2000 yılından beri Turkcell kullanıyorum - kötünün iyisi. çekim gücü konusunda etarfımdan gördüğüm kadarıyla turkcell iyi, internet eh işte. yalnız 2 senede bir salaklık yapıp kontratlı cihaz alıyorum artık çok sıkmaya başladı 3 haneli fatura ödemek
2000 yılından beri Turkcell kullanıyorum - kötünün iyisi. çekim gücü konusunda etarfımdan gördüğüm kadarıyla turkcell iyi, internet eh işte. yalnız 2 senede bir salaklık yapıp kontratlı cihaz alıyorum artık çok sıkmaya başladı 3 haneli fatura ödemek
En iyisini Allah bildiği gibi yapsın, 96 dan beri turkcell kullanıyorum aynı zamanda son 4-5 yıldır vodafone ikiside birbirinden hem iyi hem kötü.
4 yıldır avea kullanıyorum interneti çok yavaş
Ben de yillarca turkcell gold plus kullandiktan sonra aveaya gectim ayni paketi tam yari fiyatina 1seneden fazla kullandim. internetim surekli acik olmasina hic dikkat etmeden msjlasip konusmama ragmen pakette veta faturamda bi aşma olmadi. Tek skntim arayan 10kisiden 8i telefonun neden kapaliydi diyordu. Suan turkcele geri dondum ve aveadaki paketimin yarisina ayni parayi oduyorum. Ayrica turkcel de kalan dakikam ve internetim sonlara dogru hatirlatma msji ile geliyor nekadar kaldigi. Cumleler cok dusuk oldu ama genel olarak suan memnunum en azindan arayan adam ulasabiliyor...
2 aya yakındır avea dayım paket fiyatları iyi interneti falan güzel hızlı bana turkcelle aynı gıbı geldı ama illaki fark vardır . şehrin ortasında asfalt seviyesinde bi internet cafeye gittim boş dersde telefon çekmiyodu turkceller cekıyodu . Yine şehrin ortasında bi bilardo cafeye gittik 2. katta turkcell ler cam kenarında çekiyodu benimki heryerde full çekiyodu :D
2 seneye yakındır AVEA dayım, daha önce turkcell deydim..
Kesinlikle çekim problemi yok, etrafımda birsürü turkcelllinin hatları kesilip duruyor.. Onların yanında avea gayet güzel.. Ayrıca ayda 1-2 kere kesilirse de aradaki fiyat farkından dolayı hakediyor diyebilirim :)
yıkılan paket + kartalcelliyim diğer takım hatlarıyla ayda 2000 dakka bedavam var cok rahatım aveada vodafone da dakkaları liraları saymaktan bıkmıştım
bu arada avea genelde alt katlarda çekmiyor cok uzun yola gidip gelirim aveanın neti neredeyse kesilmezken yolda vodafone hat gidip geliyor neti gidip geliyordu birde vodafonun avantaj paketleri çok kısa süreli 3 ay 5 ay ne anladım o işten
Yillardir turkceldeyim ama memnunmuyum eh iste suanki tarife bana yetiyor. Ama 3g konusunda diplerine kadar sokayim onlarin kac kere mesaj yazdim sovdum ariyolar iste bilmem ne falan dedim sizin yalaninizi ne yapayim.metrobuste giderken bile e5 ana guzergah bide 3g den kopuyo okeyden dusuyorum ceza yiyorum:D mecidiye koyde falan dogru duzgun hizli degil bunlarida soyledim ama hala amerikadan hizliyiz diyolar nasil oluyor anlamiyorum
vodafone ve avea kullanıyorum. vodafone yok soyle kesilmez yok boyle kesilmez diyor ama ozellikle yoldayken surekli hat kesiliyor. avea cok daha iyi bence vodafone a göre ama trcell konusunda fikrim yok
Yoldayken eger cihazimda 3g aciksa turkcelde kesiliyor.hatta mecidiye koyden zincirlikuyuya nezaman 3g acik olsa konusurken kesiliyor.
turkcell bir kere kazıklayabildi birdaha turkcell ve aynı oluşumun içinde olan başka ürünlerinide kapımdan sokmam..aveadayım ve çok memnunum ..
4 yıldır Vodafone kullanıyorum çok memnunum. Diğer operatörleride kullandım ama bu kadar memnun kalmamıştım. Turkcell pahalı ve kampanyalar çok sınırlı. Avea desen çekim kalitesi düşük ve arayan numara bildirimide ücrete tabii olunca uzaklaştım.Diğer operatörlerin abonelerine ücretsiz sunaduğu hizmeti Avea ücrete tabii tutuyor. Tabi bu düşünceler kişiye ve operatörden beklentilere bağlı. Ben Vodafone derim başka arkadaş Avea,Turkcell der. Bence Vodafone :D
Yeni turkcell faturalı hat alacağım gnctrkcll ben yaptım 250 dk turkcell , 250 dk her yöne toplamda 500 dk. tarifesine geçeceğim ayda 19 tl'ye.Alacağım hat 532 li olur mu aceb ? yoksa başka numara falan mı verirler?
