Türkcell'den aveaya geçmiştm ama artık her gün sövmekten bıktım.en yakın zamanda vodafone'a geçicem en azından çeken bir hattım olur![]()
Türkcell'den aveaya geçmiştm ama artık her gün sövmekten bıktım.en yakın zamanda vodafone'a geçicem en azından çeken bir hattım olur![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
bende yıllarca turkcell kullanıp gelen faturalara kızıp avea ya geçtim bi ara...
birgün müşteri hizmetleriyle konuşurken "beyfendi sesiniz gelmiyor telefonunuz çekmiyor sanırım" cümlesinden sora full çekiyo olarak gösteren telefonumun "aveanın kalitesindendir" cevabımdan sora seve seve turkcele geçiş yaptım.
aynı tarifeye tam 2 kat fiyat ödüyorum ama en azından telefonum açıkken "ya arıorum telefonun kapalı" cümlelerinden kurtuldum.internetinden de memnunum sürekli internette olmama rağmen genelde wi-fi kullanarak aylık 1gb ucu ucuna gidiyor.
ve turkcel bana mesaj atıyor paketinizde 100mb kaldı dikkat edin die
tarifem şuanda 1000dk heryöne + haftanın 2 günü turkcellilerle beleş + 1000sms +1gb internet 12 ay taattütle 58lira. hiç de fazla gelmedi bugüne kadar.
hatta sanırım şuan bi kampanya yapmışlar aynı tarifeye 1gb daha internet beleş
no car no fakin fuel
10 yıllık Türkcell li olarak 2 ay önce vodafone'a geçtim dünya varmış.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
vay be benım gıbı dusunen cok kısı varmıs. bende red classıc tarıfesını gordum 1gb 1000dk 1000sms 49 tl ye ona geçelim ozaman. turkcelede mesaj attım 4ceker geyıgınızle ıyı kandırıyorsunuz sızı dava etmek lazım ama ugrasmıcam gule gule dedım![]()
Turkcell den vodafone a geçmiş biri olarak, ben de memnunum.
türkcellden vodafona geçtim. turkcellde bir türlü paket tutarımı ödiyemiyordum hep yüksek geliyordu ama vodafona geçtikten sonra nefes aldım gerçekten. devreden tarife ayda 49tl .
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Türkcell iyi güzel de çok geçiriyor be kardeşimbizde şirket olarak vadafon a geçmek gibi bi niyetimiz var bakalım
Turkcell çok yakıyor![]()
vodafoneda bi kampanya gördüm geçen gün vodafonelularla ve sabit hatlarla sınırsız, her yöne 1000 dk, her yöne 1000 sms, 2 GB internet 35 tl uygun gibi
![]()
Yaklaşık 13 yıldır Turkcell 5 senedir de Faturalı hat kullanıyorum. Günümüzde ki akıllıtelefonlar sayesinde internetin değerini telefondan önce operatör öne çıkmamtadır. Arkadaşım yarı yarıya fiyat dedi Avea ya gerçti internet 10 üzerinden 5-5.5 alır.. Bir gün full var ise ertesi gün ya da gün içinde yarı yarıya.. Turkcell iyi pahalı ama inanın aldığı parayı hak ediyor.. Turkcell den vazgeçmeyin derim![]()
beyler ben gectım vodafone. ınternetınden memnunum cekımıde ıyı. hatta turkcel ıdoda bostancı bakırkoy arası ıllahlar dedırtıyodu vodafone bu konuda sıkıntı yasatmadı bana
fazla beygir fazla arpa tuketir turkcellde yaktigi kadar gidiyor ama. fiyatlar icinde gunahlarini almayin paket tarife fiyatlarini btk belirliyor. musterisi cok olan operatore yuksek fiyat veriliyor ki diger operatorler de kazansin. piyasa rekabet iliskisi.
ılk turkcellılerdenız halımızden menmunuz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yıllardır turkcelliyim, paket aşımına uğramadıkça fazla gelmedi. tabi ek paketler vs derken 400, 127 gibi rakamlar ödemişliğim mevcut
normalde tarife 59 lira mı 54 lira mı öyle bişey![]()
Turkcell kontrat mart da bitiyor.
1000 dk 1000 sms 4 gb paket kontrat dolayi 96 tl odemekteyim,
Küçükçekmece bahçelievler ucgeninde cekim konusunda sıkıntı hangisi yasatmaz
Yukarıda ki paket benim icin ideal sms olmasada olur hangi servis sağlayıcı iyi olur.
Turkcell devam mi yoksa vodafone mu hattimi kapatip yeni hat ve numara alicam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)