faturanın kabarıklıgıyla dogru orantılıdır muhtemelen. benim babamda ilklerdendir ama adamcagızın faturası 50 tlyi görmemiştir hiç, alo dan başka işlevi yok :D arada bir yeni yeni adapte edebildigim telefonumla maillerine bakıyor evde okadar :D
faturanın kabarıklıgıyla dogru orantılıdır muhtemelen. benim babamda ilklerdendir ama adamcagızın faturası 50 tlyi görmemiştir hiç, alo dan başka işlevi yok :D arada bir yeni yeni adapte edebildigim telefonumla maillerine bakıyor evde okadar :D
Size yine tablet vermişler iyisiniz :)
Bizim evde bazen net çekmiyor. Şikayet ettik bize cevapları şu oldu. " Bölgenizde baz istasyonu kuracak yer bulursanız yardımcı olmak isteriz"
Bu laftan sonra işim olmaz Turkcell ile..
Merhabalar konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya yazıyım en iyisi,
Çok yakınım bir firmadan taahhütlü cihaz alıyor GM Discovery 16gb ve cihaza işinden dolayı cepkask yaptırıyor 150 tl ne olur nolmaz diye.
Cihazın ekranı iş sırasında elinde olmıyan sebeblerden dolayı kılıf içerisinde kırılıyor ve benim tarafımdan tüm evraklar ve şartnamelere uyularak cepkask firmasına tamir ve veya değişim için gönderiliyor.
Buraya kadar hiçbir problem yok asıl sorun bundan sonra başlıyor,
Cepkask firması bana geri dönüş yapıyor ( Bu arada cihazın durumu vs. filan öğrenmek için cepkask'ı ne zaman arasam 4 TL dk. başına ücret ödüyorum 7 görüşme ve en az 1 dk ile 3 dk arası görüşme yaptım cepkaskla kargo ücreti vs vs zaten cihazı kendim yaptırsam daha iyiydi :D ) cihazın imeisinin yalnıs olduğunu bu cihazın imei'sinin üzerinde cepkask garanti kapsamının olmadığını belirtiyorlar ve geri gönderilceğini söylüyorlar. Ben burda kıllanıyorum ve başka bir bayiden numara üstüne gözüken telefonun ne olduğuna baktırıyorum, birde ne göreyim LG marka bir telefon ve taahhüt ücretide her ay yüksek yansıyor.! Firmaya gidiyoruz telefonu aldığımız yere ilgileniyorlar böyle birşey olması mümkün değil naraları vs. vs. bi bakıyorlar sisteme başka telelfon gözüküyor, bu günde cep kasktan beni aradılar telefonunuz değişim cihazı olduğu için sistemde gözükmemiş geri gönderin bize tekrardan hemen işlemleri halledelim diyorlar. ( Bu güne kadar bir müşteri temsilcisiyle görüşmek için itin g.t'une sokan firma beni arıyor ? cok garip. )
Durum Vaziyet budur arkadaşlar.
Bu gün hiç zaman kaybetmeden ihtarname çektiriyorum yakınıma, ancak yakınım mahkemeyle filan uğraşmak istemiyor uzlaşma taraftarı ama bende madem böyle bir çakallık yapıyor bu hırbolar bende uzlaşmada ip6+ isteyeceğim ancak yasal olarak onların gözünü korkutmam gerekiyor ihtarnameden sonra biri avukat ağzıyla bu firmanın gözünü korkutsun firma büyük bi firmanın bayisi 3 büyüklerin değil tabiki firma ismi filan isteyen olursa pm'den gönderirim şu an ne olur ne biter diye burdan isim vermek istemiyorum.
Taahhütlü telefon satıyorlar LG adı altında başka telefon veriyorlar faturaya yüksek yansıyor, hemde ona cepkask yapıyorlar utanmadan, birde üstüne cepkask yaptıkları telefonda daha önceden değişim olup ellerine gelen bir telefon gm discovery :) .... Faturalarım görüşme kayıtlarım mailleşmeler filan hepsi duruyor.