avea sadece çektiği yerde güzelmiş turkcellin vodafoneun full çektiği noktada izmitin göbeğinde telefonu çekmesi için balkonda bırakıyodum şaka gibi
turkcell ve vodafone ıyı ama avea cekmıyor hıc sevmıyorum
Turkcel atasehir cevresi ve Bağdat cad. Internet sutekli sacmaliyor, volkan isik reklamlari hikaye, konuyla ilgili ariyorum, sikayet kaydi acamiyor yada acmiyorlar bagrip sovunce ancak internet yavas seklimde kayit aciyorlar, ozellikle caddede oturan varsa surekli sikayet formu actirin, hsonu ozellikle iptal oluyor
uzun yıllardır vodafone'dayım taaa telsim zamanından beri
şirket olarakda vodafone'dayız benim bi problemim yok sms'ler ile sürekli kalan dk'larımı vs kontrol ediyorum 4 gün kaldı yenilenmesine 150sms her yöne ve 143dk her yöne kalmış :)
interneti whatsapp face twitter vs için iyi güzel ama video izlemek işkence oluyor :) ev iş cafe arasında döndüğüm için her yerde wireless var sıkıntıda çekmiyorum açıkcası :)
Dün artık canıma tak etti ve avea'ya aşağıdaki mesajı gönderdim. Kendilerine firma diyen bu anlamsız kuruluşların bizden istediği nedir? parasıyla rezil olmak bu galiba...duyarlılığım için bir teşekkür mesajı gönderecekler sadece, ama bu kadar zararın yanında kendimi bir nebze olsun rahatlatmış oldum...
"Avea, Aycell ismi ile aktif olduğu ilk günden beri (Nisan 2003) müşterisiyim ve senelerdir zorunlu olarak avea kullanıyorum. internet kullanımı açık olduğu için defalarca haksız olarak yüzlerce TL ödemek zorunda kaldık. (geriye dönük faturalar incelendiğinde 599 TL'lik fatura bile olduğunu göreceksiniz!)
teknik veri diye
(-aynı saniyede 3-4 içerik indirmişsiniz beyefendi,
-hangi telefon ile indirilmiş kardeşim, çift çekirdekli bilgisayar bile bu büyüklükteki içerikleri aynı saniyede indiremez!
-sistemimizde öyle görünüyor, maalesef yapılacak bir şey yok! diyerek) her seferinde cebimizdeki iki kuruşu da size verdiğimiz ama karşı çıkamadığımız, kuzu kuzu "itiraz ettik ama olumsuz sonuçlandı. neyse sağlık olsun" dediğimiz, hiçbir zaman telefonlarımızı sağlıklı olarak kullanmamızı sağlayamayan aptal makineleriniz yüzünden bizleri sorumlu tuttuğunuz her fatura bedelini ödedik. itiraz etmek için bile ilk önce faturayı ödedik. parası ödendiği için sonucunun olumsuzluğunun bildirileceğini bile bile ödedik! ama bunların hiçbiri size yetmiyor, ödedikçe yeni zırvalarla karşımıza çıkıyorsunuz! yaptığınız kampanyalar, cihazların taksitli fiyatlarından bile pahalı oluyor. zaten bu zamana kadar hiçbir hayrınızı görmedik, yakamızı rahat bırakmanız için daha ne yapmamız gerekiyor? interneti bile olmayan telefondan içerik sitelerine üye olmuşsunuz diye aidat parası kesiyorsunuz, yeter artık! 10 yıldır istediklerinizi alamadınız mı?
bu cürretinizi neye borçlusunuz? yaptığınız haksız uygulamalardan geri adım atmak ve gerçekten-samimi olarak müşterilerinizin memnuniyetine yönelik olarak çalışmanız için taksim gösterileri gibi bir şeyler mi bekliyorsunuz? gerçekten ne istiyorsunuz? şirketinizi batırmak mı niyetiniz? her gün yüzlerce insan hatlarını kapatıp diğer operatörlere geçiyor, bu sizi hiç ilgilendirmiyor mu? bunların hepsinin cevabını verin ki artık iki kuruşluk keyfimiz de tarih öncesinden kalmış mantığınız yüzünden kedere dönüşmesin... "
bende bu aveadan bıktım arkadaş yaa 19 lira paket aldık her ay 40-50 ödüyom resmen adama enayi yerine koyuyolar
hoçç türcelden kaçmıştık buraya ama :D yok aslında birbirimiznden farkımız biz osmanlı bankasıyız :D diye bi reklam aklıma geldi bunu hepsi yapsa ne güzel olur herkes bilir o zaman farklarının olmadıgını
abi müşteri hizmetlerini arıyorum.
"-arkadaşım, kardeşim bu içeriğin bu şekilde indirilmesi mümkün değil, imkansızın da imkansızı olmuş. "
M.T: "Beyefendi sistemde böyle görünüyor!"
