hiiiiççç kasmam :D açma kapama tuşuna basarım pc kapanır yada açılır.. ekranı kapatırım uyku moduna geçer :D bitti gitti oppan laptop style :D
Printable View
biz gecen kuzene laptop aldık kurmuşlar win 8 iğrenç bişey arkadaş sen ne diye kaldırırsın açma kapama başlat menülerini dahada zor hale getirmiişler bastım formatı win7 kurduk canavar gibi oldu makina
aslında mantıklıda bundan sonra gelıcek her sıstemde 8 gıbı olucagı ıcın alısmakta fayda var. yanı dusunkı 98 de kım kaldı ? :D
vista gibi pislik olmasında. ***** vista oldukca kotu kaldırmak ıstedıgındede baya bı zorluyordu.
ya bu recovery konusunda ben epey bılgısızım. laptop kullanmadıgım ıcın hıc ılgılenmedımde. ama sımdı lazım :D
aga bız cd den format atan ınsanlarız nedır bu recovery. sımdı cd ye gerek yok dıosunuz yanı olemı :)
bilgisayarınızda ilk aldıgınızda driver tum kurulum ıslemlerını yer aldıgını dusunun tum ıslemlerı o yapıyo bilgisayarımdaki sürücülerinize bakın yazar orda başlatıyosunuz o kendı format atıyo kısaca sizin yerinize ilk hale getiriyo
yeni laptop aldım direk win8 kurmuşlar oyun yükleyen yok mu ya çalışıyor mu call of duty serisi filan
tavsiye ediyormusunuz 8i kısacası
Bence win8 7 ye göre inanılmaz hızlı çalışıyor.Açılma süresi çok kısa.Metro arayüzü pek benlik değil ama eski sistemde çok rahat kullanılıyor.Kapama olayı için Alt+F4 seçeneği gayet pratik bence bir sorun teşkil etmiyor.Win 7 den yükseltme yapacaklar indirdikleri Win 8 i ISO olarak kaydetsinler diskin başka bir bölümüne.Daha sonra CD ye yazar ve kurulumu baştan yapıp eski windows.old klasöründen kurtulabilirler.
oyunlar konusunda bişe diyemiyceğim daha denemedim ama genel olarak beğendim tavsiye ederim kısayollar filan güzel 10dk alışma süreci var yadırgayabilirsin sonra alışıyorsun hatta güzel bile geliyor açılma süresi win7den kat kat daha hızlı 10saniye içinde açılıyor hatta ben açıldığını fark etmedim ilk defa deneyince :D
1haftadir kullaniyorum, bence cok hizli ve simdilik sorunsuz. Ayrica hala 29tl iken kacirmayin derim en azindan yasal windowsunuz olur updateleri de skintisiz yaparsiniz :)
win8 dokunmatik ekranlı netbook lar çıkmış çok hoşuma gittide casper işde :) asus falan çıkarsa yada parçası bulunabilicek bir marka..
aynen ilk zamanlarda direk formu doldurup alıyordun promosyon kodunu şimdi key istiyor :) aslında kopya key ile denemek lazım onunda bug unu bulmuşlardır belki
suanda wındows 8 de bana yardım edecek gonullu arıyorum :confused::confused::confused:
biraz incedim sorularını alayım
kardesım wındows 8 e parola koymus ama ne kendı bulabılır nede ben buldum nası parolayı acabılırım...
bence güzel, ama ben win7 ilede rainmeter yardımıyla masaüstünde birsürü detay görmeyi seviyordum o yüzden hoşuma gitmişte olabilir. birçok konuda -bence- win7den hızlı, (açma kapama, dosya transferi vs)
+1 söylemeyi düşündüğüm şeyler :)
kardeşiniz koymamıştır -muhtemelen- eğer msn, windows live falan hesabıyla sistemi ilişkilendirdi ise, kullanıcı adı vs şifresi msn hesabındaki kullanıcı adı ve şifresi oluyor.. (e-mail ve şifre yani )
temiz kurulum yapılabiliyormu update sürümü gibi bişey bence 29 tl değer ama