Turkcell ciddi anlamda candir,4 yil turkcell kullandim sonra vodafone a gectim gecmez olaydim,ek internet paketi aliyim dedim (500mb saniyorum 50mb mis) neyse iste ucreti kesti,bekliyorum bekliyorum paket yok,dedim heralde olmadi neyse ustunden 1 ay gecti paket yenilendi,aradim musteri hizmetlerini (onlari aramakta ayri masraf) aciyo birisi boyle boyle diyorum tamam bakicaz halledicez diyo yolluyo,5 kere boyle aradim,en son biri dedi,bi ust kademeye yonlendiriyorum sizi 1 hafta icinde donus yaparlar,8 ay gecmis hala bisey yok,evimin icinde odamda telefonum cekmiyo (pendigin merkezi yuksek biyer degil) anlam veremedim lanet bi hat,yok abi 3-5 kurus fazla olsun turkcell olsun temiz olsun
turkcell uzun senelere kullandım gayet iyi ama fiyat konusunda gerçekten pahalı suan vadofone kullanıyorum turkcellden bir farkını göremedim gerek internet hızı gerek cekmeme sorunu ile problem olmadı,aveada kullandım çekmeme sorunu net yavaşlıgı olarak gerçekten bir çile
O Vodafone'un allah belasını versin. 10senedir Avea kullanıyordum birazcık internet hızlı olsun diye Vodafone'a geçtim, şimdi resmen itten köpekten pişmanım. Evimde Edge hızından daha hızlı bir bağlantı yok, işyerimde yine öyle. Ancak telefonun bağlantı şeklini "sadece 3G" yaparsam H ya da H+ hızına erişebiliyorum o zamanda telefon çekmiyor. Yani rezillik. Paraya kıyıp Türkcell'e geçecem artık.
4 yıl Turkcell kullandım son 1 senedir Aveadayım. Turkcell pahalı diye Aveaya geçtim ama 5tl için böyle kalitesizlik ve çekim sıkıntısı yaşamaya değmezmiş onu gördüm. Pişmanım
herkesin bulunduğu lokasyona göre internet kalitesi değişiyor
istanbulun göbeği harbiye de ben turkcelle nete giremezken avea da yardıra yardıra giriyorum hemde fırsat 4gb tarifesi 35 tl
BU BİR VODAFONE NET ADSL E GEÇECEK OLANLARA TAVSİYE POSTUDUR.
11.11.2015
Aradılar böyle böyle 16 mbit e kadar yalın adsl 60 gb akk.Baktık telefon +internet=22+53=77 tl ödüyoruz dedik geçelim.
12.11
Ertesi gün eve gelip taahütname vs imzaladık gittiler.Cumartesi geldiler!İyi dedik haftsonu bile çalışıyorlar.
14.11
Aradım 7 dk civarı bekledikten sonra bağlandım müşteri temsilcisine dedim ne zaman bağlancak en erken 7 en geç 12 iş günü.Yuh dedim elimde editlenip sahiplerine gidecek fotoğraflar var.
2 güne bir arıyorum aynı şeyleri tekrarlıyorlar.İnternet cafeye takılır oldum oradan işimi hallediyorum.liselilerle flatout halflife filan oynuyoruz özlemişim ozamanları.
23.11(11 gün-7 iş günü sonra)
Mesaj geldi kurulumunuz doğru ise internete bağlanabilirsiniz diye.Ben zaten kurulumu vs yapmıştım modem açık bekliyordu.Eve geldim kimse yok modemde bi power yanıyo.Dsl geliyo geri gidiyo.Eve gelen ana hattı kontrol ettim ne göreyim modeme giden kablonun biri kopmuş tekrar bağladım sevinçle geldim bilgisayarın başına yine kimse yok.
Tabi yine aradım müşteri temsilcisini bişeyler yapıcam modeme komut göndercem vs dedi açn kapayın reset atın diye oyaladı yaptım hepsini olmadı.Tekrar aradım şikayet kaydı oluşturdular,2 ile 48 saat içinde kesin çözülecek dediler.