"Ne yani, ödeyecek miyiz? makinelerinizdeki verilerin doğruluğu neye göre, kime göre doğru?"
M.T: "Bilmiyorum beyefendi.... susuyor.."
"benim uyuduğum, çoluk çocuğun pirelerle haşır neşir olduğu gece saatlerinde bu olayın olması imkansız, sen bana diyorsun ki iki yaşındaki oğlun arabayı kaçırmış, üç korna roll yapıyor, yok böyle bir şey..."
bunların verilerinin veya kayıtlarının doğruluğunu inceleyecek bir mekanizma yok. koydukları makine sanki arş-ı ala'dan indirilmişte biz keleek yapıyoruz...
532 li hatta 50 lira dedi , bende 530 lu aldım :)
konu baya eskı kalmış canlandıralım
yıllardır turkcel hattım var ama şu ınternet dandıklıgı 3g nın dandıklıgı doğru duzgun cekmemesı yavaş olması sebebi bile artık canıma tak etti ve vodafone a numaramı taşımayı ciddi dusunmeye başladım. şuan için guncel olarak vodafone kullananlar nasıl kalıteden memnunmusunuz çevremdekilere sorduğumda turkcelde yaşadığım sıkıntıları yaşamıyorum diyorlar.
bu ara vodofone kullanıp internetinin su gibi gittiği olan üyemiz varmı
2 aydır 2gb internet ay bitmeden bitiyor
daha önce fazlasıyla yeterdi
gün içinde wifi evde wifi oldugu halde böyle saçma bi durum yaşadım
call center ı arayp onları dinlemekde istemiyorm tek ben mi böyle bi durumla karşılaştım?
kadir genel olarak ben memnunum, bu internet durumu yeni oldu yoksa gayet iyidi s3mini kullanıyorm cekisi heryerde iyi interneti işimi görüyor.
benim vodafone hattı ben hatuna verdim gayet güzel memnun sorun yok diyor
Turkcell bu aralar nette yavaş LTE geçiş yapılacak sanrm o yüzden simkart değişiklikleride yapılmaya başlanmış
turkcellden vodafona geçeli 4-5 sene oldugayet memnunum.
Serkan benimde öyleydi 2gb bitip durdu son 2 ayda(instagram cok götürüyor ozellikle) tarifeyi değiştirdim 1000dk 1000sms 4gb internet olan tarifeye geçtim kafa rahat şimdi :)
12 ay kontratla 65, kontratsız 75
http://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php
Hepsi farklı dönemlerde birbirlerinden avantajlı tarifeler yapıyor.Sonuçda hepsi aynı.
Ben de uzun zamandır ciddi ciddi Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum 15senelik Turkcell hattı sahipliğinden sonra.
Turkcell her ne kadar en iyi altyapı, internet bizde desede fasafiso.
Dün vodafone'a numarasını taşıyanlara S5 1650TL reklamı gördüm. Belki sırf bunun için geçebilirim.
Ben de vodafone'dan turkcell'e geçtim . İnternetinden vs her şeyinden memnunum .
Türkcell'den aveaya geçmiştm ama artık her gün sövmekten bıktım.en yakın zamanda vodafone'a geçicem en azından çeken bir hattım olur :D
bende yıllarca turkcell kullanıp gelen faturalara kızıp avea ya geçtim bi ara...
birgün müşteri hizmetleriyle konuşurken "beyfendi sesiniz gelmiyor telefonunuz çekmiyor sanırım" cümlesinden sora full çekiyo olarak gösteren telefonumun "aveanın kalitesindendir" cevabımdan sora seve seve turkcele geçiş yaptım.
aynı tarifeye tam 2 kat fiyat ödüyorum ama en azından telefonum açıkken "ya arıorum telefonun kapalı" cümlelerinden kurtuldum.internetinden de memnunum sürekli internette olmama rağmen genelde wi-fi kullanarak aylık 1gb ucu ucuna gidiyor.
ve turkcel bana mesaj atıyor paketinizde 100mb kaldı dikkat edin die :)
tarifem şuanda 1000dk heryöne + haftanın 2 günü turkcellilerle beleş + 1000sms +1gb internet 12 ay taattütle 58lira. hiç de fazla gelmedi bugüne kadar.
hatta sanırım şuan bi kampanya yapmışlar aynı tarifeye 1gb daha internet beleş
10 yıllık Türkcell li olarak 2 ay önce vodafone'a geçtim dünya varmış.
vay be benım gıbı dusunen cok kısı varmıs. bende red classıc tarıfesını gordum 1gb 1000dk 1000sms 49 tl ye ona geçelim ozaman. turkcelede mesaj attım 4ceker geyıgınızle ıyı kandırıyorsunuz sızı dava etmek lazım ama ugrasmıcam gule gule dedım :D
Turkcell den vodafone a geçmiş biri olarak, ben de memnunum.