User Tag List

Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
251 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Turkcell ? Avea ? Vodafone ? Memnuniyetleriniz ve Şikayetleriniz

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 senedır turkcellden devam
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vodafone a geçtim uzun süre turkcell kullandıktan sonra.. Pek farkı olmadığını söyleyebilirim.. Çok ama çok nadir instagram da mesela videoları yükleyemebiliyor.. Ama hız açısından ve çekim açısından açıkçası Turkcell ile pek bir farkı yok.. Red Classic extra peketi kullanmaktayım 1/1/4

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 dan beri vadofone kullaniyorum 45 tl 1000 dk sms 12 tl 500mb internet 10 tl 65 tl baska hatlardan gecis yapana ve yeni hat alana 35 tl müsteri hizmetlerini aramak bile ücretli kararı siz verin
    HobbyCar Colour Changing

jumpeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vodafone candır
    _

JoYTeaM

-

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en uzun vadeli turkcell kullandım, tarifeleri biraz yüksek geldiğinden avea'ya geçmiştim
    avea dan da memnundum ta ki şark görevim çıkana kadar, 3g çekmediğinden turkcell'e geçtim memnunum

ara ara vodafone da kullandım ve her defasında çok güzel kazık yedim, o yüzden telsim zamanından beri sevmem şu operatörü..
    Ne mutlu Türküm diyene

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belli başlı kullanıcı seçenekleri dışında çekim hız vs. neredeyse birbirlerinin aynısı

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkcell e ilk abonelerdenim. Her türlü hatalarını saçma sapan faturalarını kabulleniyordum. Biri şikayet et diyene kadar oturdum. İnternet erişimi ile ilgili bir şikayet ettim. Sonuç o ayki fatura bedelsiz olarak geldi. Bu fatura indirimleri veya bedelsiz olma işi belki 10 sefer oldu. ortalama 100 tl den diye hesap yapsak sonuç idare eder.
    Gene TİM i şikayet ederken telefondaki siz eski abonemizsiniz adresinizi verinde bir tablet bilgisayar gönderelim dedi. Sonuç : Samsung bir tablet. İyi bir model.
    Tahammül etsemmi etmesemmi bilemiyorum.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkcell e ilk abonelerdenim. Her türlü hatalarını saçma sapan faturalarını kabulleniyordum. Biri şikayet et diyene kadar oturdum. İnternet erişimi ile ilgili bir şikayet ettim. Sonuç o ayki fatura bedelsiz olarak geldi. Bu fatura indirimleri veya bedelsiz olma işi belki 10 sefer oldu. ortalama 100 tl den diye hesap yapsak sonuç idare eder.
    Gene TİM i şikayet ederken telefondaki siz eski abonemizsiniz adresinizi verinde bir tablet bilgisayar gönderelim dedi. Sonuç : Samsung bir tablet. İyi bir model.
    Tahammül etsemmi etmesemmi bilemiyorum.
    hocam benim babamda baya eski abone ilk gsm sebekesi geldigi zamanlar abone olmustu, biz o kadar sikayetimizi dile getirdik size davrandıları gibi bir davranısı bize hic yapmadılar, en son babam; "ben bu kadar eski abonenizim ama bırakcagım sizi artık iyi hizmet alamıyorum", dediginde sizin tercihiniz efendim demisler demek ki adam seciyorlar abi
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    faturanın kabarıklıgıyla dogru orantılıdır muhtemelen. benim babamda ilklerdendir ama adamcagızın faturası 50 tlyi görmemiştir hiç, alo dan başka işlevi yok arada bir yeni yeni adapte edebildigim telefonumla maillerine bakıyor evde okadar
    1881 - 193

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Size yine tablet vermişler iyisiniz
    Bizim evde bazen net çekmiyor. Şikayet ettik bize cevapları şu oldu. " Bölgenizde baz istasyonu kuracak yer bulursanız yardımcı olmak isteriz"

Bu laftan sonra işim olmaz Turkcell ile..

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya yazıyım en iyisi,

Çok yakınım bir firmadan taahhütlü cihaz alıyor GM Discovery 16gb ve cihaza işinden dolayı cepkask yaptırıyor 150 tl ne olur nolmaz diye.

