bende yaptım ve ciddi şekilde hızlandığını görüyorum. tşk.
Printable View
bende yaptım ve ciddi şekilde hızlandığını görüyorum. tşk.
Galaxy S4 ü sattım IPhone 5S e geçtim yemin ederim hayatın anlamını tekrardan keşfettim. Ben nasıl IPhone 4 den sonra Galaxy S3 akabinde S4 aldım akıl sır erdiremiyorum.
Androidi bundan sonra evimden içeri sokmam o derece.
Arkadaşlar bende arada şebeke gidip geliyor anlık olarak, böyle birşey yaşayan var mı?
Telefon yurtiçi yani kayıtlı, güncel versiyon yüklü, hattım turkcell.
Acaba operatörden mi telden mi anlayamadım.
Benim de dış ekranın köşesinde ince bir çatlak var, iç ekran tertemiz. Bu dış ekranı değiştirme şansımız var mı? Tabi bir de arada sırada kamerayı açınca kapanma sorunu..
Hic alakasiz yerlerde benimde sebeke gidiyor ayni cihaz 2 tane an yanayken benim sebekem olmuyor cihaz s3...hattim vodafone ondandir diye dusnuyordum ben.
Ben avea ile anlık yaşıyorum hat mevzusunu, s2 varkende oluyordu
hop sms geliyor şu kişi aradı ulaşamadı diye, saniyelik bir olay. ben avea'dan oluyo diye düşünüyrdum
Hat gidip gelme sorunu E72 den beri var bende. Araba ile bir yere gidiyorum. Trafik başlıyo yada ben yavaşlıyorum çat hemen SMS. KimAramışCell. Cebimde olduğundan oluyor sanırım.
3G ye geçiyor çekmedipi yerde normale dönüyor filan o arada ufak bi kopuklu oluyor o yüzden o çekmeme olayı oluyor diye tahmin ediyorum gözlemlerimde bu yönde
arkadaşlar, bu gün telefonu elime aldığımda bir baktım ki home tuşu hafif sertleşmiş ve gıcırdama hissi yaratan bir şekilde çalışmaya başladı. ilk olarak araya birşey falan sıkışmıştır dedim ama nafile. ben özellikle home tuşunu çok kullanıyorum ve bu durum canımı fazlasıyla sıktı. bir kaç sitede araştırdım ve başka şikayet edenleri de gördüm. acaba aranızda bu sorun ile karşılaşan ve sorunu çözen oldu mu? cihaz garantili ama beni başka bir sinir harbine sokacak servis muhabbetine girmek istemiyorum.
şimdi kompresör ile biraz hava sıktım ama nafile. bu güne kadar hiç bir samsung ta bunu yaşamadım ama ciddi canım sıkıldı. sanırım tamiri için komple camının falan çıkarılması gerekiyormuş. :(
abiler ben s3 e car performance adlı programı yükledim sizce bunun vereilerinde doğruluk payı var mıdır ?
linkteki program ; https://play.google.com/store/apps/d...ancefree&hl=tr
bazen kamerayı açtığımda reset atıyor. s4
Vine da vidyo çekerken arka kameraya aldığım zaman görüntü donuyor sadece ses kaydediyor.
Bu sorunu başka yaşayan varmı.
Store da yorumları okudum aynı dertten muzdarip kişiler baya var.
Bunu nasıl halledebiliri bir çözümü varmı ???
Sacma gelebilir ama kafam basmadi ( ki dusundugumde bana bile sacma geliyo :D ) soriyim,
fake S4'un imei'yi Btk'nin siteden baktigimizda orj. S4 seklinde cakabiliyolar mi ? Baya uyguna bi cihaz edinebiliyorum arkadas vasitasiyla pasaport kayitli falan. Kullandim inceledim bi yamugunu da bulamadim killandigim icin soriyim dedim, vardir bilen illa ?
Edit: Btk sorgusunda da bi yamuk yok.