yok bu gün :p
whatsapp, tango, viber iphone klasiklerindendir :)
Printable View
cahilliğimden utanarak yazıyorum :D bi dünya link vermişler yukarda sadece kare içine aldığımı mı indirmem gerek anlıyamadım.. b3 de ne ki..
http://img109.imageshack.us/img109/9006/ccopyq.jpg
iphone4 konusunda çok şansızım sanırım
dün durup dururken itunes e takın moduna geldi iphone kapa aç restart falan farketmedi
akşam eve geldim taktım itunes herşeyi N/A goruyor
mecbur retore ettim cihaz düzeldi ama bu seferde sürekli restart atıyor
değişime gondericem valla yeter bu nedir arkadaş ya 1 yılda bu 5. servis goruşu olucak
anladığım kadarıyla b3 b4 b5 bu jb işlemini yapan programların versionları.. b5 şarj porblemi var demişler iphoneyardım da.. 4 le yapıcam galiba yok mu yetkili bi abi..
2 gündür 4s te yavaşlık var yeni bir program da yüklemedim özellikle mesaj yazarken bastığım harfleri 4-5sn sonra yazıyor sonra da düzeliyor...
Ya o bazen benim 3s tede oluyor butun programlari kapatiyorum teli kapatip aciyorum uzerinede dfu mod reset atiyorum duzeliyor
benım telde bı sıkıntı varkı ne whatsapp nede facebook bıldırımlerı gelmıyo ancak ben acarsam whatsapp ozaman actıgımda gelıyo arka arkaya actıktan sonra kapatırsam 5 dk ıcınde yazan olursa onlarınkı gelıyo tekrar eskı halıne dönüyo sildim yükledim tekrar ama nafile ne olabılır sorun yada ne yapmam gerek bilgisi olan varmıdır
Haftada 1 kapatıp açın en kötü ihtimalle. Bu telefonların aslında minik bilgisayarlar olduğunu unutmayın.. Laptopu 10 gün kapatmayın ne hale geliyor görürsünüz:D
25 milyarıncı uygulamayı indirin 10 000$ kazanın :)
Apple - iTunes - 25 Billion App Countdown
AppStore da kullanacağınız 10.000 usd lık hediye çeki kazanın diyor.. :) Ömür boyu programlar beleş diyor başka bir deyişle :DAlıntı:
Download the 25 billionth app, and you could win a US$10,000 App Store Gift Card
10bin dolarlık hediye çekini napacam ben, bana yeşil benjaminlerle gelsinler :D
Dun aksam iphone4 de voice control kendiliginden surekli acilmaya basladi. Bununla birlikte kendi kendine face time aramalar, muzigin acilmasi fln oldu. Reset attim, actim kapadim duzelmedi ( tabi bu arada home button calismiyor ) . Forumlarda bakindim herkes o tus degisecek diyordu. Birkac saat ugrasip yarin yeni iphone alirim deyip biraktim. 1 saat sonra baktigimda calisiyordu ve hala calisiyor. Ayni sorunu yasayan varmi ?