Tam söğüş politikası. Yarın arayıp yeni PC almıstım görmemişim linki 75 TL ye aldım diyeceğim bakalım ne olacak.
Printable View
Tam söğüş politikası. Yarın arayıp yeni PC almıstım görmemişim linki 75 TL ye aldım diyeceğim bakalım ne olacak.
win8 yükseltme yardımcısı diye bişey kurdum alışverişi bitir diyor ama bi 75 birde 36tl çıkıyor ne şekilde devam etmeliyim bi yardım alayım :)
hmmm, inan seçeneklere hiç dikkat etmedim. Tek hatırladığım kutulu DVD olarak istersek extra ücreti olduğu. Promosyon kodunu girince 29tl'ye düşmesi gerekiyor sanırım.
ben bugün pardusu kurdum, onu keşfetmeye çalışıyorum şu anda. İlk izlenimim olumlu, bence bi kurup deneyin :)
şöle bişey yazıyor :)
Fırsatı kaçırmayın!
Windows 7’li PC alana, Windows 8 Pro sadece 29,00 TL.
sitede yer alan fiyat, öngörülen perakende fiyatıdır. Teklifin gerçek fiyatı; döviz kuru, yerel vergiler, gümrük bedelleri, yerel pazar şartları ve diğer etkenlerden ötürü perakendeci bazında değişiklik gösterebilir. Bu nedenle gerçek fiyat, sitede yer alan fiyattan daha yüksek olabilir.
Bu tekliften yararlanmak için 2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Windows 7 PC satın almalısınız. Windows 8 yükseltmeniz için kaydolmanız ve sipariş vermeniz gereken son tarih 28 Şubat 2013'tür.
O yüzden direk o tarih aralığında bir tarih yazıp girin ve alın :)
8'de Rainmeter çalışıyormu ki ?
Şu program yüzünden senelerce win 7 kullanabilirim bağımlılık yaptı.
Ben 29 a aldim bir gaz ile kurdum ama benim
Laptopun hic bir surucusu yok 8 e gore pic gibi kaldi makine:)
Win 7 neyinize yetmiyor anlamıyorum :)
rainmeter ın sitesinde Supported on Windows XP, Vista, 7, and 8. yazıyor destekliyor galiba.
Yazıyor da kullanilan skinler ne kadar dogru gosteriliyor onu belirtmiyorlar tabi :) Program calisiyor calismasina ama tirt bir sekilde. Ben 7'nin alt surumune yukledim denemek icin benim kendi yaptigim skin pack'in hicbiri calismadi. Ama bakarsan program calisiyor :) Bu arada rainmeter kullanan varsa skin paylasimi yapabiliriz. Baya guzel calismalar var.
Benim desktop bu sekilde suan ;
http://i.imgur.com/0W23w.jpg
@ onur;
sen de skin falan kurar dene :) Bu arada sana sordugum sorunu tr'de hicbir paylasimda bulamadigim twofingerscroll.exe ile çözdüm, sorunsuz yardiriyor program :)
75TL nin altında 36 TL var onu seçmeyin DVD istemiyorsanız. Yani 36 TL daha öderseniz adresinize Windows 8 DVDsi gönderiliyor. İlerlediğinizde promosyon kodu soracak onu yazın ve 75 TL den -46 TL yaparak 29 TL checkout yapıyor.
2010 da aldıysanız dahi 2012 yapacaksınız
bende indirdim setup ı bu akşam kurucam kurcalıycam biraz.
şu 28 tl lik win8 için öncesinde orjinal win7 vista veya türevi kulanıyor olmak mı lazım illaki?Yoksa biz normal yurdum insanıda faydalanabiliyormu :D
Yalnız şöyle bir durum var PC'nizde hali hazırda Genuine yani Orjinal Windows 7 yoksa bu setup bir işe yaramıyormuş. Windows sürümünüz orjinal değil hatası veriyormuş. Bu 2GB lık Setup boot olarak çalıştırılabiliyor mu CD'den? 7 yi formatlayıp yüklenebiliyor mu yani?
ben salı günü almayı planlıyorum, net üzerinden deyil orj cd şeklinde alıp kullanıcam şuan vista ultimate kullanıyorum bi sıkıntı yaşamam inş.
bence daha erken sözkonusu firma microsoft ,win 8 in stabil hale gelmesine bence daha cok var hele bir srvice pack 1 yayinlansin :D
2-3 aydir Enterprise surumunu kullaniyorum RTM olarak. Alismak gerekiyor ama alisinca guzel.