Cihazın ekranı iş sırasında elinde olmıyan sebeblerden dolayı kılıf içerisinde kırılıyor ve benim tarafımdan tüm evraklar ve şartnamelere uyularak cepkask firmasına tamir ve veya değişim için gönderiliyor.

Buraya kadar hiçbir problem yok asıl sorun bundan sonra başlıyor,
    Cepkask firması bana geri dönüş yapıyor ( Bu arada cihazın durumu vs. filan öğrenmek için cepkask'ı ne zaman arasam 4 TL dk. başına ücret ödüyorum 7 görüşme ve en az 1 dk ile 3 dk arası görüşme yaptım cepkaskla kargo ücreti vs vs zaten cihazı kendim yaptırsam daha iyiydi ) cihazın imeisinin yalnıs olduğunu bu cihazın imei'sinin üzerinde cepkask garanti kapsamının olmadığını belirtiyorlar ve geri gönderilceğini söylüyorlar. Ben burda kıllanıyorum ve başka bir bayiden numara üstüne gözüken telefonun ne olduğuna baktırıyorum, birde ne göreyim LG marka bir telefon ve taahhüt ücretide her ay yüksek yansıyor.! Firmaya gidiyoruz telefonu aldığımız yere ilgileniyorlar böyle birşey olması mümkün değil naraları vs. vs. bi bakıyorlar sisteme başka telelfon gözüküyor, bu günde cep kasktan beni aradılar telefonunuz değişim cihazı olduğu için sistemde gözükmemiş geri gönderin bize tekrardan hemen işlemleri halledelim diyorlar. ( Bu güne kadar bir müşteri temsilcisiyle görüşmek için itin g.t'une sokan firma beni arıyor ? cok garip. )

Durum Vaziyet budur arkadaşlar.

Bu gün hiç zaman kaybetmeden ihtarname çektiriyorum yakınıma, ancak yakınım mahkemeyle filan uğraşmak istemiyor uzlaşma taraftarı ama bende madem böyle bir çakallık yapıyor bu hırbolar bende uzlaşmada ip6+ isteyeceğim ancak yasal olarak onların gözünü korkutmam gerekiyor ihtarnameden sonra biri avukat ağzıyla bu firmanın gözünü korkutsun firma büyük bi firmanın bayisi 3 büyüklerin değil tabiki firma ismi filan isteyen olursa pm'den gönderirim şu an ne olur ne biter diye burdan isim vermek istemiyorum.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taahhütlü telefon satıyorlar LG adı altında başka telefon veriyorlar faturaya yüksek yansıyor, hemde ona cepkask yapıyorlar utanmadan, birde üstüne cepkask yaptıkları telefonda daha önceden değişim olup ellerine gelen bir telefon gm discovery .... Faturalarım görüşme kayıtlarım mailleşmeler filan hepsi duruyor.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell ciddi anlamda candir,4 yil turkcell kullandim sonra vodafone a gectim gecmez olaydim,ek internet paketi aliyim dedim (500mb saniyorum 50mb mis) neyse iste ucreti kesti,bekliyorum bekliyorum paket yok,dedim heralde olmadi neyse ustunden 1 ay gecti paket yenilendi,aradim musteri hizmetlerini (onlari aramakta ayri masraf) aciyo birisi boyle boyle diyorum tamam bakicaz halledicez diyo yolluyo,5 kere boyle aradim,en son biri dedi,bi ust kademeye yonlendiriyorum sizi 1 hafta icinde donus yaparlar,8 ay gecmis hala bisey yok,evimin icinde odamda telefonum cekmiyo (pendigin merkezi yuksek biyer degil) anlam veremedim lanet bi hat,yok abi 3-5 kurus fazla olsun turkcell olsun temiz olsun
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

_Hasan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkcell uzun senelere kullandım gayet iyi ama fiyat konusunda gerçekten pahalı suan vadofone kullanıyorum turkcellden bir farkını göremedim gerek internet hızı gerek cekmeme sorunu ile problem olmadı,aveada kullandım çekmeme sorunu net yavaşlıgı olarak gerçekten bir çile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O Vodafone'un allah belasını versin. 10senedir Avea kullanıyordum birazcık internet hızlı olsun diye Vodafone'a geçtim, şimdi resmen itten köpekten pişmanım. Evimde Edge hızından daha hızlı bir bağlantı yok, işyerimde yine öyle. Ancak telefonun bağlantı şeklini "sadece 3G" yaparsam H ya da H+ hızına erişebiliyorum o zamanda telefon çekmiyor. Yani rezillik. Paraya kıyıp Türkcell'e geçecem artık.

