güncelleme gelmiş kuruyorum şimdi
Arkadaşlar bir konuda yardım istiyorum .. Ben Note 2 aldım bugün ilk aldığımda ekrana kalemi dokundurmadan menüde sağ sol yapabiliyordum yada rehberde yukarı aşşağı vs. sonra bu özellik kurcalarken gitti... ancak benim o özelliğin nerden açılıp kapanıldığından haberim yok ve ne kadar aradıysam forumlarda bulamadım. Bilen az bir yardımcı olsun burayada yazabilir PM de atabilir pm benim için daha kolay olur.![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Yok onu çok kez denedim o tuşa basınca belirli yerleri seçebiliyorsun onuda kesmek için kullanıyorsun. Hani benim anlatmak istediğim kalemi belirli mesafeden tutarak ama DOKUNDURMADAN yazı bile yazabiliyordunuz , rehberde yukarı aşşağı , menülerde sağ sol yani herşeyi yapabiliyordunuz kalem elinizde dururken. Çok keyifli bir özellikti kaybolması canımı sıktı ve hiçbiryerde nasıl ayarlanacağını bulamamakda çok can sıkıcıinş bilen birisi yardımcı olur
Denedim ama nafile ekrana dokunmadığımda yuvarlak işaretçi çıkıyor ancak tepki yok. Ancak dokunarak tepki alıyorum çok ilginç ya internette aradım birtek bu sorunu yaşayan benim herkes açma kapatma yerini bilior sanırım
Edit : İşin ilginci bu kalemin sorunuymuş gibi bir yazı buldum internette bunun olmasından şikayetci olanlar varbende olmuyor artık diye sinirleniyordum sanırım olmaması daha iyiymiş o bir sorunmuş kalemi ekrana dokundurmadan işlem yaptırdığınızda telefon sorunlu diyorlar
çözemedim ben bu işi
Bknz ALINTIDIR : http://yesilcin.com/note-stylus-kale...u-t4501.0.html
bugun noteII aldım asphault 7 yuklucem fakat paralı olmuş başka yöntemi varmı indirmek için , ayrıca telefon için ilk izlenimlerim süper
dun ıtıbarıyle aldım cok memnunum 8 gb ram 4 cekırdek 4 gb ekran kartlı laptop ımı unuttum vallahıharıka bır cıhaz buyuklugu bıraz sıkıntı yaptı ama 2. gun alıstım dertsız tasasız hem ofıs hemde kısısel kullanım ıcın cok ıdeal...fıyatına gelınce samsung bezerı cok urun surdugu ıcın 4 5 ay dusecegını sanmıyorumkı keza dıkkat edersenız egr galaxy ace 7 8 ay oncede 600 tl ıdı hala daha aynı... note2 nın tek rakıbı ıse s3 tur bılgınıze...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
arkadslar cıhaza reset attım,mesaj yazarken hangı tusa basarsam basıyım 'null' yazıyor.
ancak basılı tutarsam istedgım yazıyı yazabılıyorum,bılgısı olan varmı nası normal hale getırıcem.?
Bahsettiğine göre bir dosya bozulmuş/silinmiş gibi, fabrika ayarlarına döndür diyince birşeyin bozulmaması lazım.
Versiyon atarken falan oluyor genelde bazen.
Ya o dosyayı atıcaksın telefona tekrar ya da güncel firmware kurucaksın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)