Arkadaşlar bugün bende note2 almayı düşünüyorum fakat donma sorunu varmıdır bunlarda telefonda en nefret ettiğim şeydir ona göre hata yapmıyım
Arkadaşlar bugün bende note2 almayı düşünüyorum fakat donma sorunu varmıdır bunlarda telefonda en nefret ettiğim şeydir ona göre hata yapmıyım
Ben iphone 5 ten gectim 6 aydir note 2 ye oldukca memnunum. Iphone 3g den beri iphone kullanan biri olarak asla iphone a donmem, nitekim su an note 3 on siparisini verdim.
Ilk asamada iphonedaki basit kutucuklari ozleyebilirsin ama android dunyasini kesfettikce iosun attigi kaziklari tek tek gorup kin tutacaksin![]()
Aynı şeyi yaptı arakdaşım 1 ay önce yaklaşık. Şimdi telefon konusunda çok memnun. Hatta pil süresi konuusnda akıllı telefonların tanrısı olarak adlandırıyor note2'yi.Şarj dahil her şekilde üstün bir telefon note 2 4s'e göre.
Ben de note 2'ye yükselmeyi istiyorum, fakat düzgün fiyat veren olmadı hiç. Sahibindende 3 ilanın 2sinin ekranı kırık.
Eğer bulursam ben de s2'den note 2'ye geçeceğim. İstanbuldaysanız ve note 2'yi satmayı düşünürseniz(kozmetik olarak savaştan çıkmış gibi değilse) özel mesaj bekliyorum.
abiler note II , yada androide genel olarak ;Kullanıcı adi ve şifre girerek , gps le yer tespiti yapan progrm varmı?İphoneumu bul gibi.
note 2 de eksikliğini hissettiğim tek şey navigasyon. tomtomun yazılımı 60-70 dolar, ücretsiz veya 'ilaçlı' ücretli navigasyon programı lazım var mı bilen
İndirime girmesini bekliyorum,1100-1200 tl 'yi görmüştü vatan'da . Ben de görür görmez hemen alıcam . Note 3'de çıkıyor zaten.
imzasız..
bende 4s ten note2 geceyimmi diye baya düşündüm ve başabaş takas ederek değiştim
dediğiniz gibi iphone kutucuklarını özledim önce birazda büyük geldi şimdi ise 4s oyuncak gibi geliyor bana
şarj konusundada 4s aşırı kullanımda takribi 3-4 saat te pil bitiyordu note2 yi akşama kadar kurcalıyorum internet hep açık 20ye kadar düşüyor çok başarılı normal kullanımda 2 gün az kullanımda 3 gün gidiyor şarj
film izlemesi ve haber sitelerine erişim ve okunaklık süper iphonede boşuna yıllarımızı geçirmişiz![]()
Sygic var güzel... bide iGo var oda güzel.. türkçe yönlendirmelerde var.. google haritalarında navigasyonu güzel çalışıyor.. sesli yönlendirme yok o kadar.. başka aklıma gelen yok şuan için..
edit: sygic deneme sürümü olarak geliyo sonradan satın alıyosun.. 1 hafta falan bi dene hoşuna gidicektir.. hatta ön cama asıp kamerayı acıp yolu görüntüleyerek tarifide var cok güzel oluyo
iGo da sanırım direk netten apk ve dosyalarını indiripde kuruluyodu google play store da falan denk gelmedim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)