7-8 Yıldır Turkcell kullanıyorum dönem dönem Vodafone-Avea maceralarım da oldu fiyat olarak gerçekten iyi değil Turkcell ama hem bireysel hem müşteri bazında en iyi hizmet Turkcell'de.
7-8 Yıldır Turkcell kullanıyorum dönem dönem Vodafone-Avea maceralarım da oldu fiyat olarak gerçekten iyi değil Turkcell ama hem bireysel hem müşteri bazında en iyi hizmet Turkcell'de.
uzun yıllar turkcell kullandık tan sonra son 3 yıldır avea dayım. memnunum. fiyat olarak ta çok cazip. çekim gücü ile ilgili sorun çok nadir yaşadım. türk telekom avea yı satın aldı, çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
türkcell kullanıyordum 6 ay kadar. 2 gb 500 sms 500 dk 35 lıra. Sonra aveanın 3 gb 1000 dk ve 1000 sms lık tarıfesı 25 lıraya bedava geldı. Bidaha mı avea aman aman 12 aylık sözleşme dolsun direk terkedicem. Boombeach oynarken sureklı baglantı kesılıyor sureklı tam düşmanı vurucakken oyundan atıyor![]()
avea yı tavsıye kesınlıkle etmem.
Çok uzun zaman Turkcell kullandım fakat başıma gelen bir olaydan sonra Vodafone'a geçme kararı aldım. Hem avantajları hem de fiyatlarından gayet memnunum. Şuana kadar da bir sorun yaşamadım.![]()
gecen hafta aveaya gectım 1000 dk 1000 sms 2 gb ınternet 19 tl ıstanbul bayrampaşadayım cekım sorunuda yasamadım gayet memnunum son zamanlarda turkcell cok sapıtmıstı hız ve cekım olarak yeter dedım artık nerdeyse 3 katı bır hızmet alıyorum 3 katı dusuk fıyata
Paket adı ve şartları nedir? Nette böyle bir paketten bahsetmemişler.
taahhüt doldu 2. hattım avea uygunmuş bu paket buna geçebilirim.
Bu arada diğer hattım turkcell hiç memnun değilim. Birçok noktada çekim sıkıntısı yaşıyorum. 2 hat tek telefonda neredeyse hep aveayı kullanıyorum. Paket biterse turkcell den devam ediyorum.
Turkcell kullanıyorum. Fiyat olarak yüksek doğru ama hizmet açısından çok pratikler. Ne sıkıntım olduysa şimdiye kadar müşteri hizmetleri bir şekilde yardımcı oldu.
http://www.avea.com.tr/web/Paketler/...GBPaketimevcut
faturasızda numara taşıyarak gelirsen 19 tl.
avea kadar rezaleti yok bursada iki hattımda avea biri mecbur cunku şirket.bıldıgın 10 sene oncesı gıbı cogu yerde cekmıyor.
TeKS@S
1997'den beri Turkcell kullanıyorum.
İvedik Organize'deki işyerimde ve evimde çekmiyor. Evde ve işte yürüyerek telefonla konuşma şansım yok. İyi çektiği bölgeleri öğrendim, kıpırdamadan konuşuyorum.
Dışarıda bi yerde çekmediği hiç olmadı. İnternet falan zehir gibi.
60TL fatura ödüyorum.
Turkcell kullanıyorum. Diğer operatörleri bilmem ama millet benim yarı faturamı ödüyor ben 2 katını ödüyorum. Yine de çok performanslı gelmiyor bana internet olarak.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Vodafone'un akilli tarifelerini yurtdisinda gunde 9.90"a kullanabiliyor muyuz ? Yoksa sadece red paketleri dahilinde mi yurtdisinda mevcut paketi 9.90'a kullanma olayi ?
İsyerim manisa organizede ve tum operatörleri denedim en iyi ceken ve sorunsuzu vodefone hatta fazla hizli cekiyor interneti ve bu 4.5g den sonra maalesef 6 gb internet yetmiyor ve maalesef hala bukadar inernet hizlanmiskan sınırsız internet tarifelerini uygun fiyata vermiyorlar isallah yakinda bi düzenleme gelirde sınırsız internetin cepten tadını çıkarırız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)