24.11
10öö de aradılar çözdük sorununuzu diye. baktım net gelmiş biraz sitemkar teşekkür ettim kapadım.Hız testi yaptım 6 mbit gibi bişey çıktı.Aradım ben hızınızı 16 ya sabitliyorum beyefendi dedi.Tamam dedim bu arada net gitti kapadık telefonu.Modemde gene kimse yok.Bi kaç saat bekledim aradım şikayet kaydı oluşturdular.2-48 saatte çözülür dedi kapadık.O gün gene internet yok.
25.11
10öö gibi aradılar çözdük dediler ok dedim.Dışarıdaydım evi aradım internet var mı var dediler.Eve gittim bu sefer hız 8 mbit.
Yatmadan önce aradım temsilci 16 ya sabitliyorum edi ben güldüm tamam dedim.net gitti gelmedi.Yine aradım şikayet kaydı gene.
26.11
Net var 8 mbit.
28.11
Aradılar açamadım eve gelince hız testi yaptım 11 mbit.Bu arada nette biraz araştırdım port filan açılıyormuş öyle hızlanıyormuş yazıyorlardı.Aradım temsilciyi dedim portmu açıyosunuz ne açıyosunuz açın bu ay bağlanmakla geçti 2 ay sonra aynı olursa aboneliğimi iptal ederim dedim kapadım.
Gündüzleri 10 11 akşamları 7-8 mbit kullanabiliyorum.Akşamları kopmalar oluyor ama idare edicem 2 ay daha daha sonra superonline a geçerim diye düşünüyorum.
Temsilciye bağlanmak için kısayol 1-6-3 bekleme süresü de 8 dk nın altında değil.
Özetle fiyatı ucuz ama sinir bozucu *ikko
Turkcell tek sıkıntım çekim kalitesi şehir içinde bazen yerlerde sürünüyor.
7-8 Yıldır Turkcell kullanıyorum dönem dönem Vodafone-Avea maceralarım da oldu fiyat olarak gerçekten iyi değil Turkcell ama hem bireysel hem müşteri bazında en iyi hizmet Turkcell'de.
uzun yıllar turkcell kullandık tan sonra son 3 yıldır avea dayım. memnunum. fiyat olarak ta çok cazip. çekim gücü ile ilgili sorun çok nadir yaşadım. türk telekom avea yı satın aldı, çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
türkcell kullanıyordum 6 ay kadar. 2 gb 500 sms 500 dk 35 lıra. Sonra aveanın 3 gb 1000 dk ve 1000 sms lık tarıfesı 25 lıraya bedava geldı. Bidaha mı avea aman aman 12 aylık sözleşme dolsun direk terkedicem. Boombeach oynarken sureklı baglantı kesılıyor sureklı tam düşmanı vurucakken oyundan atıyor :D :D avea yı tavsıye kesınlıkle etmem.
Çok uzun zaman Turkcell kullandım fakat başıma gelen bir olaydan sonra Vodafone'a geçme kararı aldım. Hem avantajları hem de fiyatlarından gayet memnunum. Şuana kadar da bir sorun yaşamadım. :)
Yıllarca Turkcell'de saçma sapan faturalar ile öpüldükten sonra değiştirme kararı aldım.
gecen hafta aveaya gectım 1000 dk 1000 sms 2 gb ınternet 19 tl ıstanbul bayrampaşadayım cekım sorunuda yasamadım gayet memnunum son zamanlarda turkcell cok sapıtmıstı hız ve cekım olarak yeter dedım artık nerdeyse 3 katı bır hızmet alıyorum 3 katı dusuk fıyata
Paket adı ve şartları nedir? Nette böyle bir paketten bahsetmemişler.
taahhüt doldu 2. hattım avea uygunmuş bu paket buna geçebilirim.
Bu arada diğer hattım turkcell hiç memnun değilim. Birçok noktada çekim sıkıntısı yaşıyorum. 2 hat tek telefonda neredeyse hep aveayı kullanıyorum. Paket biterse turkcell den devam ediyorum.
