iphone kullandıktan sonra alışmak zor gibi :/
Printable View
iphone kullandıktan sonra alışmak zor gibi :/
Malzeme kalitesi haklısın daha iyi birşey bekliyor insan, ben pek önemsemiyorum ama rakiplerinden geride.
Diğer konularda tekno markette incelediysen o telefonlar devamlı kurcalanmaktan şişmiş vaziyette almadan önce incelediğim telefonlar aynen o şekildeydi , uygulama kısmında vs hiç kasma yok bende kamera ile ilgili takılmalar oluyordu telefonu aldıktan sonra tüm wipe'ları yapıp factory reset attım şu an kamera takılmasıda kalmadı
ben bu telefon hakkinda bilgi almak istiyorum.bugün tam almaya niyetliydim ama wifilerinde sorun varmis internette bazi yerlerde okudum.biraz ertledim gibi.suan iphone 4S kullaniyorum sizce bu telefonu almaya degermi?
wifi ile problem yaşamadım ben, nette okuduğum yorumlarda da denk gelmedim problem yaşayana.
Birinin devamlı wifi bağlantısı kopuyormuş oda modemiyle alakalı çıkmış modem değiştirince çözmüş problemini
telefon alma arfesindeyim. iphone5, samsung s4, htc one sizce hangi modeli almalıyım?
Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum hastanede çalışıyorum ve bizim hastanedeki wifilerin %90 ı dlink bir sıkıntı yok okuduğum kadarıyla sadece 2-3 modelde sıkıntı varmış oda güncellemeyle düzelir muhtemelen. Onun haricinde şarjı full wifi açık olmasına rağmen 2 gün gitmekte ekran zaten inanılmaz güzel hızı falan asla daha bi takılma yada donma yaşamadım ve bi kaç yerde kamera açınca problem olmuş diye yazmışlar ama ben aldığımdan beri hiç bi problem ile yada bir sıkıntıyla karşılaşmadım telefonda.
Bugün aldım , sabahtan beri elimde daha bir sıkıntı yaşamadım ama orta tuşu 6ay sonra gider gibi..
Hoparlörler de dandik sanki cok acinca cizirdiyor
note3 beklenir mi s4 mü alınır :) fikirleriniz alayım arkadaşlar iphone u bırakmayı düşünüyorum artık.
4s kullanan birisinin 5 alması ne kadar gereksizse, s3 kullanan birisinin de s4 alması o kadar gereksiz diye düşünüyorum.
Güncelleme geldi dün yükledim, ama bir degişiklik hissetmedim, nedir bilenler var mı ?
s3 'den s4'e geçmiş biri olarak söylüyorum. Çok ciddi farklı telefonlar bunlar ,aldanmayın:)
s4 aldıysanız aman yere düşürmeyin , o metal gibi görünen yerler meğerse krom kaplama plastikmiş , ilk düşürmemde hemen soyuldu. Ayrıca camıda gövdesinden hemen ayrılıyor darbe alırsa. 2bin tl yi hakeden bir cihaz değil ama aldık bir kere..
Neo Hybrid alın düşürmeler için, sağlam bir kılıf
http://www.sahibinden.com/listing/al...6670484/detail
Abi bahcelievler deymiş bu yakın sana, iletişim kurup bakabilirsin.
Yolun düşerse şirinevlerde e5 deki avm abc 'nin ikinci katında elma iletişim var, oraya da bir ugra, epey önce sormuştum gelecek diyordu,gelmiştir muhtemelen