Hayirlisi olsun diyelim
2.5 senedir iPhone 3G kullanıyordum, iPhone 5 getirttim kendime, onu da daha elime aldıktan birkaç saat sonra bir başka tanıdığın Note II'siyle, sırf onun büyük diye alışamaması sebebiyle takasladık.
Benim işime geldi, üste para aldım.
Note II'de gayet güzel özellik bir cihaz ki, en çok da 3100 mAh pile sahip olmasını avantaj olarak görüyorum ben. Şarjı tam olarak 1.5 gün gidiyor sürekli internete gir-çık vs. ile.
Yani tavsiye ederim. Teknik bakımdan gerçekten en iyi konumda diyebilirim cihaz için.
Sadece büyük ve kim görse telefonu tepkisi "bu ne" tarzında oluyor.
Ama severim büyük telefonları ve şimdi elime eski i3'ümü alınca oyuncak telefon almış gibi oluyorum.
Büyüklük benim için dert değil.
Bir müddet sonra alışıyorsunuz elinizde tutmaya.
Ama şahsi fikrim hem iPhone 5'i birkaç saatliğine de olsa kullandım, hem de Note'u hâlâ kullanıyorum. iPhone tek artısı telefonun basitliği oldu bana göre. Gerçi Note II'de çok karışık değil. İlk kez Android kullanmama rağmen sıkıntı yaşamadım. Note II en başta pil ömrü, sonra da sanırım daha hızlı olması seebiyle i5'ten bir tık önde bence.![]()
s3 ü note2yle takaslasammı diye düşünmüyo değilim![]()
Arkadaslar atiyorum faceden yada baska yerden fotoyu nasil kaydediyoruz telefona ustune basili fln tutunca bi etkilesim fln olmuyor yardmci olabilecek varmii acilinden????
Edit: Yanlıs anlamısım.
#KGdetanirlar
Instagram önceden de öyleydi.
iPhone 3'te fotoları kayıt edebiliyordum Facebook'ta. Note II'de böyle bir durum yok maalesef.
Ben de mail olarak yollayıp, kayıt ediyorum.
Bu arada bataryam kendini aştı.53 saat sonunda kapandı telefon. Karma kullanımda gerçekleşti bu değer.
Beyler
Multi window güzel bir özellik, fakat kullanılabilinen applicationlar sınırlı. Sadece samsung un izin verdiği programlar ile kullanabiliyorduk.
Şimdi göndereceğim linkteki program ile bütün applicationları multi window ile kullanabilmek mümkün, tercihinize göre seçmenize olanak tanıyor.
Rootlu cihazlar kullanabilir, herhangi bir mesuliyet kabul etmem. Ben denedim çalışıyor. Omega rom ile kullanıyorum problem yok.
[26 DEC][LJ2/LK7/LL4] MultiWindow Complete Control V2 {Now Odex LL4} - xda-developers
Arkadaşlar son bir haftadır donma problemi yaşıyorum , facebook ve chrome da dolanırken donup kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum , root vs yok 4.1.2 yi tekrar yükledim cihaz üzerinden fabrika ayarlarına döndüm ama çözüm olmadı , başına gelen çözümü bilen varmı acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)