Turkcell kullanıyorum. Fiyat olarak yüksek doğru ama hizmet açısından çok pratikler. Ne sıkıntım olduysa şimdiye kadar müşteri hizmetleri bir şekilde yardımcı oldu.
http://www.avea.com.tr/web/Paketler/...GBPaketimevcut
faturasızda numara taşıyarak gelirsen 19 tl.
avea kadar rezaleti yok bursada iki hattımda avea biri mecbur cunku şirket.bıldıgın 10 sene oncesı gıbı cogu yerde cekmıyor.
1997'den beri Turkcell kullanıyorum.
İvedik Organize'deki işyerimde ve evimde çekmiyor. Evde ve işte yürüyerek telefonla konuşma şansım yok. İyi çektiği bölgeleri öğrendim, kıpırdamadan konuşuyorum.
Dışarıda bi yerde çekmediği hiç olmadı. İnternet falan zehir gibi.
60TL fatura ödüyorum.
Turkcell kullanıyorum. Diğer operatörleri bilmem ama millet benim yarı faturamı ödüyor ben 2 katını ödüyorum. Yine de çok performanslı gelmiyor bana internet olarak.
Vodafone'un akilli tarifelerini yurtdisinda gunde 9.90"a kullanabiliyor muyuz ? Yoksa sadece red paketleri dahilinde mi yurtdisinda mevcut paketi 9.90'a kullanma olayi ?
İsyerim manisa organizede ve tum operatörleri denedim en iyi ceken ve sorunsuzu vodefone hatta fazla hizli cekiyor interneti ve bu 4.5g den sonra maalesef 6 gb internet yetmiyor ve maalesef hala bukadar inernet hizlanmiskan sınırsız internet tarifelerini uygun fiyata vermiyorlar isallah yakinda bi düzenleme gelirde sınırsız internetin cepten tadını çıkarırız
Turkcell Platinum 75 TL ödüyorum.
6GB + 1000DK + 1000SMS/MMS
6GB da hediye ediyor 4.5G geçildiğinden beri, totalde 12GB her ay.
Ayrıca Turkcell TV ve Turkcell Muzik ücretsiz, 5GB onun için de veriyor her ay....
Yine BİP için 5GB, Akıllı depo için de 5GB veriyor.
Müthiş memnunum, platinum sayesinde mekanlarda, oto kiralamada, konserlerde vs ciddi indirim de veriyorlar.
rakamların aynısının Vodafone'u bende var 70 TL :D Turkcellden geçtiğim 6-7 seneden beri fatura itelemedikleri için ayrıca tesekür ederim :D
vodafone tv + spotify premium + digiturk play + güvenli depo bilmemnesi kullanmadım daha ama :) Budgette %50, normal sinemada 2. bedava + red'e özel mekan vs.de indirimler cart curtlar var
Avea Kamu Hattı
6 GB + 1000DK + 1000SMS 39 TL
Arkadaşlar yeni konu açmayım dedim.1998 den beri turkcell liyim şu an 4gb internet 1000dk 1000 sms için aylık 60 tl ödüyorum. Taahhüt yenileyeli 2 ay oldu türk Telekom un 30 tl ye 8gb internet 1000dk 1000sms paketi için numara taşıma niyetim var.ama kararsızım.kullanan var mı memnun mu?
Şu sira turkcell de çekimde sıkıntılı o yüzden düşünüyorum
4gb+1000dk+1000sms 69TL kullanıyordum. Taahhütüm bitince kampanya arayışlarına başladım.
Evde de superonline kullanıyordum 54.5 TL. 15ay taahhütüm de orda vardı.
Turkcell kampanyalarına göz atarken dört dörtlük paket diye bir kampanya gördüm ve direk daldım. Üstelik cayma bedeli vs ödemeden ikisi de aynı kurumun şirketleri olduğu için otomatik birleştirdiler.
Platinium (10GB internet+1000dk+1000sms + ıvır zıvır) + 50mbps 75gb akn superonline fiber interneti 109TL'ye aldım. 24 ay taahhüt ile.
Eğer cepte Turkcell evde superonline kullanan var ise gayet avantajlı.
vodafone mu türk telecom mukarar veremiyorum.vodafone kapsama alaını bakımından daha avantajlı gibi...
Vodafone daha iyi derim.
avea-türktelekom iyi hoşda bazen çekmemezlik yapabiliyor.