türkcellden vodafona geçtim. turkcellde bir türlü paket tutarımı ödiyemiyordum hep yüksek geliyordu ama vodafona geçtikten sonra nefes aldım gerçekten. devreden tarife ayda 49tl .
türkcellden vodafona geçtim. turkcellde bir türlü paket tutarımı ödiyemiyordum hep yüksek geliyordu ama vodafona geçtikten sonra nefes aldım gerçekten. devreden tarife ayda 49tl .
Türkcell iyi güzel de çok geçiriyor be kardeşim :) bizde şirket olarak vadafon a geçmek gibi bi niyetimiz var bakalım
Turkcell çok yakıyor :(
vodafoneda bi kampanya gördüm geçen gün vodafonelularla ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 1000 dk, her yöne 1000 sms, 2 GB internet 35 tl uygun gibi
http://speedy.sh/cyXET/Ads-z.jpg
500dk her yöne 5000 sms her yöne 2gb ınternet vodafon da 25 tl
Yaklaşık 13 yıldır Turkcell 5 senedir de Faturalı hat kullanıyorum. Günümüzde ki akıllıtelefonlar sayesinde internetin değerini telefondan önce operatör öne çıkmamtadır. Arkadaşım yarı yarıya fiyat dedi Avea ya gerçti internet 10 üzerinden 5-5.5 alır.. Bir gün full var ise ertesi gün ya da gün içinde yarı yarıya.. Turkcell iyi pahalı ama inanın aldığı parayı hak ediyor.. Turkcell den vazgeçmeyin derim :)
beyler ben gectım vodafone. ınternetınden memnunum cekımıde ıyı. hatta turkcel ıdoda bostancı bakırkoy arası ıllahlar dedırtıyodu vodafone bu konuda sıkıntı yasatmadı bana
fazla beygir fazla arpa tuketir turkcellde yaktigi kadar gidiyor ama. fiyatlar icinde gunahlarini almayin paket tarife fiyatlarini btk belirliyor. musterisi cok olan operatore yuksek fiyat veriliyor ki diger operatorler de kazansin. piyasa rekabet iliskisi.
ılk turkcellılerdenız halımızden menmunuz :)
yıllardır turkcelliyim, paket aşımına uğramadıkça fazla gelmedi. tabi ek paketler vs derken 400, 127 gibi rakamlar ödemişliğim mevcut :)
normalde tarife 59 lira mı 54 lira mı öyle bişey :D
1997de almıstım turkcell :) şuan 30tl 500dk heryön 1gb net yetıyor aylık bana..
Turkcell kontrat mart da bitiyor.
1000 dk 1000 sms 4 gb paket kontrat dolayi 96 tl odemekteyim,
Küçükçekmece bahçelievler ucgeninde cekim konusunda sıkıntı hangisi yasatmaz
Yukarıda ki paket benim icin ideal sms olmasada olur hangi servis sağlayıcı iyi olur.
Turkcell devam mi yoksa vodafone mu hattimi kapatip yeni hat ve numara alicam
2004 ten beri telsimdeyim yani vodafone :) hattımın üzerinde hala telsim yazıyor o derece :) suanda 500dk 5000sms ve 2gb internet kullanıyorum hiçbir yerde çekmeme vs sorunu yaşamadım. Ekstra ücrette çıkartmadılar 2 sene taahhüt veriyorum kafa rahat :)
16 yıldır Türkcell kullanıyorum. Hiç diğer firmalar cezbetmedi beni.
Bazen kullandığım paket ile özellikle vodafone'u karşılaştırıyorum tamam ucuz ama 5-10TL için değmez diyorum.
