spigen slim armor kullanıyorum, tavsiye ederim.
Printable View
spigen slim armor kullanıyorum, tavsiye ederim.
bir arkadaş alalı 2 ay kadar oldu sürekli şarj ve yogun kulanmadan batarya pert olmuş şok oldum duyunca :D şarj sırasındada kullanmış sanırım
ferit, bende note 2 den sonra s4 ün şarjı beni kesermi diye düşünüyordum ama hiç aratmıyor nerdeyse. gün içinde çok kurcalamıyorum ama telefon trafiği çok yoğun. mesela sabah aldım şarjdan şu an %60 durumda. face, oyun cart curt desem gene benim gibi bir adam akşamı çok rahat bulur. bende wifi sürekli açık ve ekran parlaklığı en yüksek seviyede. arabada ve ofiste hiç şarj aletim yok. umarım kullandıkça böyle sorunlar çıkmaz.
gittigidiyor da spigenspg kullanıcı isminde birinden aldım kılıfı. etiket çıktı içinden nette kendi sitesine girip baktım orijinal ürün. 49.90 a neohybrid ücretsiz kargo.. başka alacak olanlar olur belki diye yazdım ürün gerçekten süper. sadece biraz geniş oldu alet :)
beyler son bir haftadır telefonum yavaşlamaya başladı. yani şöyle kameraya basıyorum kemeranın açılması bariz 3 4 saniye sürüyor. aynı şekilde rehber de öyle rehberi hep telefon hafızası olarak kullanıyorum çok kalabalık ta değil. mesele bir uygulama açık home tuşuna basıyorum ana ekrana atarklen gene bekletiyor. kurduğum farklı bir program da yok her telefonumda kullandığım sabit uygulamalar. call recorder kullanıyordum o şişirmiştir ve bütün kayıtları silerek programı kaldırdım ama nafile. bazı acil durumlarda can sıkıcı bir hal alabiliyor ki bu güne kadar kullandığım hiç bir samsung cihazında böyle bir durum yaşamadım.
yavaşlama olayını çözdüm çok şükür. kullandığım programda sildiğim telefon ses kayıtları sadece benim aradıklarımmış. bana gelen aramaları da silince durum düzeldi. yine jilet gibi oldu makine. :)
programin adi ne?
call recorder ama birden fazla program çıkıyor. benim kullandığımda yeşil bir ahize ve siyah bir mikrofon yan yana duruyor. yani kısayolu öyle :)
arkadaşlar bu spigende s4 mini için kılıf varmı?
arkadaşlar bu s4 te radyo yok mu? pek kullandığım bir şey değil ama az önce karıştırırken dikkatimi çekti aradım radosunu bulamadım :) ilginç geldi. s4 minide bile var buna neden koymamışlar acaba.
indirdim şimdi tşk.
Şarj sorunu bende de problem olmaya başladı.Bakıyorum batarya %70 dolu gözüküyor facebookda biriyle konuşuyorum başka bir program acıyorum telefon direk kapanıyor.acmaya kalkınca %0 gösteriyor şarjı telefon durmadan kendini resetliyor.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?