Ufak tefek kavramlar haricinde W7 yle cok benzer..
Kavram farklarindan en buyugu ise 'uygulama'. Eskiden bir EXE dosyasina uygulama denirken simdi metro(modern arayüz diye de geciyor) arayüzündeki programlara uygulama deniyor ve masaüstünde calisan alistigimiz uygulamalara ise masaüstü uygulamasi deniyor.
Ranthor'un dedigini azicik genisletmek gerekiyor: ARM destegi sunan uygulamalar PC'ye kuruldugu vakit RT'Ye de ayni hesaptan login oldugunda kuruluyorlar.
Kaldi ki Windows 8 Pro lu Surface'ler de geliyor. O zaman tablet formundaki bir cihazi 1e1 bir PC imis gibi kullanabiliyor olacagiz. Bu bence onemli bir ayrinti ve iPad'leri cok zorlayacaktir.
Diger taraftan Windows 7'de olup ta 8'de olmayan seyler de var:
- Codec destegi.. W7'lerde divx bile divx kurmadan desteklenirken W8'de bu yok. DVD dahi oynatamiyor ayrica yazilim istiyor.
- Masaüstü araclari. 3. parti bir dünya çözüm var elbet ama W7'dekiler oldukca sade ve kullanisli idilerdi.
- Aero-Glass: W8'de yari yariya Aero efekti azaltilmis.
- PC'yi kapat: Bence tasarimsal tek hata. Eskiden 2 tikla kapatilirken simdi biri hover'li 3 tik ve ters köseden kapatmak gerekiyor.
- Enterprise haric sürümlerde IT'cilerin isi daha zor. Bir yerlere erismek daha cok vakit aliyor. Safe Mode dahil. F8 yok misal.
- Denetim Masasi cok uzakta
Dün kurulumu gerçeleştirdim çok uzun süre önce bir betasını kurmuştum. Betadan beri baya gelişmiş ancak bence çok fazla eksiği ve tasarımsal hataları mevcut. Çok ama çok fazla aşırı dokunmatik uyumlu olsun diye kasmışlar. Klavye ve mouse desteğini neredeyse yok etmişler. En çok neyini sevdin derseniz yeni Windows Gezgini. Kopyalama durumu göstergesi. Görev Yöneticisi. :)
Ayrıca Aero olmadan dümdüz köşeli kalın çerçeveli tasarım çok eski bir bilgisayarda çalışıyor hissi veriyor.
arkadaşlar ben şuanda aldım fakat yükleme yapmıcam biraz bekleyeceğim
sizede anlatayım kısaca net olsun kafanız karışmasın nasıl yaparız demeyin :)
https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/
bu linke tıklıyorsunuz kayıt yaptırın yakın tarihlerde alınan windows7'li bilgisayarlar windows8e yükseltmesi 29TL tabi bunu sizde biliyorsunuz :) zaten bilgileri çokta doğru doldurmanıza gerek yok çok önem verilmemiş mail adresinizi doğru olsun yeter.. ben gerekli yerleri doldurunca 12 saat bile olmadan promosyon kodu geldi mail adresinizi iyi kontrol edin gereksiz yada spam klasörüne gelebilir. Daha sonra asistanı indiriyosunuz bilgisayarınızdaki programları kontrol ediyor ileri dedikten sonra satın alma işlemleri geliyor ekrana, windows 8 pro 75TL olan seçeneği seçiyorsunuz ileri diyorsunuz ilerledikçe adres bilgileri kredi kartı bilgilerini dolduruyorsunuz daha sonra promosyon kodunu gireceğiniz bir alan var oraya kodu girdiğinizde fiyat 29TL ye düşüyor ileri dedikten sonra satış işlemi gerçekleşiyor ürün anahtarını alıyorsunuz aynı zamanda mail adresinizede satın alma işlemi hakkında bilgi vermek için ileti gelir. Karşıdan yükleme işlemi ile indirme başlatılıyor sonra ister windows8 yüklersiniz isterseniz beklersiniz bu size kalmış birde http://windows.microsoft.com/tr-TR/w.../feature-packs buraya e-mail adresinizi bırakırsanız windows media center'a ücretsiz sahip olmak ürün anahtarı yolluyorlar..
Media Center ürün anahtarı gelmedi bana gelen var mı ?
Hepsine aynı maili geldim. 2 kere girdim ama hala gelmedi Media Center Key. :(
Bilgisayarı kapat yeri baya değişik olmuş alışıldık yer gayet iyidi niye kastılarsa öyle :)