Samsung Galaxy Note 2 Camera Review - YouTube
kullanım ile güzel bir video odaklama ile ilgili
bu arada ben çok memnunum note 2 den ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben gayet memnunun. pc ye aktarıp baktığımda da bir problem görmedim. eğer ayarlarını karıştırırken hatalı birşey yaptıysanız ayarların en altında sıfırla diye bir menü var ordan sırlayıp tekrardan sadece resim kalitesi ve çözünürlük durumlarını değiştirmeniz yeterli olacaktır. ben çözünürlük = 3264x2448 resim kalitesi = çok iyi şeklinde kullanıyorum.
bende de var. sıkıntı isodan kaynaklanıyor. noise diyor fotocu arkadaşlar. bolca ondan var bende de. iso ile oynadım. halledemedim. ışık olayına da dikkat ediyorum. telefonda harika görünen fotolar pcde bi garip hale geliyor.
arkadaşlar bısey sorucam.
etrafımda 5 kısıde note 2 var benımkı ve 3 unde aynı sorun var.
3g kullanıldığı zaman yanı sebeke modu otomatıkdeyken telefon gorusmesı yapınca kulaklıkdan bıyonık sesler gelıyo sankı ınternet uzerınden konuşma yapar gıbı pısır pısır..
telefonu telpaya goturdum yaklaşık 1 aydır oda degısım cıkmıs hala cıhazı bekliyorum 2 gun kullandım .... başka böyle sıkıntı yasayan varmı ????
iso ayarını kontrol edin ayarları kurcalarken otomatik yerine yüksek bir ayarda kaldıysa noise olur kaçınılmaz.
Tabi çekim yapılan alanda ki ışıkta çok önemli, koca koca binlerce liralık dslr'larda bile noise oluşuyor, bırakın telefonda olsun biraz![]()
ayarları kontrol ettim otomatik halde getirdim özgür ya o kadar da ezmeyin![]()
netleme için ugraştım ve telefonu sarsmadıgıma eminim![]()
Abi ampul ışığında o kadar çeker, gece moduna alıp titremeden çekebilirsen noise azalır
Gündüz böyle noiseli bir fotoğraf çeksen eyvallah dicem de normal bu![]()
abi aynı yerde 4s le çek bundan 10 kat kaliteli çeker ya![]()
ben gündüzde çektim güneşliykende, gölgede de kalite tam olarak buherşey otomatik de, kalite en iyide
servise versek değişirlermi ki
![]()
.
hımmmm. şimdi bende de bir durum var ama bu aynısı mı ve bu bir arıza mı bilmiyorum. bende şirket hattı var ve data sınırsız olduğu için sürekli açık. benim gibi şirket hattı kullanan ve neti açık olanlar ile görüşürken sanki karşı tarafın sesi dijital bir çeviriden geçmiş gibi geliyor. yalnız ben bundan şikayetçi değil tam aksine memnunum. arada parazit yok ve ses sanki yanımda konuşuluyormuş gibi çok net ve tane tane duyuluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)