ECD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yıl Turkcell kullandım son 1 senedir Aveadayım. Turkcell pahalı diye Aveaya geçtim ama 5tl için böyle kalitesizlik ve çekim sıkıntısı yaşamaya değmezmiş onu gördüm. Pişmanım

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin bulunduğu lokasyona göre internet kalitesi değişiyor

istanbulun göbeği harbiye de ben turkcelle nete giremezken avea da yardıra yardıra giriyorum hemde fırsat 4gb tarifesi 35 tl

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU BİR VODAFONE NET ADSL E GEÇECEK OLANLARA TAVSİYE POSTUDUR.
    11.11.2015
    Aradılar böyle böyle 16 mbit e kadar yalın adsl 60 gb akk.Baktık telefon +internet=22+53=77 tl ödüyoruz dedik geçelim.
    12.11
    Ertesi gün eve gelip taahütname vs imzaladık gittiler.Cumartesi geldiler!İyi dedik haftsonu bile çalışıyorlar.
    14.11
    Aradım 7 dk civarı bekledikten sonra bağlandım müşteri temsilcisine dedim ne zaman bağlancak en erken 7 en geç 12 iş günü.Yuh dedim elimde editlenip sahiplerine gidecek fotoğraflar var.
    2 güne bir arıyorum aynı şeyleri tekrarlıyorlar.İnternet cafeye takılır oldum oradan işimi hallediyorum.liselilerle flatout halflife filan oynuyoruz özlemişim ozamanları.
    23.11(11 gün-7 iş günü sonra)
    Mesaj geldi kurulumunuz doğru ise internete bağlanabilirsiniz diye.Ben zaten kurulumu vs yapmıştım modem açık bekliyordu.Eve geldim kimse yok modemde bi power yanıyo.Dsl geliyo geri gidiyo.Eve gelen ana hattı kontrol ettim ne göreyim modeme giden kablonun biri kopmuş tekrar bağladım sevinçle geldim bilgisayarın başına yine kimse yok.
    Tabi yine aradım müşteri temsilcisini bişeyler yapıcam modeme komut göndercem vs dedi açn kapayın reset atın diye oyaladı yaptım hepsini olmadı.Tekrar aradım şikayet kaydı oluşturdular,2 ile 48 saat içinde kesin çözülecek dediler.
    24.11
    10öö de aradılar çözdük sorununuzu diye. baktım net gelmiş biraz sitemkar teşekkür ettim kapadım.Hız testi yaptım 6 mbit gibi bişey çıktı.Aradım ben hızınızı 16 ya sabitliyorum beyefendi dedi.Tamam dedim bu arada net gitti kapadık telefonu.Modemde gene kimse yok.Bi kaç saat bekledim aradım şikayet kaydı oluşturdular.2-48 saatte çözülür dedi kapadık.O gün gene internet yok.
    25.11
    10öö gibi aradılar çözdük dediler ok dedim.Dışarıdaydım evi aradım internet var mı var dediler.Eve gittim bu sefer hız 8 mbit.
    Yatmadan önce aradım temsilci 16 ya sabitliyorum edi ben güldüm tamam dedim.net gitti gelmedi.Yine aradım şikayet kaydı gene.
    26.11
    Net var 8 mbit.
    28.11
    Aradılar açamadım eve gelince hız testi yaptım 11 mbit.Bu arada nette biraz araştırdım port filan açılıyormuş öyle hızlanıyormuş yazıyorlardı.Aradım temsilciyi dedim portmu açıyosunuz ne açıyosunuz açın bu ay bağlanmakla geçti 2 ay sonra aynı olursa aboneliğimi iptal ederim dedim kapadım.
    Gündüzleri 10 11 akşamları 7-8 mbit kullanabiliyorum.Akşamları kopmalar oluyor ama idare edicem 2 ay daha daha sonra superonline a geçerim diye düşünüyorum.
    Temsilciye bağlanmak için kısayol 1-6-3 bekleme süresü de 8 dk nın altında değil.
    Özetle fiyatı ucuz ama sinir bozucu *ikko

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell tek sıkıntım çekim kalitesi şehir içinde bazen yerlerde sürünüyor.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)