Ama son zamanlarda Türkcell gözüme girmeye başladı :) Sağolsunlar Fenerbahçe Ülker'in sponsoru oldukların birçok EuroLeague maçına davetli olarak gidiyorum. En tepede balkonda izliyoruz maçı ;)
uzuun süre turkcelli olduktan sonra 2011de bana bir 300 tl kadar yaslıyınca değiştirdim ozamandan beri vodafone red hep. huzurmuş valla (turkcelldede var galiba platinum geyiğinde ama) telefonum bozuldu kapıya geldiler yaptılar geri gittiler müşteri hizmetlerini beklemiyorum çok kullanmasamda sacma sapan istek ve sorularıma back-upI kullandım baya :D cekicisinden ozellikle.hat babamın üstüne oldğu için onun doğum günü tarihlerinde beymenden kravat, düğme, cüzdan gibi ıvır zıvı birton hediye yolluyolar :)
1999'dan beri turkcell, hayatta da degiştirmem.. faturam hep aynı gelir. arada 2 3 lira oynar o kadar.. çok memnunum.
Aynı pakete 69.99 ödüyorum.. Biraz fazla ödüyorsun ki kontrat yapmadan önce turkcell ' in sitesin den ve tim gibi yerlerden paket fiyatlarını araştır derim. Müşteri temsilcisini aradığında sana uygun olmayan paketi itelemeye çalışmaktadır :) Ben bu paketi yaptırdıktan sonra , aynı paket 59 a ya da 49 a falan düşmüştü .. Turkcell de devam edeceksen eğer araştırıp kontrat yapmanı öneririm :)
eskiden faturali vodafone kullanirdim. en son faturami kredi kartiyla odedim odeme sisteme dusmedigi icin hattim kapandi. ben de dekontu faksladim ama hattim acilmadi. musteri hizmetlerini aradim memnuniyetim icin actilar. odeme dusmezse 48 saat snra tekrar arayin acalim dediler. sonra bi hafta kadar boyle gitti sonra tekrar aradim faks sisteme dusmemis tekrar faksladim dekontu beni aradilar iki gunde bi hattinizi actirirsiniz odeme dustugunde problem kalkar dediler. 20 gun kadar daha boyle gitti. sonra odeme onaylandi tesekkur mesaji geldi. buraya kadar problem yoktu ta ki bir sonraki faturama ekstradan hat kapama-acma ucreti 65 tl yansitana kadar. her actirmam icin 5tl ucret eklenmis. sikayetim vara yazdim vodafonu aradim sikayet olusturdum fatura incelencek siz odemeyin dediler odemedik. sonra sure gecti hat bidaha kapandi. 5tl de oradan girdi. en son bi mesaj geldi faturaniz incelenmis olup herhangi bir hata bulunamamistir. o an gittim taahhutu bozdum tum faturalari odedim hatti kapattirdim yaklasik bi 180 tl girdi ben de yemin ettim bidaha vodafonun kapisindan bile girmem diye. herkesede soylerim bu olayi.
vodafone memnuniyetim icin 70tl gecireli yaklasik bi sene oldu oyle cok eski bi zaman da degil :)
1.5 senedır turkcelldeyım fıyatı fazla sevmıyorum kontrat bıtsın dırek vodafone geccem turkcellden uzak durun cok gereksız fıyat tarıflerı var
Çok uzun süreli Turkcell kullandıktan sonra yarın itibari ile Vodafone a geçiş yapıyorum.. Konu ile ilgili detayları sizinle paylaşıcam :) Yalnız şöyle bir durum var internetin çekmemesi hattan ziya de telefonlardan da kaynaklabiliyor.. Wifi sorunu olabiliyor interneti yeterince çekmiyor olabiliyor.. Vodafone a sordum böyle bir sorun yaşamıcaksınız dediler hayırlısı dedim :)
hoş şeyler değil enazından bana göre
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/yand...yorlar-656204/
http://www.aktifhaber.com/turkcell-a...u-1079984h.htm
türkcelli ilk çıktığından beri kullanıyorum.ama fazla geçirmeye başladı bu aralar vodafonea geçiyim diyorum kullanan arkadaşlardan hangi tarifeyi kullanıyor memnunluk derecesi nedir? çekme vs...
Ipad'i net 1 haftadır kullanamıyorum.
