baglanabiliyorum bu konuda sıkıntı yok?
edit: problem çözüldü. baglanti ayarlarındaki vodafon live secimini vodafone internet seklinde değiştirdigimizde problem çözülüyor.
Samsung S3 22 Mart'ta tanıtılıyormuş sanırım nette o yönde haberler var,Türkiye'ye ne zaman gelir acaba beklesem mi bilemedim
bt yada wifi ile bağlanıyor. Bunun gibi bir cihazla:
ELM327 Bluetooth software Technical Service
plx kiwi öneririm bunun için. çin malı 3 kuruşluk mallar ile geç değerleri görme yada bağlantı problemleri çıkabiliyor.
[FIRMWARE] Samsung Galaxy S II için Güncel Firmware Dosyaları ve Kurulum Detayları
buradan Galaxy S II için Android 4.0.3 yukleyebilirsiniz.
igo 2012 v8.4.3 biraz daha hızlandığı söyleniyor Kaynak:
2012 igo my way v8-4-3 daha hızlı 2012 - 02 q4 tr yeni harita
Alternatif :
2012 igo my way v8-4-3 daha hızlı 2012 - 02 q4 tr yeni harita - MaxiCep
Bluetooth lu parçaile obd2 portuna bağlanıyor
bende o 3 kuruşluk cihazdan var gecikmesi yok gibi birşey kendime almıştım ama aracımda obd2 portu yok ondan arkadaşımın aracında denedik kenarda duruyor isteyene satabilirim :)
gayet net çalışıyor torque app. ile
markette 14$ gibi bir fiyatta satılan SPB shell 3D programı
yandex tarafından ücretsiz veriliyor, haberi olmayanlara duyurulur
Günün Android Uygulaması - Yandex Shell (3D Arayüz) *New! | Mobil / Android | Teknoloji Haber | Teknoloji Haberleri | 1. Sayfa
s2 aldım bugün oh dünya varmış
benchmark yaptım 3371 puan verdi
Az vermiş :D
ne vermesi lazım:D
beyler pili çok kral giden uyguna şekli şemali önemsiz android varmı?Konusunu açmıştım geçen , burayada soriym dedim.
Hehehe aynen basketbolcu eli lazim ona..artik sinirsiz ve engelsiz dunyaya hosgeldin..
Abi htc alma sakin acayip sarj yiyo yahu...ama kral telefon ona asla laf olmaz.
Xperia arc s al abi o bi nebze az yiyo htc ye gore :D
Kanka play store da gelistirici programlar var..oncelikle root yapman lazim teli..yoksa programlara ulasamazsin.sonra islemcini hizlandirici bir program yuklicen..arti olarak custom bir kernel lazim..ben6800 kusurleri almistim benchmarkta