Abi bu olay çok iyiymiş ya valla tuttum bu olayı eve gidince hemen girişeceğim :icon_tup: Her hangi gibi bir sıkıntısı yoksa valla çok güzel bir olay görsellik açısından :cool:
Printable View
Hepsine aynı maili geldim. 2 kere girdim ama hala gelmedi Media Center Key. :(
Bilgisayarı kapat yeri baya değişik olmuş alışıldık yer gayet iyidi niye kastılarsa öyle :)
Hiç multitasking (çoklu çalışma) uyumlu değil. Herşey için koca metro arabirimi geliyor. Winn+F yapıyorum onda bile metro arabirim. Çıkmak içinde 2 tane ESC lazım. Allahtan Win+R düzgün.
ben bir türlü promosyon kodu alamadım win 7 key i ni istiyor tarih aralığını doğru yazıyorum ama olmuyor ne yapmam lazım
arkadaşlar elinde fazla indirim kodu olan varmı?
O zarif Aero arayüzünün gitmesi pek iyi olmamış şimdiki pastel boya ile 9 yaşındaki bir çocuğun tasarladığı hissi veriyor çok küt geldi bana Aero hariç her şey güzel ben sevdim her ne kadar tabletlere çok daha ağırlık verilse'de
Arkadaşlar bu arada elinizdeki Anahtar yükseltme anahtarı o anahtar ile sıfırdan Windows 8 kurulumu yapamıyorsunuz eğer yaparsanız etkinleştirmiyor sadece Windows 7'den 8'e yükseltme yapabiliyorsunuz fakat o zamanda Windows.old adında eski Windows dosyalarını C'de saklıyor ve 10GB yer kaplıyor silinmiyorlar birde
Bende işyerindeki bilgisayarımda 3 aydır kullanıyorum genel olarak ben çok beğendim ve ağım şahım bi donanımda istemiyor ilk önce biraz yadırgıyor insan ama kullandıktan sonra gayet güzel iş yapar yani :)
ben su xbox oyun baglantısına takıldım :)
xboxtakı oyunlar 8de oynanıyormu yanı?
beyler windows 8 li bir laptop aldık. ama içinden herhangi bir cd filan cıkmadı. boylemı olması gerekıyor.
driver windows filan hic bişey yok.
yarın bi gun format atmak ıstesek ne yapıcaz ?
driverlar tekrar yuklenmek ısterse ?
pc kutudan cıktıgında kullanıma hazırdı. ama ya sonrası ıcın cd olması lazım degılmı ?
Marka nedir genelde gömülü oluyor sistem hddye ,recovery tuşu vardır markaya göre f8 f9 f10 vs gibi hdd den recovery yapar , tahmini 5 dvd ile yedek alabilirsiniz pc yi komple ,,arama yerine recovery yazın dvd oluşturacak programı çıkacaktır bilgisayarın recovery media creator tarzı bir isimle :)
aynen herşey kuruluyor sistem recoverysinde ,ayrı ayrı istiyorsan sitesinden indirebilirsin tabi :)
ben apple satıyorum
abi macintosh işletim sistemine bu saatten sonra zor diyecek adamın anlını karışlarım
bilgisayarı kapatana kadar ömrümden 5 yıl gitti yaa oraya gir ordan ayarlara gir ordan güce tıkla bilgisayarı kapatı seç....
7 ne güzeldi yaa başlat->kapat bitti :D
ben bi türlü indirim kodunu alamadım yardımcı olabilecek var mı.
gereken hepsini yaptım linki açıp gerekli tüm bilgileri dolduruyorum laptopum casper w7 li adı yok digeri seçip modeli yazıyorum devam edip win 7 ürün anahtarını yazıyorum ilerletince '' Üzgünüz. Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.'' diyo nasıl alabilirim varmı bu sorunu yaşayan???