İnternet'i kaplumbağadan daha yavaş. Edge ile bağlanmaya çalışıyor, bağlanamadığı için de zamanaşımı hatası veriyor. :ofk:
1.buçuk senedir Avea da iki tane hattım var. müşteri temsilcileri her aradığında allah belanı versin Avea diyip kapatıyorum. Dolandırıcı gibiler. Verilen rakamlar hiçbir zaman faturalarıma yansımadı hep 3 5 üstü tahsil ediyorlar. Ve işin garibi bir istikrarda yok. Telefon taahhütü yaptıktan sonra iyice azıttılar. Cumartesi günü iki hattımı da iptal ettiricem
türkcell benmim kapattırdığım 2. hattım için 15 tl fatura çıkarmış.sebebi ise açma kapama ücretiymiş!!!!!!
Ben inat ettim ödemedim tahsilat servisi aradı.Hukuki yollara başvuracaklarmış.Bana süre verdi yuh!!! dedim
2003 Yılından itibaren 3 ayrı hattım ile bu güne kadar ne kadar dakika konuştuğumu bilmiyorum... Bunca yıldır ödediğim faturaların kat kat fazlasını almışımdır...
250 MB İnternet 250 SMS 250 Her Yöne ==> 16 TL
4 Gb internet, 1000 SMS, 1000 Dakika Her yöne ==> 29 TL
Daha uygunu yok piyasada... Teşekkürler AVEA
Vodafone' a geçtim. 3 ay oldu, internet hızı hariç gayet başarılı. Fiyatları turkcell'den %60 civarı daha ucuz. Suanlık ıyıyız kendısıyle.
İlkokuldan bu yana hep turkcell kullandım sadece kısa bir süre avea kullandım ve yine turkcell kullanmaya devam ediyorum. Fiyatlar konusunda doğru diğer operatörlerin iki katı ama ne bileyim diğerleri de kanser ediyor insanı :)
20 senedır turkcellden devam :)
Vodafone a geçtim uzun süre turkcell kullandıktan sonra.. Pek farkı olmadığını söyleyebilirim.. Çok ama çok nadir instagram da mesela videoları yükleyemebiliyor.. Ama hız açısından ve çekim açısından açıkçası Turkcell ile pek bir farkı yok.. :) Red Classic extra peketi kullanmaktayım 1/1/4
2010 dan beri vadofone kullaniyorum 45 tl 1000 dk sms 12 tl 500mb internet 10 tl 65 tl baska hatlardan gecis yapana ve yeni hat alana 35 tl müsteri hizmetlerini aramak bile ücretli kararı siz verin
vodafone candır
en uzun vadeli turkcell kullandım, tarifeleri biraz yüksek geldiğinden avea'ya geçmiştim
avea dan da memnundum ta ki şark görevim çıkana kadar, 3g çekmediğinden turkcell'e geçtim memnunum
ara ara vodafone da kullandım ve her defasında çok güzel kazık yedim, o yüzden telsim zamanından beri sevmem şu operatörü..
Belli başlı kullanıcı seçenekleri dışında çekim hız vs. neredeyse birbirlerinin aynısı
Türkcell e ilk abonelerdenim. Her türlü hatalarını saçma sapan faturalarını kabulleniyordum. Biri şikayet et diyene kadar oturdum. İnternet erişimi ile ilgili bir şikayet ettim. Sonuç o ayki fatura bedelsiz olarak geldi. Bu fatura indirimleri veya bedelsiz olma işi belki 10 sefer oldu. ortalama 100 tl den diye hesap yapsak sonuç idare eder.
Gene TİM i şikayet ederken telefondaki siz eski abonemizsiniz adresinizi verinde bir tablet bilgisayar gönderelim dedi. Sonuç : Samsung bir tablet. İyi bir model.
Tahammül etsemmi etmesemmi bilemiyorum.
hocam benim babamda baya eski abone ilk gsm sebekesi geldigi zamanlar abone olmustu, biz o kadar sikayetimizi dile getirdik size davrandıları gibi bir davranısı bize hic yapmadılar, en son babam; "ben bu kadar eski abonenizim ama bırakcagım sizi artık iyi hizmet alamıyorum", dediginde sizin tercihiniz efendim demisler :) demek ki adam seciyorlar abi :)