Instagram'da videoları otomatik oynat ayarını kapa. Kota'yı olduğu gibi sömürüyor :D
Printable View
Instagram'da videoları otomatik oynat ayarını kapa. Kota'yı olduğu gibi sömürüyor :D
İnstagram, özellikle video özelliği geldikten sonra hayvani data yiyor. 1 GB iyi dayanmış, 2 zor yetiyor bana..
Misal şuan instagram'ım 700 MB kullanmış Temmuz 21'den bu yana.
Akabinde twitter da aylık 100-150 civarı kullanabilir. Özellikle resim yüklemeleri, tıklanan eklenmiş fotoğraflar arttırıyor bu kullanımı.
Gelelim veri kullanımına,
İnstagram'ın 157 ise az kullanıyorsun demektir. Oradaki döngüye dikkat et, ayın 25'i mi görünüyor? Eğer öyle ise dikey çubukları en sağa ve sola götürdüğünde 157 mi görüyorsun?
Arka plan verisi kısıtlama bir nebze işe yarar ama kullandığın programlarda arka plandan çok ön plan verisi yani bilinçli kullanımın data trafiğine neden oluyor.
Tavsiyem 2 GB'lık bir pakede geçmen. Bu cihazlar için 1 az...
Instagram değeri 6 Ağustos'tan bu yana abi. 25'ten itibaren baktığımda 480 MB gibi hayvani bir değer veriyor :D 25 Temmuz'dan bu yana mesela Chrome'da 200 küsür MB yemiş. Sadece bu siteye girip fotolara bakmıştım 1-2 sefer. Onun dışında hiç kullanmadım. Büyük boyutlu foto kurbanı olmuşum :)
Anlaşıldı 2 GB farz oldu ancak bu ay kaçtı kaçacak... Yapacak bir şey yok.
Kutu içinden çıkan kağıtların birinde yazıyor
SPIGEN SGP
Buradan bakabilirsin
Değişik makine :D
Galaxy S4 zoom - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
bu gün telefon kendiliğinden iki kere kapandı ve bir baktım ki kapama düymesi sıkıştığı için böyle yapıyormuş. az önce gittim ve değiştirerek seninkinin beyaz çerçevelisini aldım. keşke baştan bunu alsaymışım çok daha şık duruyor. hemde içinden 3 farklı renk aliminyum home buton çıktı bir de ekran koruyucu film :)
Orjinalmış :icon_tup:
http://m1308.hizliresim.com/1d/j/rk4uq.png
Kılıfları birlikte kalınlığı nasıl?
0.8 mm kasa kalınlığı.
teşekkür ederim. camı da sordum ama ellerinde kalmadığı için alamadım. kılıfın içinden parlak folyo çıktı onu yapıştırdım geçici olarak. orta kalite ama şimdilik idare eder. eğer çizikler ve yağlanma yoğunlaşırsa hemen sipariş edeceğim. :D
Neo Hybrid için tek çerçeve satıyor mu o aldığın yer? Telefonu vs varsa sorar mısın?
O alttaki ince yere dikkat et. Şarj girişinin yanı..
Şirkette blackberry şarjım var, kalın geliyor ucu ve neo hybrid varken girmiyor. Her şarj etme isteyişimde kapağı çıkarmam gerekiyor ki bu da günde 7-8 takıp çıkarmaya tekabül ediyor.. Bazen dikkat edemiyorsun ve çıt oluyor, ki az evvel de oldu benimki..
İşin yoksa şimdi çerçeve ara.
şarj aleti evde kaldı ama gider gitmez deneyip test edeceğim. anladığım kadarıyla BB şarjından kaynaklı bir durum değil mi? ben çok önemli bir durum olmadığı sürece kılıf veya kapak açmayı tercih etmiyorum. bu arada orjinal şarjdan başka şarj aleti kullanmak sorun olmuyor mu? ben note 2 şarjını S3 te bir ay kadar kullandım batarya pert oldu.
Orjinal şarjım evde, şirkette ise BB şarjı kullanıyorum ve sorun BB şarjında.. Orjinal şarjda herhangi bir sorun yok..
Bir problem yaşamadım farklı bir şarj aleti kullandığım için..
s4 hakkında ince detaylara sahip bilgileri olanlar paylaşabilirmi acaba ? en güzel yararlı uygulamalar ve telin ne kdr verimli ve hızlı kullanılabilecek şeyler gibi